זיגי 2- פרק 27

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה כשניב ותמוז יקליטו באולפן של דורי?

האם סיוון יצליח בתכנית הבריחה?

איך מיקי תקבל את הגירושין?

ומה יקרה כשנכיר את נדיר?

Roei152

Well-known member
מנהל
נדיר באמת מתוק.. תסמותק.... תמימות מתוקה...
נטע מעצבנת אותי , למה היא פונה לתמוז שהיא ודורי לא בסדר .. יופי שהיא תדגמן את העיצובים של עצמה , שלא תפנה לאחות של בן זוגך שאתם בתקופה לא משהו. כדי לעצבן אותו..
דורי באמת עובר תקופה קשה , נטע זרקה אותו , סיוון חטוף , וההורים שלו השתלטו על עניין זיגי ... ועוד תום מפיץ שקרים על זיגי , ותמוז וניב משתמשים באולפן שלו כדי להקליט ...
פורר מהטובים , ועכשיו סיוון יצא נגדו . יופי סיוון חכם . מצדףך .. מנצל את זה שהוא יותר רך כלפך , כדי להשתחחר

YossihNew

Well-known member
סליחה, אתה לא תבוא ותגיד דברים על נטע!!!!!!!!!!!!!!!

הכול באשמת האידיוט שמקליט הודעות לאנשים שלא פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נטע זרקה אותו כי הוא היה אידיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!

ותמוז נהדרת ואני לא רוצה לשמוע מילה רעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיר m

Well-known member
גם אני חשבתי שנטע צריכה לדגמן בעצמה ואחיה יצלם... מה לה ולתמוז בכלל, הן לא חברות...

YossihNew

Well-known member
עוד פעם רגעים קשים...

והיישר מהכתבה שצולמה ביום של הלייב שלי עם שירה... עזוב אותו, כסף 2. היי, מה בבון?! את לא ניקול ראידמן...

או שתוריד מסכה, שיר עכשיו בטח בוכה (בגלל עלילת נדיר!)

הו, שלום לך. אגב, רק אני עליתי על זה ש"ניצן" זה שם חשוב יותר מ"נטע"? כלומר, אותו לא נטעו, הוא כבר הנץ! סליחה, ניצן, אבל הסטורי שלך ירקיע שחקים אם היא תהיה שם. באמת, מניסיון, כמה צפו בי אז? 600 בלייב ההוא? חברה, למה אינסטגרם? אה... את רוצה עוד לייב איתי...

בובת פופ אפ של זיגי... נשמע מעניין. הם עומדים כל כך להתכסח על שעון הקיר הזה... מה מצחיק אותו הכבל המאריך? למה הוא עושה שייקה? כן, באמת, דני, תהיה גבר ותשפיל את עצמך. כי אשתך יותר מפחידה מגברת קרקר. אלוהים אדירים, חבר'ה, גם פה, גם בבאר, הם לא יודעים מה זה וידיאו. אנחנו צריכים להודות בזה- הפכנו לזקנים!!!!!!!!!!!!!!!!! ומה הבעיה, אז לא גדלו על הגשש, גדלו על שמש. זה גם בסדר. אני חושב שהוא לא סגור על השם שלה... אני מתגעגע לנפתלי. ולמולי. למה הוא לא סגור על השם שלה?

אתה טועה ומטעה, ניצן. יש לה אחלה חשבון אינסטגרם ובאמת צריך לשאול איך יש לך את אותם הגנים של היצור המושלם הזה. בעצם גם איך לאימא שלכם יש. מישהו צריך להסביר לי איך למשפחה הזויה כזאת נולד יצור מושלם כזה. את יכולה לדפוק פוזות למצלמה... הו. תמוז. זה מעניין. יופי, נטע. או שתתני לה את הסיסמה, או ש... לא, אמרתי לכם, אני מחויב לבדיחה אחת בדיוק!

אני חושב שכסף 2 פשוט דיסלקט, הוא גם כותב "איליי"... אחלה של נדיר. רק מוזר שהוא יודע לכתוב יותר טוב מכסף 2, ומה זה אומר על כסף 2?

סבתא לא מביאה כלום, ניב, אל תשקר. למה כולם אומרים "זיגי סטייל"? תמוז ואלה מאוד דומות, מסתבר. למה שוב סיוון, למה צריך את סיוון?! הוא באמת מעצבן, אזולאי.

אני נשבע שחשבתי שדורי שם מסכת קורונה. מגיע לכם שנטשתם את תמוז!!!!!!!!!!! תמר תתבע אתכם, טמבלים. נאום יפה של מוריס. ותמוז לא אוהבת אותו. כן, הייתה פעם שהיא שרה לו את זה, זה לא היה באמת.

מסכנה נטע. עוד סצנות של תמוז ונטע, בבקשה. אגב, אני טוב כמעט כמו דורי, אני הייתי עם שתיהן בלייב. זה מה שקורה כשמעיפים בחורות עם פוטנציאל ניהולי...

מי זאת ענת? לא משנה. רגע, אבל נדיר, אולי היא שרה את השיר ההוא... למה כל הדמויות עם השם נדיר כאלה טובות? הרשת קוראת, ניתאי. הרשת קוראת... שיקמה לא עושה צ'יפס חזק. כשאנה זק כועסת יש לה פרצוף שמתנפח. מוזר.

השעון עובר יותר דירות מהם? אוקיי. הוא גם ככה לא ראה אותה הרבה... היי, אל תקרא לה מיקמיק!!!!!!!!!!!!

איך הוא מתהפך עליהם, החצ'וף... אני לא מבין, האיומים של אזולאי זה הפרק המפחיד?

כן, השוקו והמרשמלו. הם אהבו אחד את השנייה? אז מה קרה? מיקי הגיעה? בסדר, מה אכפת לי מהמנגנון...

אבל זה לא משהו שאמור להביא לזוגיות בין כסף 2 ושיקמה? ככה זה בכל סדרה נורמלית... מי קבע שזה הצ'יפס הכי טוב בעולם? איפה זה רשום? שעילי יתנצל, מה אכפת לי...

אבל מי יסתיר אותך?! אה, תום פרץ... כן, גם סלאש הוא כזה, ידעתם?

אבל מתי תתנשקו כבר? מעניין מי בסוף ידע מי זה זיגי. אני לא יודע אם בהופעה ההיא בסוף דורי ישיר עם נטע או שגם יחשוף שהוא זה זיגי... וכנראה שאת השיר הזה, פתיתים של השלג, שאכן יופיע פה.

לא אותו, דפקט! את השני! את השני!​

שיר m

Well-known member
אני לא בוכה!
(כי ראיתי את הקטע ביוטיוב כבר קודם ודמעתי אז|טמבל| )

שיר m

Well-known member
ממשיכים עם שתי סדרות במחיר אחת...
בהצלחה לסיוון המסכן והחכם
תמוז את מעצבנת שאין לי מילים לתאר
נטע את מוכשרת מאוד
ניתאי שלנצח יישאר אלעד בראשי חמוד ביותר
נדיר נדיר שאין דברים כמוהו
עומר ומיקי טובים
מוריס מלך

את הפרקים של המשך השבוע אני אראה בסופש אז תהנו לכם בלעדיי בינתיים

למעלה