זיגי 3- פרק 48

YossihNew

Well-known member
אז מה האליבי של ניתאי?

האם נטע תסלח לדרור ומה לגבי הפשע?

איך ניב יגיב לשיחה של תמוז?

ומי אנשי ההפקה שיופיעו היום? סליחה... מי אלו החברים של נחמה?​

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקקי מיקריה זה קטע קורע ..
תמוזי תמצאי לעצמך חיים. אני מצטער להגיד אבל אחרי הפרק הזה שיר צודקת .. ותמוזי באמת נהייתה בלתי .. מגייסת את אושר , כדי לעצבן א תמיקי , לא אומרת לניב מה שהיא מרגישה ,, רבה עם דורי על קטנוית .. בזמן שדורי , מיקי וניב עסוקים בדברים חיוביים .....
מה הכיוון שהחוקרת עלתה עליו? ואיך זזה קשור לדרור@?
ברור לכם שאם מי שדפקה בדלת זו נטע , זה טיפשי לגמרי לסיים עם מתח כזה?
אגב אנחנו עבר 10 פרקחם לתוך העונה , ואיפה גילת אנקורי? , ותמוזי מחפיצה את איתמר?

YossihNew

Well-known member
אז יש אליבי? למה יש לה פלקט?! לא פייר שיש לה פלקט! ועוד פלקט מקצועי! ברור שלבר היה אינטרס להפיל את כל החקירה הזאת על שימוש לא מוסמך בפלקט! אגב, ניתאי אשכנזי, קשור לאדר אשכנזי? ולמה לא כתוב שם "מניע" או "סיבות" וכו'... או! הנה, למה! המפקד, עזוב, מאנקיז זאת סדרת המשטרה. ובכלל, מישהו מצפה שפאולה תהיה במועמדות לאשת אכיפת החוק לה אנחנו זקוקים? בכלל אני מציע לתת את זה לאודרי מילדים ביער. יותר מגניבה. אבל אל תדאגו, ניתאי יודה שוב. הוא חייב להודות בדברים שהם לא שלו.

או שתוריד מסכה, ניתאי יודה גם בשבילך (מספיק שהוא לוקח חובות של אחרים)

מסיבת ברוך הבא? באמת? ידידות, רק ידידות. בר וניב עוד הולכים ביחד? מיקי, איפה השוקולד? תתביישי לך! לא שאכפת לי מניתאי, אבל לא יכולת להשאיר משהו לאחרים?! אח שלו שאתה גונב לו אקסיות. ובר ונטע, רק שתדעו שהוא תחליף עדי אלון. וזה אומר המון. איך איתן נראה שמח. כאילו אור גדול עולה מתוך החושך. בן חופשי, היום הבן שלו חופשי...

למה לא כיוונת שעון, דורי?! תגידו, אין להם בית ספר?! אישי, אישי. עוד ריב תמוז-דורי. או ריב תמוז-אח פחות אהיב. ובעניינים האישיים? כן, בואו נראה אתכם מדברים עם האימא המקצועית. היא תהיה אימא קשה. כן, תמוז, שוב את. לאן נעלמה תמר? ויש לה משיבון נפלא. משיבון מאוד נפלא.

אני בשוק, אגב, שחצי מהעונה עברה והעלילות יחסית נשארות... שמחה מאוד. הצלצול של ניתאי מעצבן אותי. מה קורה, חליפה מטאפורית? מי כמוך יודע. אחים אחים, אבל עם בנות שוכחים. לוקח לך את כל האקסיות. חוץ מבר האמיתית, שם הוא היה קודם. כן, אני חושב שיפריע לו אם תנסה עם בר. זה גם יהיה מוזר... בפלמ"ח בעיקר... ואני כועס שעומר אומר את השם "בר". הזירה! הזירה! אתם מבינים שהזירה?! אך ורק הזירה?! אתה אל תגיד לקפוץ. זה מה שסיבך אותך.

דרור, זה לגיטימי לגמרי. איך אני פתאום שומע את נטע הישנה. איך הוא השיג את המספר שלה בכלל? אז אל תשלח לה הודעות בלילה. ועכשיו גם הפרצוף של נטע מופיע והיא עושה את זה טוב! השוטר, אזולאי! השוטר, אזולאי! חיכיתי לבדיחה המטומטמת הזאת מתחילת העונה!

כן, אותם ראיתי אז. למה כולם שולחים לנטע הודעות? מקצועי, מקצועי, זה נכון לגמרי. אני יודע מה אתם חושבים- כאן זה הזמן להרצאה. עדיין לא. עדיין לא.

המנהלת אושר, את צריכה להיזהר. אני רק מציע לך לא לפתח ציפיות... אוקיי, המנהלת אושר, אני מתאפק ומתאפק אבל זאת אשמתך! היית יכולה לפנות אליי, נכון?! היית יכולה לפנות אליי, ואז העבודה מיד הייתה נגמרת, אבל לא! את היית חייבת לפנות לדן, הגנב בדיחות, עושה שיימינג חסר האופי הזה! אסטרטגיה גרועה כמו... כמו... כמו הרומאים בתחילת המרד. אבל גם המורה לא מבין. אה... אני לא קשור למיקי... אני הולך מכאן ומהר. מיקרונזיה זה טוב. מה?! וואי וואי. אני אמרתי שלא אאסוף את הגופה. למה קראו לה בכלל... מה הם עשו שם ש... אני לא רוצה לדעת, עזבו. זה גם שם שאומר "איים קטנים". אני מעדיף פיקה. אגב! (כאן נכנס דודי) דיברתי עם אימא של דליה השבוע עליה. המנהלת אושר, איך ידעת שזה בדיוק מזה?! את כל כך חכמה!

השוטר של הסדרות כאן? כי הוא תמיד משחק שוטר. השוטר, אזולאי! השוטר, אזולאי! תגיד ככה, דרור. שיר חושבת שדרור משעמם, תארו לכם שעומר דרור היה משחק אותו ולא נדבק בקורונה. ימצאו מה? מה הם גנבו?!

אתה כאן מטעם ADD, עשה לי טובה. והאיפור לניב זאת בדיוק הסיבה להמשיך בהרצאה הנהדרת שלי! באותו הזמן, הרחק הרחק משיערותיו של ירון, נולדה אישה בעלת שיער יפהפה בשם ענת. מהר מאוד החליטה להמשיך את גזיזת הזהב ולהוריש תלתלי זהב יפים ונהדרים לבתה, הלא היא קים שעליה דיברנו מקודם. מאז, ביד אוהבת ובאיפור נהדר, החליטו... אל תלחצו ידיים, ניב ואמיל! הכול באשמתכם! מה היה לכם רע בסדרות פשע עם ניב סולטן ופושע ומישהו ממשפחת סביון ודמות בשם נתי?! אה?! אבל לא, אתם הייתם חייבים שהסדרות האלה יבוטלו אחרי עונה! אתם הייתם חייבים לקחת לי את ניב עוזרת לפושעים! וכאילו זה לא מספיק, הוא קיבל את השם ניב! זה לדרוך לי על הפצעים! וגם לי היה כבוד כשהצטלמתי עם אמיל. דורי, תן למאפרת לדבר איתה, היא תגיד לה את המילה הנכונה. לא? דורי, היא אמרה לא להשאיר. אבל באמת מה קרה לתמר? הוא. תגידו, תום פרץ קיים מחוץ לסט הזה? מי ביים את הסצנה הזאת אם אמיל הפנתר משחק?

פאולה כל כך לא תזכה בפרס אשת החוק שלה אנו זקוקים השנה. מח"ש? עזוב, איזי גמר עליהם.

אני רק ארמוז לכם על איתמר. "כשהילדים נמים, זה לא תמיד שהם רוצים לישון..." סתם רמזתי. ניב אמור לזהות את זה. למה אין כאן מפיק שהוא אח של המאפרת?! למה?! באמת מה עם המסכה? ניב, הם לא באמת שרים.

אוי ואבוי. איפה היד המכוונת?! איפה העין היפה של הרשת?! תתביישי לך, מיקי! ככה לרדת על הפנים של הרשת! להחליף את המיקרו זה נהדר. הכריחה? זאת לא זכותה הטבעית? בעין יפה זה משפט של הרשת!

דורי, אתה כותב כמו אילן? רק שתדעו שאליהו הוציא שיר חדש. מי זה הבחור הזה בכביש? מוכר לי. הוא יחטוף על זה. דורי יחטוף על זה שהם לא שרים את... אני אמרתי, בן השוטר שעבר צד. הם לא רעים בכלל. סליחה, רגע, זה אמיתי ועומר שרים בלי מנגינה! תודה, אמיל. תחזור ללו"ז העסוק שלך של בימוי סדרות. בלי ניב סולטן.

אני לא מאמין. אני ידעתי. אני מההתחלה ידעתי! הרי הן קיבלו ביחד קבוצת כדורגל! הן קיבלו קבוצת כדורגל למשחק פרטי מהאבות שלהן, ברור שהן חברות! זאת הברית של הפועל מרמורק! לא, אבל... אושר, אבל זה כסף ישירות מהקבוצת כדורגל...

או או. עכשיו תום פרץ גילה. "הייתי פעם ילד השדה..."

מה בסדר?! מה בסדר?! מצלמה... זה לא חוקי, פאולה. זאת נטע, מה אתה מנסה לעשות לי?!​

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
מי בדלת? נטע? לא מעניין. אתה משעמם דרור.

על מה אתה מדבר סיוון? אתה חי בכביש.

שיר יפה. איתמר לא באמת יכול להסתתר.

תמוז, את משועממת לגמרי. תמצאי חיים כבר.

ניתאי, אתה עושה שטויות. פשוט ככה. כל מה שיקרה מגיע לך.

YossihNew

Well-known member
בסדר, גם לפעמים בנעלמים היו כאלה דברים.

זה סיומות כוזבות. לפעמים זה קורה.

שיר m

Well-known member
ניסיתי לנסח את זה בלי לפגוע בנטע... בכל מקרה מה היא מוצאת בדרור אתה יכול להגיד לי? אולי הספה ממש נוחה.

YossihNew

Well-known member
זה היה אמור להיות עומר דרור.

ואז זה התחלף, למזלך או לצערך, לא יודע.

מצד שני- תמיד יכול להיות יותר גרוע. איתן מנעלמים למשל...

שיר m

Well-known member
לא יודעת, אבל בטוח שעדיף לעומר בלי התפקיד הזה.

אוי זה בערך אותה רמה של שעמום...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני רואה שירוש , שעשית לייק צוחק אבל עדיין אין על :-D:-D

YossihNew

Well-known member
פעם היא הייתה מתאמצת, היום הכול בלחיצת כפתור.

אם לדייק- לייק צוחק זה ססמונטור ו-:-D זה מגנטיט.

למעלה