זיגי- פרק 90- השרשרת

YossihNew

Well-known member
📿

אז מה לינור רצתה כשגנבה את השרשרת?

איך נטע ובר יסתדרו עם תמוז ומיקי בדירה?

האם אושר תגיב להודעה של כחלון?

ואיזה פרויקט חדש איתמר יציע?

YossihNew

Well-known member
היי, לינור. רק למה עשית את כל זה? ויהלי בטח ראתה.

כן, ניב, אתה בעייתי. לא נתת לה ביד. טובים ממך הביאו לה ביד. טוב, עזוב את תמוז. בחורה חדשה ומעניינת פה. לכיתה. ככה קוראים לזה היום.

פתיח ונקווה שהיום נראה את רווי. המסכנה אתמול הייתה עם אחותה בפרפר נחמד.

נטע, יש לך ז'קט אופנתי. אני מבטיח לך, זה לא מה שאתם חושבות. מיקי בטח אכלה בארבע בבוקר. בנוגע לאוכל... מיקי, זה הוופלים של נטע, זה דבר קדוש. לטילי, למכולת. הוא ילך לחפש ואף ימצא, נטע. את לא מכירה אותו, הוא מוצא. ועוד ימצא את רועי רביב בטח! ושירה משחקת נהדר העונה. אני מזכיר לכם שבאותו הזמן פגשתי אותה והיא העלתה את המשחק שלה מאוד. סיוט. אתן תמותו על זה.

המנהלת אושר, אל תאמיני לו, הוא לא יבוא. או שהוא לא שלח לה בכלל את ההודעה? למה הקול של ADD עם חי"ת ועי"ן? למה הוא מדגיש עי"ן גם כשזה אל"ף?

שלום, רווי. אני בשוק שאת לא באמת קטנה! אה, לא, זה מאתמול. והקול של נועם דומה לשל משי. יש לך טורטית? אז למה את אחות של משי?! אה, את רוצה שהיא תחזיר את זה בשלישות בשיזפון! סבבה, הבנתי אותך, אפי. רווי, תמסרי ד"ש לליאת ולבנת. כן, אפי, קחי לך! קחי לך את... מה שלא אמרו בשיר הזה.

הניצב הזה מוכר לי. למה איתמר עושה דברים בלי להתייעץ? למה? רק אלה עם ה-כ"ל. אני חושב. אגב, בית הקפה הזה יהיה חשוב בעלילה. נטוש כמו... שטחים נטושים בהרי אילת. לא?

אחחחח השיער האדום של נטע. אני מנסה להבין מאז אתמול, כששמעתי את ההצצה, מה בטלוויזיה. אולי אופירה וברקו. לא, הוא לא התחיל. נטע התחילה, היא תקעה גרעפס. אני זוכר. רגע, אז דורי קונה שרשרת לתמוז בעצם? לאיתמר יש יותר מדי הודעות. אל תיסע, ניב.

ואני מבטיח לכם- זה לא מה שאתם חושבים! מי צבעה את תמוזי? ט"ז באב? לא זורם לי כמו שצריך. לולו מצחיקה. בסדר. בסדר, אני קיבלתי ברכת יום הולדת יום אחרי. לשיר יש משקפיים אגב.

בושה, ככה פוגעים בשעות שינה מדוקדקות. לא לאיראנים. דברי עם רונה, ניתן אותן לסורים. לא? מעניין איך זה יוביל לעלילת הלהקה. כן, הבנתי, בר. בסדר, שיחזרו לנהריה.

"כמה אנשים מהקרייה". מיכאל וכחלון זה כמה אנשים מהקרייה? האחים כחלון הם כמו גרסה יותר טובה של האחים ארזי. נכון? ומיכאל יכול להיות עם רווי יום אחד. אולי. אם ניתאי לא יהיה. נועם קצת מחייכת כשלא צריך. הגיוני כי היא אחות של משי. ניסיתם לדמיין את משי כועסת? לא עובד.

דורי. תיזהר. שלא יגידו שהתעסקת עם מעריצות. אולי הן בנות 80. גם שיר שואלת למה עברתם לפה אם תמוז מקרצצת ומציקה כל הזמן. פעם הייתם משתפים? מתי היה הפעם הזאת? כן. בדיוק. תודה.

אתם גם תנקו. גם אני שמעתי כן. אולי תביאו את אימא של המנהלת אושר. היא תשמח לנקות פה. איתמר עושה היידה טוב. הוא לא מתנשא.

לא כדאי, כשאתה מתקשר יש קולות של ADD. ולמה זה נשמע כל כך מגוחך? אין לכם ניצבים נורמליים? היה סבבה במופע הגדול, טל מוסרי קצת עצבן. גם במאי וגם משתתף...

אני מבין שהתנשנו בנושא הארוחות הרומנטיות. להזיז בכוח? שוב מפנים בכוח יהודים? מיקי, אבל זה של בר, את לא יכולה לאכול דברים של אחרים. ידי זהב? זה קצת לא שם טוב בשבילו.

מעניין מה יהיה עם לינור וניב. השמות שלהם דווקא משתלבים. אה, קיבלת הודעה מעליבה? לינור תחמנית קצת.

אז מה מלי מסתירה...​

שיר m

Well-known member
אני לא בטוחה אם לינור לקחה את השרשרת כדי להרוס לניב או כדי להפליל את יהלי.

למעלה