זיגי- פרק 88- שש בש

YossihNew

Well-known member
|קוביות|

אז מה עופר יעשה לוולדי?

האם בר תספר על מיכאל?

איך כחלון יתמודד עם התגלית על אושר והמצב הכלכלי?

ומה עם המכונית של מיקי?

YossihNew

Well-known member
חזרנו לאירועים המורכבים.

שאפו בומבו קומבו לכולם. אוי ואבוי. לא טוב. בכלל לא טוב. והוא כוכב גדול, לא ידעת? כן, יש לו מעריצים. וגם אם הוא שותה... בואו, אתם יודעים שזה לא משפיע עליו.

פתיח ואני רק אומר שאתם יודעים שבפלאשבק דיברו על הורדת מסכות? לא, הם חזו את זיגי גם.

בתו של פוליטיקאי מוכר? הוא אולי ידוע לשמצה. אבל בר מתנהגת כמו בר. ואני חשבתי שאפי עשתה שיפוץ. אני חושב שיהלי בכלל לא תרצה לעשות איתך כלום, נטע. אבל זה בסדר, אני מוכן לפעילות איתך. את לא דרמתית, זה בא לך אוטומטית. שש בש. שש בש. זה מה שהיה. זה מה שיש. כן נטע, שש בש זה עם הקוביות ומולי מעביר שיעור בנושא.

היא נראית יותר טוב. זה בא והולך. מה זה כל החקירות האלה עכשיו? אתה לא יודע שהיא הייתה בצבא חוקרת צבאית קשוחה וידועה שהוציאה מידע מהמון שבויים? תשאל את כולם מי זאת אמירה. כן, אני יודע, זה לא באמת השם שלה, זה שמה הבדוי. אבל אני תמיד רציתי שיקדמו את הדמות שלה ואכן קיבלנו את זה בעונה שהייתה. ואני גאה להגיד שאני הראשון שידע שמרב היא שחקנית נהדרת! ושהיא לא רעות אלוש אבל זה בצד. מעניין מה היה למלי שהפך אותה לטראומטית.

לפחות זה שני וי כחולים. מתי, מתי היא איתך תשלים? וי אפור אחד? כל כך עצוב לבד! לא, לכי תדעי, יש אנשים ש... באמצע החיים... מתחת לאדמה. נכון, בר? באבו אבוה, נטע! באבו אבוה!

מיקי, אלו לא המילים. רגע, יש עוד פרקים לפרקי מאחורי הקלעים עם שירלי במכונית? בסדר, את ספץ, אבל הדס יותר ספץ. ותזכרי שזה אוטו שהיה אצלה, היא התרגל לניקיון מאוד רציני. מיקי, סיפרת מלא סודות. אני חושב. זהו, בנוגע לזה... האוטו עלייך. לא?

ידעתם שניתחו מה הקפה שאתה שותה אומר על האישיות שלך? הפוך לא היה כתוב. מסכן מיכאל. דמות טובה ושחקן טוב. מאז בני אור.

הוא לא ישוב לא תכף ולא בכלל. רק שנסגור את זה. ואלין עוד דומה מאוד לאימא. בעיקר עם הגולגול.

אגב אימא של אלין... אם כבר מדברים על מיכאל והאנשים שהוא מתערבב איתם... אז כחלון.

אל תשכחי את הנעליים.

שכתב זה שכתב. תבדקו באתר של האקדמיה. אימא שלך היא ראש הממשלה, היא לא באקדמיה. מרובע, תודה, בר. לא, זה לא מספיק חשוב, איתמר. נפנפה אותך, איתמר. והנה הגענו לקפה. איזה שורש רגיל?! איך שפריץ זה שורש רגיל?! מה מיותר כאן?!

כן. אז הראו את הסרטון ו... אה... אין לי מושג. מכל האנשים שחשבתי עליהם, מיקי היא האחרונה. ולמה התאורה פה מוזרה כל כך כאילו זה חלום של דורי או נטע? ולמה שירלי מלחיצה כל כך בסלואו מושן? ונקווה שמיקי לא תעבור חלומות כדי להבין את זה.

אפי ממשיכה לרחרח. בסדר, לאפי יש סרטון שיכול לעוות הכול. למה רוצים להפיל את עופר לא הבנתי?

תגיד תודה שזה שורשים בלשון ולא במתמטיקה. מסכן איתמר, גורמים לו להתנשא העונה. ומסכן ניב, הוא הפך העונה לפלצן. לדורי אני רגיל. וגם על הירידות ויטיליגו. כן, למה זה הופך אתכם? אולי ניב בן דוד של איתמר...

אני מהמר על בר. זאת יש לה חילוף חומרים שלא נדע. אתה לא מרגיש אותה, זה ניב אמר. זה לא שיש ביניכם חיבור קוסמי. כמוני וכמו שמרית. וכמוני וכמו שירה. וכמוני וכמו יפית. וכמו נועה.

סתם, בצחוק, ידעתי שמדובר בחלומות. מהמשפט המטופש של "אני תמיד מרגיש אותך". יודעים מה, החלום של נטע פי מאה יותר הגיוני מחלומות אחרים שראינו. לפחות זה חלום עם קשר למציאות. איפה הפיצה, דורי? למה אתה שווה? אני מבין במבטים. תני לי את זה שוב, נטע? אה. עוגה זה לא רע דווקא. וגם הרעיון שהחלום חוזר הוא נחמד. כן, אתם מוזרים. אבל את יפה, הוא סתם...​

שיר m

Well-known member
נווו אפילו נטע מבינה שזה דפוק מדי!!! די עם הפנטזיות האלה!!!

למעלה