תגידו, כמה פעמים כבר יש שקופית אזהרה לפני הפרק?
ניב לא יודע כלום, כפי שאמרתי. הוא רק חושב שדורי עוזר לזיגי... זרוק את זה.
או שתוריד מסכה, ניב, זה טמטום מצדך (ממש!).
הוא הצליח לשכנע אותו או שעומדים להרוג אותו היום? רחוב נחמה זה לא... לא איפה ש... כן. זה כן. הוא טיפש, כן. זה נכון.
בסדר, תכף יבוא אבא שלך ויצעק עלייך גם. או שלא, כי הוא... התפטר? הילד הזה מאוד מוצא חן בעיניי כולם מבחינת רושם ראשוני, מוזר... זה לא יפה לנתק את ניב ותמוז. מי יכולה לוותר על עומר? רגע, במה יניב עבד בכלל?
סליחה, אתה אל תעליב אותה, ו... אני לא עלוב! אנחנו העוקבים שלה לא עלובים בכלל!!!!!!!!!! רגע... הליבי הזאת שמבקשת את האאוטפיט... האם לא יכול להיות שזאת הליבי של... לא, אני לא חושב... או שכן? זה מסביר המון דברים. לא יודע מה, אבל מסביר. יופי! עכשיו את יודעת מה זה אומר, נטע! בפגישות המשפחתיות תוכלי להשוויץ בפני בת הדודה השלישית שלך שאת מוכרת יותר בגדים ממנה! באמת מה נסגר עם עסק הבגדים של יולי?
בטח דואגת לה, יש איזה משהו... גם לי נמאס מההורים שלה. לא היה לך מי יודע כמה קשר עם דורי. הבנו, הבנו, אוהבים את תמוז, זה קצת קשה להתרגש מזה כשניב שר לה את זה איזה אלף פעם...
זה הכול בגלל האהיבות של נטע. אוקיי, גם תמוז דגמנה, אבל זה שילוב בין שתי הברבורות.
הנה הבוגד בפלמ"ח! לך לך, תצבע לעצמך את השיער, בוגד. בטוח קונה צפיות. או שתמר מאיימת על כולם שיצפו, גם עובד. לאן נעלם כסף 1? רואים, זה מה שקורה כשאתה נוטש את פלמ"ח. שיחות מביכות מביכות. שם יפה, יותר מ"נהדר", השם שאימא של יעל משוברי רצתה לתת לילד שלה.
מיקי, אימא שלך מטורפת לגמרי. אוי, היא נוסעת לצפון? כולנו יודעים מה זה אומר... במה היא צופה, אגב?
דורי, קריירה זה דבר אחד, אבל לא לשים לב לחברה האהיבה והמדהימה שלך... זה מאוד לא יפה. מאוד לא יפה.
תמוז, זה לא עובד ככה. את לא יכולה לדחות את עומר חזן 30 פרקים! טוב, תכל'ס לתמוז יש הכי הרבה עלילה פה. מה, אף אחד מכם לא רוצה לשמוע שניב יגיד לתמוז שהוא אוהב אותה... אוקיי, בסדר, לא דוגמה טובה, אבל שיתנשקו!
ואת רוצה להסתיר את זה מההורים שלך? רגע, מה זה המעריצה מספר אחת של הזמר מספר אחת בארץ ובעולם ובחו"ל?! פרדי אישר משהו לגבי מספר אחת?! אוקיי, נכון, מיקי בכלל בעניין של נג'י, שניהם הפכו את השכנות שלהם למזנון דרכים. אבל פרדי אישר שזיגי הזמר מספר אחת בארץ שאם יצא ככה במקרה והוא נסע לחו"ל אז הוא מספר אחת בחו"ל?! אה, היא מצלמת וולוג. חשבתי שניב עומד להציע לה נישואין... ומיקי, זה מאוד לא מכובד להמתין לאנשים בכניסת אומנים. קצת כבוד עצמי. לא, היא רצינית! ממש!
לא, הוא לא אמיתי... בוא'נה, אפילו את פורר הוא מעצבן. פורר, מה יש לך? נראה לי השהיה עם סיוון פגעה בו. מה הם עושים? מה, שורפים את החבלים?
לחכות בכניסת אומנים... בחייכם... איזה משפיל... מי זה? אוי, לא עוד פעם כמו עם ניר... לא טוב.
לגמרי, נועה ודני. לגמרי.
אוי, עכשיו הוא חופשי...
נו, באמת, מיקי. באמת! זה ממש לא חכם!
למה כל המוניות פה הן של GETT? נו, מעניין מה יקרה. אוי. אולי הוא לא באמת מת. אני רק מצטער ששיר לא ראתה את הקטע הזה כי היא בטח הייתה מגיבה בהתאם. איך שמעתם יריות?!
אוי לא, לא מספיק רצח, עכשיו גם אונס? למה אי אפשר להעביר מוסר השכל בדרך נעימה ונכונה... למה זה שוב כמו פלאשבק... בכוכב ידעו להעביר מוסר השכל יפה...