זיגי 2- פרק 29

YossihNew

Well-known member
אז איך יצא הקליפ של תמוז?

האם דורי ונטע ישלימו?

ניב יבין שדורי הוא זיגי?

והאם פורר יצליח להיחלץ מהמצב?

YossihNew

Well-known member
אח, נטע ותמוזי... נטע ותמוזי... זה החלום הרטוב של... היי דורי. חבל, אנשים חכמים ידעו מתי להשתמש בחברות המנהליות שלהם.

או שתוריד מסכה, אמרו גוף שלישי בשיחה (נושא מאוד חשוב הפרק, גוף שלישי).

לא, הוא ערמומי. אני לא יודע אם אני סתם מפספס את שקופיות האזהרה... איזה יופי שאתה מתחשב בסיוון. בדרך כלל אנשים לא מתחשבים בו ולא לוקחים אותו בחשבון. אני במשך חודש לא התייחסתי אליו.

אני חושב שתמוז צודקת. רגע! אבל בן אדם שינופף עלייך עם ענף דקל יש? ואוטו לשטוף? יש? מה שווים הקליפים האלה בלי שיש אוטו שטוף? לבריכה אי אפשר אוטו. ואני לא רואה ענפי דקל!

חצ'וף... דיבר, דיבר. לפחות זה עדיף על העלילה של משפחת פרג' בתחנה... הייתה תקופה שפניני היה עומר חזן! הייתה תקופה שבנות ישראל רצו אותו! כן, יש ביטוי כזה. לא ידעת שקיים ביטוי כזה, יא יורה קונפטי?!

אבל... הקליפ... הדקל... האוטו... היא יכולה פשוט להגיד לניב שהם לא רוצים אותו כרגע בבית. גב אל גב. תמוז, אנשים מקנאים בך. אני מקנא בעומר. אני מקנא בך!!!!!!!!

מה פרנג'י, הפכת לנדב?! אה, פרינג'י. זה אחרת לגמרי. אגב, ה"זיגי זה מותג" זה מכוון לגמרי... הוא ממש מזלזל בה לאחרונה. למה הוא מדבר בגוף שלישי?! יוסי לא אוהב שנטע מזולזלת ככה! אתה לא תצליח לעשות לה רגשי. אתה לא אהיב כמוני וכמוה. זה לא נכון! דורי באמת חולה!!!!!!!!!! אה, סליחה, יצא לי הפיג'מות. אני אהרוג אותם לפני כן. דורי, לא נחשב שאתה אומר לה שאתה אוהב אותה בלי לשיר לפי השיר.

אגב, תדעו שגם אביעד החליט לצאת למבצע חשאי מאוד. הוא אוסף עדויות של אנשים מהמערכת המשפטית שחושבים שתפרו תיקים, אפילו ממשתמשים פיקטיביים. נחזור לזה אחר כך. אה, זה בסדר, פוגעים בו.

העיבוד קצת... לא טוב, אני העדפתי את זה נקי. ותגידו מה שתגידו, אבל לנטע יש עיצוב ייחודי. אה, עכשיו אתה פתאום לא יכול? או שאתה רוצה שהנשיקה שלכם תהיה אמיתית? תגובה ראויה של כל אחת שעומר מסרב לנשק אותה.

עכשיו השאלה: ניב לא אמור להבין בינתיים כלום כי הוא רק יודע שזה שיר של דורי. אבל אם השיר יצא, האם הוא יניח שדורי זיגי? או שדורי מה"כפילים"?

אם כבר אנשים שמדברים על עצמם בגוף שלישי, הרשת לא נחשבת? אני לא חושב שלאלין יש מטר בפנים שלא הוזרק לתוכו משהו. ואיפה נאור?!

נו, מה קרה? היא רצתה ברכה מזיגי... זה הכי נפוץ...

אין להם תקציב?! לאאאאאאאאאאאא. מה פתאום, איך?! אבל אביעד אמר באופן מפורש שביבי דואג לזה!!!!!!!!!!!!!!! ביבי אמר במפורש שיש תקציב אתמול!!!!!!!!!!!! או שלאאאאאאאאאאאאא... ביבי שיקר?! אבל אני לא מבין למה שיקמה עם כסף 1 ולא עם כסף 2?! ועל מה היא ויתרה?! בצופים היא הייתה ובמופע היא הייתה! זה בסדר לראות טלוויזיה. אגב, איפה החיים עצמם?

ברור שזה רדיו, מיקי. אוי, איזה יופי, היא הקדישה לה שיר! איזה יופ... אה... יכול להיות שגם לתמוז נמאס השיר? אה, לא, נמאס לה מדורי, לא מהשיר, חלילה.

הרשת זה לא לירז? התאכזבתי. אגב, היא הכי מדברת בגוף שלישי. התגודדות? או התאגדות? יש לכם ועד פה?!

כן, היא מבינה, היא מבינה. אבל מה עם האוטו?! מי מחקה אותו בארץ נהדרת? ללירז יש חיקוי. את רואה, תמוז? אם היה שם אוטו היה קליפ יותר מעניין...

הוא לא שוטר, אזולאי! רגע... השוטר... אזולאי... אוקיי... מוזר... כן, אחלה גבר. מה הוא עומד לעשות?

דורי בכוונה לובש חולצה עם כתמים? מה אתה יודע, ניב? אני בטוח שלא כלום.​

שיר m

Well-known member
נמאס לי מהאחים האלה.

ניתאי מתברר כאחלה גבר. ממש נחמד.

סיוון רק אל תפליל את אבא שלך, אחרת הכל יתפרק.

למעלה