חזרנו להרכבות מורכבות. לפחות לא תסריטאיות מוסרטות. לא יודע, בר הייתה מחכה גם אם הוא לא היה חבר שלה כי היא הייתה רוצה אותו גם אז. ברצינות, ניב? מה קורה? ולמה המוזיקה לא תואמת לסצנה? כן, בואו נפתח. על כוס קפה חם. מהמטבח. אני מסכים עם נטע, תנשמי, בר. בטח, בטח, כי הוא הבן של ואין יותר עילת סבירות אז אפשר למנות מי שרוצים. דורי לא סתם הזכיר את אימא שלו, יהיה איזה משהו שקשור אליה העונה. הגיעה לסגן אלוף במילואים? בטוח יצא מזה משהו. אולי היא הייתה זאת ש... אה. ברור. שירה כמובן שחקנית על. צודקת, נטע, צודקת. עם כל הכבוד לגברת שמתה, התאפקתי לא להגיד שאת זאת שניהלת, הקמת והפקת את המותג הזה. ולעזאזל עם תמר! סתם בצחוק, תמר. אני עדיין נזהר בכבודך גם כשאת מתה. שלא תבואי אליי בלילה ו... תרדפי אותי מהקבר... היא לא הפילה את העסק של ההורים, זה... תעזוב, עלילה ישנה. בר תומכת במיוחד. טוב, בחירות.
פתיח ופתאום חשבתי ששני הרעים בסדרה הזאת אשכרה שיחקו אבא ובן בסדרה אחרת! דני וישראל שיחקו בשבאבניקים את בגין ומאיר סבג! או סבו. איך שלא תרצו.
ניב, אני רק רוצה להגיד שאתה יכול להחליף את גיא זוארץ כשהוא שר בלדינו. בכל אופן... ברור לחלוטין שצריך לשכנע את אפי וניב. הם המפתח, לאיתמר יש שני קולות בטוחים ולכל אחד יש את עצמו, אבל מי שישכנע את ניב ואפי יטה את כל המשחק לטובתו. אגב, אתם מבינים שאם נטע השיגה שלושה קולות, אז כמובן שאני מנחש שניב הצביע לאיתמר ואפי לנטע, אבל בחייאת, דורי הצביע לנטע. אפילו הוא לא הצביע לעצמו. היה מצחיק, אגב, אם לפני הוצאת הקול האחרון איתמר היה יהיר ואומר שברור שהוא מנצח, כי כתוב שם דורי ולכן הוא יודע מה תהיה התוצאה. אבל הופהההההההה לנטע אהובתי. איזו הצבעה חוזרת, מי ישנה את דעתו... אם זה רק היה כל כך קל במציאות. ואל תדאגו, יש לי פרוטקציות באשמורת, זה יעמוד בתקנים המחמירים... ה... סבירים... ה... קיימים קצת... שלהם.
רווי, תפסיקי עם השטויות. היום זה היום של משי. משי אתמול עשתה הצגת בכורה ויש מלא סטוריז ואני בוכה בגלל שאני אראה את ההצגה רק באפריל ואנסה להשיג תמונה עם משי בסוכות. או עם המחליפה של משי שגם היא מהממת, אבל כן. ברור שאת סולחת, את רווי.
אני סוג של סומך על לינור. משי פתחה כבר אתמול. אוקיי, חברים, לפני כן אני רק רוצה להגיד. אם אתם שמים את בר על הבר, אני לא אחראי. אני הזהרתי אתכם מהברבריות העולה, כשבר יוצאת עם הדמות של בר וגם במציאות יוצאת עם בר, ופעם היא יצאה עם ההוא שיצא עם בר! ועכשיו תשימו אותה על הבר? אתם מברברים את כולנו, מספיק! נטע טובה עם הילדים. למרות שהילדה בלתי, מה בכל זאת?! מה בכל זאת?! איזה בכל זאת, אנחנו סגורים? רווי נשמעת כמו אחותה גם עם ילדים. אתם שמים את בר בבר. אתם אשכרה שמים את בר בבר. אני רק צחקתי. טוב, כל עוד יחזקאל לא על הקופה... או אריק... תנהלו את זה יותר טוב מהטוסטר. בר, הוא לא רוצה להיות בבר איתך! מלצרית רווי. הכי הגיוני. לא, אבל נטע! רווי רוצה להיות מלצרית כמו אחותה. תמוז נעלבת תמיד. אבל לינור חמודה. בעייתית אבל חמודה. אגב, הלוגו לא נראה קצת כמו... אז כחלון בקופה? כן, חרם פוליטי. בר מתה על קלסרים עם מלא חומר. נכון בר?
לא, זה על שם הפיג'מות. הארוחה המצליחה- הפיג'מות הפינס!!!!!!!!!! היא החליטה שמספיק האושר בשם שלה. בחיפה? אני אלך לאסוף אותה, חבל. בנות, בנות, תנו לאימא לפשר ביניכן. רשת שלא תורמת כלום? הרשת לא רואה בעין יפה את המשפט הזה! אימא שלך המאמצת ילדת שמנת! שזה אומר שגם אושר ילדת שמנת.
אז תעבדי בקופה! ואל תגידי לו להיות על הבר! זה נותן קונוטציה של בר! למה הוא שר את השיר של אבא של המנהלת אושר ואבא של ניתאי?
איזו סחורה? מה הולך? טוב, חבר'ה, אין ברירה. לקובי. אה, לאחראית מטבח. נטע, הוא הצביע לך. נטע, תחשבי. נטע. הו. הנה. בטח, בטח לאיתמר.
בר ובר על הבר. אני אמרתי לכם, הברבריות חוגגת פה. הם כל כך צפויים. רעב? רוצה מים? איתמר, אני מקווה שאתה לא חוזר לבד הביתה! המצב כל כך קשה שהוא מצדיק עוד כוסית. בוגדני? אולי קלוד הצביע.
פסטה עגבניות? אני רק אומר שאחותך הכינה אוכמניות בייק און דיפ שיט. דיש! דיפ דיש! היוש, מה נשמע, נטע. היוש, מה נשמע. חבר'ה, תדעו לכם שריב בין נועם/משי לשירה זה נורא. נורא. הספיק לי כשאביב רבה עם שירה.
אבל רגע, לולו. את לא תתני את זה להומלסים. ואם יש שם טבעת בפנים?! את יודעת איך זה הולך. נפל?! אבל האוכל מתבזבז ככה יו... לא. צודקים. הרשת לא רואה בעין יפה, בפעם הראשונה. אושר, אולי תדברי עם אימא?
מילא להרוס את איתמר, את נטע?! אל תהרסו את נטע! למרות שהיא אישה מסודרת ביותר ולי לא אכפת. אגב, תגידו, זה לא אומר שיש לנו אושר פעמיים?
אני נשבע שאתמול בשקשוקה הייתה סצנה של מירב שוכבת מכוסה בשמיכה באותה צורה כמו מלי. בסיס תל נוף. נו. הבנתם את הקטע... תגידו, יש מצב שהחבר'ה ממג"ב גנבו? אבל באמת שכחת את הכרטיס. זאת עבירה של ביטחון שדה. איציק לא לימד אותך? אבל מה הקשר ל...
אופס. לינור. מה את לובשת את זה מול כולם?
מי מכם הצביע לרוני סופרסטאר? לא, כי... דורי הזה, כזה ג'וק! נו? עכשיו אמור להיות ה... קטע עם ה...
נטע, תעבדי על הדברים האלה. ברצינות. זה לא עסק ככה.
ועכשיו תגיד לה. למרות שההיא עפה. הלכה להייטק.