זיגי- פרק 5

YossihNew

Well-known member
אז מה יניב ושמרית יעשו בנוגע לגניבת הכסף?

מה יקרה כשניתאי יתחיל לעבוד בבורגר ראפ עם לירז?

עד כמה שיקמה יכולה לנקום בתמוז?

ומה נטע תעשה בנוגע להצקות של דורי?

YossihNew

Well-known member
מסכן דורי. היי, גם לי נטע אמרה תודה! עצוב לי. נטע מסכנה.

או שתוריד מסכה, או שנשחוק ת'בדיחה.

חצ'ופים שכמותם. רגע, הם לא ראו את דורי נכנס? ולמה החצ'וף קופץ עם ה... אבל פורר, תיזהר, אתה יודע מי אלה?! אלו קלודין ופנסו מהשוק, תיזהר מפנסו מהשוק! כולם מכירים את פנסו מהשוק! בעצם רק עכשיו הבנתי שיש כאן בדיחת שנות ה-80. הם אפילו לא שמו לב לאלמוני שהגיע.

השכנים זה מיקי? חבל עליה.

אז לעילי וניתאי קוראים כסף. אוקיי. יופי. מעכשיו נקרא לו כסף 2. אבל אני מקווה שלירז מחטאה את השולחנות באלכוג'ל מאושר ממשרד הבריאות. ולא באלכוג'ל שלה. ניתאי, אתה לא תהיה אחראי משמרת. היא תהיה אחראית משמרת ו... גם ארלה מתבלבל ביניהם.

תמוז, זאת סדרה אחרת. עזבי את זה. זה מאוד לא חזק לנסות להבריז מהחזרה, גברת שיקמה. תמוז, תשחררי את התחנה. אל תקרא לה תשרי, יא מרחשוון! ותיזהר כי יש לה אב. שיקמה תמיד פוגעת במלכות. גם בנועה היא ניסתה לפגוע. אבל אתה לא אחלה, ניב. הבוגד הכוריאוגרף ידע טוב מאוד שקוראים לה תמוז. ובכל זאת הוא קרא לה בשם של חודש. תתנהג יותר באדר.

יש אצלו חבר. משפט לא הגיוני כמעט כמו "אני לא רוצה אותך, עומר חזן". משפחה לא הגיונית בעליל.

השיר הזה לא יהיה של שיקמה... וזה נשמע כמו שיר ששרה... עוד פעם הוא שבר רגל, מה זה פה, ליל הגשרים? ואל תדבר על סבתא שלו, היא נורא דואגת... שיקמה! זה לא חזק להתנהג ככה! לא היית דוחה, היה לך חבר מסדרה אחרת. לחבוש זאת פעילות אהובה על בן אדם אחר.

בטח, ניתאי. בטח. נראה אותך מול אשת העסקים לירז. הבחורה אשת עסקים בגיל מאוד צעיר. והפרצוף של אלין מנופח. ויש לה פה גדול. באופן טבעי לגמרי.

באמת? מוזרה שמרית. איזה ילד? על מי מדובר? אני לא מכיר אותו.

תמוז מאוהבת. היא מפלרטטת בהפוך על הפוך, בן אדם.

אתם לא תגידו לילד שלכם לא להתחבר עם ילדים אלמוניים שאף אחד לא מכיר! מאוד לא יפה. למרות שאם האלמוני יוצא זכאי תמוז יוצאת אשמה... האלמוני עשה את זה. הוא נראה לי חשוד.

אני לא מבין, הם לא שמו לב לאלמוני גם כשהוא יצא? תיזהרו או שהוא יתהפך עליכם, חצ'ופים! אנשים ממש טיפשים.

מה אתה עושה כאן? אין לך עוד חיים?! התחנה נגמרה, אין יותר אלה ובוזי! תחזור לאלומה ותעוף לנו מהחיים! ג'יז... אין לו חיים בכלל...

החיים עצמם, את יודעת מה חזק? לא שיקמה. היא ממש לא משהו חזק. היא מבריזה. ובוגדת. חצופה ורעה ועלובה וחברה לא טובה ומדריכה רעה ואין לה טעם באופנה... שתשמע! שתשמע ותראה מה זה להתעסק עם החיים עצמם!

למה האלמוני עושה צרות? עילי בן אדם יותר אלמוני מהאלמוני. והאלמוני עושה המון צרות. הרשת לא רואה בעין יפה שעות נוספות?

חבר'ה, אתם לא שמים לב לאלמוני שמסתובב שם באזור? בחייכם.

הרחפן האהיב מציל את היום. והבחורה האהיבה מטפלת ברעים למען אהובה בעל הויטליגו. אבל איזה כסף? יש שניים. למה אתה לא צועק חזק?! רגע אחד! איפה הבריון הראשי?! למה בו לא טיפלו?!

תמוז, את עושה צרות. אה... זה האלמוני השאיר.​

Roei152

Well-known member
מנהל
יש אצלו חבר. משפט לא הגיוני כמעט כמו "אני לא רוצה אותך, עומר חזן".
זה כל הסדרה , איך נער מנודה חברתית מוצא חברים , אז זו מטרת הסדרה שדורי ימצא חברים , אהבה ראשונה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק ראשון של חברות אמתית .. נטע נוקמת בבריונים שהציקו לדורי שמגלה שתמוז הייא זאת שאשמה בעניין הכסף הגנוב ומזכה את סיוון בעניין הכסף..
בעניניים כאלו שכונה לא מספיק טיפלה .. כלומר שכונה הייתה חביבה , אבל לא קרה מצב שנמרוד גנב כרטיס אשראי כדי לקנות משהו יקר , או ש , זו סדרת שכונה אמיתית .. יש שם נורמות חברתיות ...

שיר m

Well-known member
אוקיי, שמחה שלא נמשך עניין הכסף יותר מדי
הקטע של הפושעים אמור להצחיק? לא כזה מצחיק
מתה על נטע

למעלה