זיגי 2- פרק 24

YossihNew

Well-known member
אז האם נטע תעמוד בזה שהחליפו אותה בתמר?

מה יקרה במסיבת יום ההולדת?

האם תמוז תסלח לניב?

ומי יעזור לסיוון? (לא משנה לי)

YossihNew

Well-known member
תחליטו מי מביניכם מדבר, אנשים פסיכופתים ומפחידים. לא נכון!!!!!!!!!!!! מתייייייייייייי?! בכל אופן, אני פשוט מנסה לחשוב מי השחקן הכי מפחיד... לא, לא אזולאי, מה פתאום. מה הוא מפחיד אותי, כשהוא חוטף את סיוון? מי שמפחידים אותי זה תמר, דני ונועה. אני לא רוצה להיות שם כשדני ונועה יריבו על הבית, שניהם מפחידים אותי. ואם נועה תביא את תמר בגלל הקשר המשפחתי מסברי... אני אקיא.

או שתוריד מסכה, המסיבה תהיה הצלחה?

כל כך הרבה טרחה בשביל סיוון... בחייכם... וגם לא בטוח שהוא הבן של פניני. אני חושד במוריס...

מה לפנות?! מה הוא מקרר?! אה... בעצם אני לא רב עם גולן אזולאי. תריבו אתם עם גולן אזולאי. מיקי עצובה. מעניין מה ילך עם זה. לא נראה לי שהם יחזרו.

בטח נדקרה מהמחט ובגלל זה נרדמה היפהפייה. סליחה, כמה פעמים אמרתי: יש נשים עם פוטנציאל ניהולי שלפעמים צריכות להיות רק 99% ולא 100% בכל מאה הנושאים שהן עושות. אבל איפה נשמע דבר כזה, אימא של נטע... נכון, נטע. אני בעד שיפור תנאי ההעסקה של נטע האהיבה. חברים דואגים לחברים.

השמועות הן שעוד פושע מאילת בדרך לכלא... אגב, מרטין נראה מה זה שונה כאן. מה איפה, רק לפני שנייה הייתי במי זה, עכשיו אתם עושים לי איפה?! שוב לצינוק... והכול בגלל סיוון הלא מעניין? מה מונע מכהנא לשקר, אגב? אבל פניני התנהג בחוכמה. ושיהנה בבידוד, בוודאי.

ברור שנטע מרשימה ונהדרת וסחטה ממך (ממנה!!!!!!!!!!!! ממנה!!!!!!!!!!!!! אתם קולטים, מתמר!!!!!!!!!!!!!!!) המון דברים. אבל מצד שני, אני מעדיף את תמר. כן, נטע היא נטע, אבל נטע היא אהיבה, וסוכנות צריכות להיות מפחידות. עכשיו, מי יותר מפחידה מתמר? כן, היא מלכה בלהסתיר דברים. היא יודעת טוב מאוד שאנשים מדברים... נטע יותר מילדה, כמובן. גם אני רוצה לדעת מה יקרה במופע הגדול, חוזרים למופע הגדול פנטזיה? בעצם שמרית קצת פחות מתחברת למופע הגדול פנטזיה... היא לא שמחה שהחזירו את אחותה מלכת הקור. אבל אני יודע איך אנחנו משקרים לתקשורת! שולחים את צדי צרפתי לנחש מי זה זיגי, תוך שנייה כולם מתבלבלים!

חצ'וף... סיוון יותר מגעיל מג'וקים. סיוון, אתה אמור להבין שלא אומרים דיבור נגוע כדי לקדם את מרגי. אומרים חצ'וף כדי לקדם את נועה! ואני לא התייחסתי אליך כאל אפס, אמרתי שאתה אף אחד!

נטע מעולה, נטע אהיבה, נטע יותר מילדה, אבל תמר היא... היא... מפחידה. אבל למה אתה סתם שולח לו?! למה?! במה זה טוב?!

היא יכולה הכול, אתה צודק לגמרי, דורי. איפה ניצן, באמת? סוכנת ממש נהדרת ואהיבה. אם הוא היה מספר לה שזאת החלטה מההורים שלו, היא הייתה מבינה. היי, באמת יש טלפונים! לעזאזל, דורי.

אם מיקי עצובה המסיבה תהיה מה זה גרועה. מה תשעה באב, זאת תמוז! בסדר, אח שלך שותה חלב אם... זה לא הגיוני שתמוז שורדת כל כך הרבה זמן בפני החיזורים של עומר... זה עומר... בטח הזמין אותו, בטח.

מיקי, את לא תהיי במופע הגדול. אני בטוח. זאת האחות לוי שלך! אוי, מסכנה. לא נראה לי שהיא חושבת שבא לטובה... אוי ואבוי, בלבול עוגות! יופי, דביל. עכשיו שתיהן כועסות עליך, טמבל. או ש... בעצם, אני לא מחויב להגיד לכם או ש... אני מחויב לבדיחת פתיח אחת.

מעניין אם סיוון ישתחרר רק בסוף העונה. כדאי שישתחרר רק בסוף העונה. תסריטית, אני מתכוון! רק תסריטית! לא... לא שאני... בעצם אני רוצה שייחטף.

לפני שנייה הרסת את הכול לטובה. לא, תמוז, ניב ומיקי לעולם לא יהיו ביחד. היא רוצה, אבל הם לא. לא, לא העומר הזה! לא העומר הזה! מעניין כמה זמן ייקח עד שנקבל את הנשיקה... אוי שיט, הפוך על הפוך על הפוך. יש פרמדיקים של מד"א בקהל? ושוטרים בשביל האתיופי שיכעס כי עוצרים אותו?​

שיר m

Well-known member
יואו איך הם אוהבים לסבך הכל... יאללה מכות!

מה נסגר דורי? פשוט תגיד שההורים שלך החליטו, מה הבעיה? הם צריכים להתנצל בפני נטע, לא אתה טמבל

הם מספרים שהם מתגרשים ואני מחכה שכל רגע עומר יקפוץ עם חיוך והללויה. לא קרה.

הצחיק אותי הפופקורן של מיקי.

אמא של תמר היתה עם ויטיליגו? יש פה קטע חינוכי לניב? כמה נחמד

אל תדאג סיוון, אבא בדרך.

למעלה