ניב כמעט נפל מהדלת... יופי, דורי. סולח לו רק כי יש לו מידע מעליו. תמוז, כולנו יודעים שאת רוצה מאוד. הן אמורות ליפול לרגליו בשלב הזה...
או שתוריד מסכה, שירה אותי שם אירחה. (בלייב!!!!!!!!!!!!!!!! היה לה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא נהנתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
כן, הוא עצוב כי ביבי עומד למשפט היום. אין גם סימן לסיוון, זה בדרך כלל קורה. אה, סיוון בריא ושלם... רגע, לא בטוח? אז יש סיכוי, למה אני בונה על זה!
שום חד פעמי, צודקת. והנה הבעיות מתחילות... רגע, לא הבנתי, לא רציתם ש... בדיוק, יניב צודק.
חצ'וף... יש לו אישה בירושלים? אש תנור זה הפיתה. תביא לו אתה מעיר הקודש, מר מאיר סבג...
יהיה ממש מעניין במסיבה. יום אחריה. רגע, אבל בחודש תמוז? תמוז צודקת, היא חייבת לשיר. מתוקה. לפחות בשיר את... בעצם בשיר הפתיחה את גם מספר שתיים. לא משהו אישי. פשוט נטע.
זה משיר. אה, לא, היא לא הטיפוס ששולח פרחים למוריס. תום פרץ... הנחש הערמומי הזה. היי, חברה!!!!!!!!!!! מה קורה, חברה? מזמן לא דיברנו!!!!!!!!!!!! איזה יופי... הסוכנת לא נתנה כלום, זה נלקח במרמה, טמבל. והיא כל הזמן יודעת לאלתר כמו שצריך. למרות שאני הייתי מזהה את קולה היפהפה של נטע. אבל יניב... אוף... ביי, חברה...
אתה לא ממש ידעת מי זה זיגי... חבר'ה, ככה זה הורים בסדרות נוער... לא יודעים כלום. מי זייף? מה זייף? מה זויף? הם יודעים את הדבר הכי חשוב. נטע. זה מאוד לא חמור. מאוד מאוד לא חמור! וחתונות, ולוויות, וטבילות במקווה... בית הנשיא רצה אותך, נטע. לא, באמת, היא הופיעה שם. את זה אני יודע ואתם לא כי אני חבר. בחורה עם פוטנציאל ניהולי... מה קרה... כן, היא ידעה.
חגיגה? בסנוקר! אוי, מיקי, תלמדי מהאי איך עושים חידון תנועות. תכף תגידי לי שאת לא יודעת איך עושים פתגם... טוב, זה באמת נכון לגביהם. היא משוגעת והוא... הוא שותה חלב אם. כן, יש משהו מיוחד.
לא קשור אליה, את אחלה, תמוזי. את נהדרת. אבל לא התחזה, אין זיגי אז הוא לא יכול להתחזות ל... תמוז, הכול בסדר? זה בטח כי את מתה להיות עם ניב.
שירלי יכולה להפוך למם. אני אתקע אותך... איתך, תמוז! איתך. שוב הפכת למם, שירלי. לא יודע, תמוז, את הלכת... ביי, מיקי.
הם לא צריכים להיעלב מנטע. האהיבה הזאת. כן, כמה קל לשכוח שאתם ילדים... עבודה מעולה, נהדרת. לא אימא! לא רוצים אימא! איפה נשמע דבר כזה... חברה, אם את צריכה מקום לשים את הראש... אליי.
תשתה חלב אם. זה הזוי שכל התגובות עליו זה "בן לולו, בן לולו". מתגרשים מתגרשים? מתגרשים מתגרשים. מעניין אם הם יחזרו בסוף. אני מהמר שלא. למרות שמיקי רוצה.
למה האהיבה הזאת נותנת מעצמה תמיד... שתי עבודות... תום פרץ הצפעוני הזה. צפעוני צפעוני. מנז'טים בפליסה. יפהפה. אבל שתחליט איזה עולם היא כובשת.
אז או שיוריד מסכה, או ש... סליחה, אני מחויב לבדיחת פתיח אחת בפרק... חמודה, גברת שמרית?! לא מספיק טובה?! אני לא מאמין שאתם בוגדים בנטע ומביאים את... את... תמר, אמרתם? אה... חברה, אני חושב ש... אני חושב שכדאי שנתחיל להתמקד בעסקי התפירה... כאילו... גם היא חברה... ומפחידה...
רק אתמול סיימנו עם צד אחד מהפושעים באילת. עכשיו קיבלנו את השני? ואיך הוא לא מפוצץ אותו אחרי... לא נכנעים לטרור! לא נכנעים! שיסבול כמה שצריך! סליחה, הוא לא שווה את זה. תשלמו אתם לנו! אתה לא רוצה מה? לריב איתו או שלשלם על סיוון?