מסכן ניב. ואחר כך הוא מתפלא למה עוצרים אותו... והעיקר היא אמרה לי שהיה לה כיף איתו. בסדר, לך לאלומה. אם היא תסכים בכלל... בעצם כן, נימי, בואו... אולי היא כבר ברחה לתל אביב. אז גם לעומר חזן יש דם כמו כולנו. היא לא דוקטור, למה אתה מניח שהיא דוקטור ולא נדב?! כי אתה גזען?!
לא יפה, פניני. לא חכם כל כך. זה השוטר הבכיר, מה? הם מפיצים אלכוהול מזויף? אחרי מי רודפים פה לעזאזל? משפחת סיבוני? טוב, נו, אם מפילים את משפחת סיבוני-רגב, גם במחיר של סיוון... בעצם סיוון זה בונוס.
או שתוריד מסכה, לייבים תמיד זה טרחה (אני לא רציתי להיות בלייב של עומר!!!!!!!!!!!! מספיק לי עם שיר ושירה, תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!).
שיקיא וזהו. כן, יש גבול, שפורר יאכיל אותו? איכס.
תודה מיקי. ביי מיקי. ניב מאוד רוצה. אני לא יודע מתי יימאס לי מהשיר הזה... הוא עושה פה. עושה פה. בסדר, אז היא תלך לבית שלו. אגב, עם כל ה"אני אוהבת אותך, אני אוהב אותך" הזה, יהיה קצת אנטי-קליימקס כשהם יודו על אהבתם. היי! אני לא חושב שהוא אוהב אותה. או שהיא אוהבת אותו. אהבה אין כאן. רגע! כשהם אומרים "כמו שני ילדים", הכוונה היא לשני הילדים של שמרית ויניב?
ההוא מהטיקטוק, הם מאותו העולם. בילי אייליש, ברור. עדן. אבל רק אם זה לא בא עם חלומות משונים איתו. לא, ניב, זה קצת יהיה מגעיל... היא וזיגי... לא חזק, שיקמה. לא חזק. שקט, מאמים! גמילת מאמי פה על הסט! ניב, צודק, חלק מאוד גרוע. די עם המאמי!
מיקי תחטט כאן. זה לא טוב. לכי.
הוא ניצח. לא, אולי היא סילקה אותו בהפוך על הפוך על הפוך... לא חזק, שיקמה. לא חזק. הנה זה מתחיל... אתה צריך להיות קול עם פאסון?! אתה?! אבל ריחוק כן. חשוב היום. ושעיליי ושיקמה גם ישמרו עליו.
כי אם הוא יחטוף כוויות אז זה לא יהיה שונה כל כך. ממיקי תמיד נזהרים.
תפסיק עם ההודעות אליו!!!!!!!!!!! זה נורא כמעט כמו החלומות!!!!!!!!!!!! ותשקיע בנטע!!!!!!!!!!!!! היא בכתה לי כל הלילה!!!!!!!!!!!!!!! כי אני חבר. ברור שסיוון בוגדני. היורה קונפטי הזה... צודקת נטע. צודקת מאוד. הכי צודקת. אגב, היא פחות שקטה לאחרונה. תום פרץ הצפעוני?! תאכלי מאמי. תאכלי (לי מותר להגיד מאמי).
אני מתגעגע לפלמ"ח. מאוד. הוא יותר מסביר. ניב, בוא, כולנו יודעים שזה לא שאתה כועס עליה, אתה מפחד ממנה. טבעי! כולנו חושבים שזה טבעי לא לריב עם תמר גלרון, האישה... האישה מפחידה. מתי ניב תמיד אמר את זה? מי ידע ממנו? הוא לא יודע מה הכתובת. ברור. אוי ואבוי, יום הולדת חצי. עולב יותר מעולב המקורי. ניב, אתה ממש לא בריב עם סבתא. די.
אני מציע שאתם תשלמו כדי שניקח אותו בחזרה. יאללה, חבר'ה, אתם יודעים שזה תכף בא.
אה, היא הולכת עם אבא שלה? חוטף הילדות הזה. אבל היא מה זה נידי... תמוז עסוקה. בקושי מזהים, ניב. יש לך קול ממש מטומטם ככה. אה, המשקפי... דביל. דביל חתיך אבל דביל. אה, יש משקפי שמש. מוזר.
תיזהר, או שהוא יתהפך עליך. יא חצ'וף. רק לי היה חסר השיר?
ניתאי, זה אח שלה עם התסמונת. תירגע.
רגע, של מי זה בכלל? שלא נגלה שזה של מיקי בכלל... להתחבא. להתחבא, תמוז. ותיזהר, ניב, הוא עם מזמרה. היו כלי רצח פחות מוזרים.
סבתא שלו?! שוב פעם אנחנו בפרק הזה בסברי מרנן?! היא בסך הכול מצלמת סרט על חייה!!!!!!!!!!!! אה, שיקמה. לא, אתה לא עוד פעם תגרום לו לאבד בחורה! מספיק עם זה! תתבייש לך.
האמנם, מיקי? האם לא היית עושה אותו הדבר?
לא, הוא שוטר בסדרה ישראלית. צפעוני.
היא לא כל המילים האלה! וזה... זה ניב. כאילו...