למה זה מרגיש לי מאוד לא טוב, כל העלילה הזאת? אצל דודה בצפון פה באזור. לא תיאמתם גרסאות אני מבין... מה בוגדת, מה היא קלוד? איפה קלוד? יופי, מיקי.
או שתוריד מסכה, עלילה שממש לא ברוכה (מה? נגמרים לי החרוזים...).
אל תדאגו, תכף סיוון יגיע. סתם, זה רק יחמיר את המצב. בטח כדורי סרק... אבל איך הוא ידע אם ליפול? אה, גם אתם עם רחפנים?
נו באמת. למה אתם באמת לא מצלמים את החנייה? נו, איפה המפתחות עכשיו... שירותים. היי, את כן נפגשת עם זיגי. למה אתה משאיר את המסכה במקום אסטרטגי?! למה?!
דביל, אזולאי. זה הרגע שלכם? מרגיש שהתעוררתם.
ועוד מישהי חושבת משהו. כן, הוא אובססיבי. לפחות הם גילו משהו על תמוז. גם את קצת דרמטית. מה שוט גאן?
אני מהמר ששרת התחבורה קשורה לזה. איכשהו. לא יודע, תשאלו את אביעד. אוקיי, הם לכודים כבר? אזולאי ברח, מה?
אה, גם אתה חזרת... טוב, לפחות רוב העונה לא היית איתנו... בסדר, בעונה הבאה נעביר אותך לסדרה "בן השוטר שעבר צד". אה, זומזום... אחלה קוד בימים אלו.
זה נשמע אחלה שיר. מגיע לך, תום. יש לך מזל שהיא לא עשתה לך כלום.
נטע תציל את העסק, נטע תציל את העסק... אל תדאגו, היא תצליח בהכול, היא תהיה אהיבה ותרוויח לכולם כסף. זה לא קשה, והיא תכף תהיה יותר טובה מבת הדודה שלה. אין לנטע שם משפחה? רגע, לחברה קוראים גליץ'? זה רמז לאי?
ניב מתורגל.
תום מתום וג'רי? חבל, תמוז. חבל מאוד.
הסתבכת, מיקי. וההורים שלך יהרגו אותך. אבל לא היינו שם כבר עם ניר והצילומים ולינה ריבק?
אתה לא תגיד סטטיס ובת אל! זאת בדיחה של... זה מאור זגורי המציא! לא משנה. והבגדים אחלה. לא יפה, דורי. לא יפה.
תמוז צודקת לגמרי. ויפה מאוד. מיקי, אבל לאן הוביל אותך לא להקשיב להורייך?
מעצבן, דורי. אבל מזלך שחברה שלך אהיבה כל כך. את יכולה לעוף, יא ילדה אבודה!
הלייקים לא עפים ב... ממתי הם עפים ב... לא משנה. ניב, לא חשבת על המשך. זה מה שקורה כשאין לך חברה ניהולית.
תשב ותסתום. אוי, הוא חזר. לא אוהב אותו. שייסע! גם לא נראה אותו וגם יהיה לו הורה יותר טוב.