כן, ניב, בדיוק! שיקפוץ למים! כמו שכולם אמרו מלכתחילה!
או שתוריד מסכה, קווין כבר לא בפתיחה (ולא מזכירים אותו ברשימת השחקנים, והוא לא בהשקה, למה?! כי דוד של שירה עושה משחקים. מה נראה לך?! שאנשים לא ישימו לב?! מה הוא, איזה אלמוני?!)
חיים מתחילים, חיים נגמ... מה, לא? היי, תמוזי, תכירי, החפצה חדשה. הוא נראה אחלה בלי חולצה. איתמר. שם יפה. מה, אתם רציתם שאגיד משהו? שם יפה, איתמר. מה יש? ותיזהר שלא יגנבו לך ציוד רפואי בדרך! ביי, איתמר. מה? מה אתם רוצים ממני?
חבר'ה, אני הקדמתי את זמני. אני הייתי הראשון שהתעלם מקווין. ירון ליכטנשטיין לומד ממני. גם בנושא השיער.
מטורף שהיום אנה השתחררה מהצבא! אז מה היה ביניכם? את גם אקסית מלאנדן? זה קצת בעייתי. לגמרי, נטע! מה האידיוט הזה נפצע עכשיו?! הוא לא מבין שיש מחויבויות, עניינים?! איזה אנוכי מצידו. אפרופו, עליי לדבר על בעיות המלכות של שירה. מאבקי מלכות איתה זה נפוץ. שירה נאור הייתה דוגמה אחת למאבקי מלכות קשים ביותר. היו גם מאבקים עם תותי, תאמינו לי שהיו קיימים. את המאבקים עם משי קטענו ממש ברגע האחרון. רוני דלומי, היה שם סכסוך, הגענו להסכם פשרה מאוד מכובד. ועכשיו גאיה. גאיה כמובן כאן כשליחה של אביב- מאבק המלכות הנוראי ביותר שידענו מאז ומעולם. מאבק שקרע מחנות, פירק משפחות, והשאיר אותי המום ומבולבל עד שהעדפתי ששתיהן ימותו ולא יריבו. אביב כמובן אמרה את משפט הבלע הנורא, "ליהי סלע היא כרסום יסודות הדמוקרטיה". לא, רבותיי. אביב יודעת לכתוב, אבל זה לא נכון. ליהי סלע היא הפנים היפות של הדמוקרטיה. השיער היפה, אם תרצו. ואם כבר שיער! אני אמשיך בהרצאה שלי. ובכן, כשקים הגיעה, שיערה היה מחומצן כל... שיקמה, אני חש את העיניים שלך עליה.
תמוז, את עצבנית הבוקר. הכול בגלל שסיוון כאן. זה משבש את כל החודשים.
כן, את זה כמובן ראינו. אגב! (דמיינו כאן את דודי) רק מזכיר שמוריס שיחק פירומן בשנות ה-80/90. ניב, למה אין לך את הצלצול של מנגינת הכרישים? אז תמר רוצה למנוע את חוק הטבע: אנשים מדברים.
מעניין מה זה אומר שנדיר ראה את דרור שהוא אינו עומר דרור.
מה אתה אומר, סיוון, מחקו אותך. ממש מחקו אותך מהסיפור. איזה נורא, מי עושה דברים כאלה?! אגב, אני לא זוכר את הפרק הזה בסברי מרנן.
ומה זה אומר שאיתמר שם? שם יפה, איתמר. זה מוזר לי לראות אותו ככה, אני מרגיש שזה פרק חדש של התחנה. באילת, באילת. חבל שלא ממשיכים עם אילת.
מיקי הייתה מצחיקה. ואנשים ניסו לחקות את זריקת הפופקורן. כי זה ניב! זה ניב, בחורות יפלו עליו! אולי לא בר, אבל בחורות. והחיבוק נחסם. אני חושב שמישהו חשב שדורי מתחיל להסתדר מבחינת הכתמים, אז החליטו להביא לו עוד כתמים והפעם מכוויות. והכי נורא? זה עלול לפגוע במסר של התכנית. "היי, דורי, אני כבר יודע שהכתמים שלך לא כואבים, הנה, אני נוגע בהם". מסכן!
אז נדיר רוצה להישאר פה. אנשים לא רוצים את אילת משום מה.
מעניין אם מוריס מתחיל להתגרות מהאש. ולמה הוא ואשתו לא היו?! אה?!
תאמינו לי, אם נטע תבלה עם שיקמה, לא כדאי לשלוח לה הודעות. בטח לא בלילה...
אבל למה אין להם אולפן נורמלי?! למה הוא נמצא במסך ירוק?! ולמה כל הקולות שלהם בטלפון זה קולות הזויים?! אגב! (שוב תכניסו כאן את דודי) בפרקים שראינו עדיין לא הופיע הבורגר ראפ... חשבתי שנראה כבר את אלין העונתית. אוראל לא היה בהשקה, כמובן, כי הוא עסוק בלרקוד בטלוויזיה.
החבר הכי טוב שלו?! בוא תגזים. מה, אתם מעלים סרטונים ביחד? עושים סדרות ביחד? אתה תומך בו כשאחרים, לא אני כמובן, מתעלמים ממנו? רק חכו מה קווין יחשוף על ADD! בטח זה מה שהוא יעשה לדוד של שירה.
אופס. נדיר הלך. לא תאמינו לאן.
דורי, אני גאה בך. גאה בך! לפני רגע היו לך חלומות הזויים עם עדן מאירי, לפחות זה נגמר. אתה כבר במצב הרבה יותר טוב!
מקווה שאתם לא שולחים לה הודעות בלילה! אגב, שימו לב שהיה מעבר יום. ככה היא לא תפספס כלום ולא יגידו לה לראות מה היא פספסה.
אה, כאן מסיימים את הפרק! הגיוני. איך נטע פגשה אותו בכלל? כל מי שלא ידע עשה "אווווווווו".
אבל זה עוד כלום לעומת ה"אווווווווו" של מחר. חכו ותראו...