זיגי -פרק 3

Roei152

Well-known member
מנהל
אז לאחר פרקי הכניסה לעולמם של דורי וחבריו , אנחנו מתחילים את סיפור המופע הגדול ..
איך דורי יקבל את ניסיון ההתקרבות של סיוון?
האם סיוון יפגש עם אביו?
מי יתקבל באודישנים? האם תמוז תצליח להתקבל או שקמה?
והאם יתקיים כאן סיפורם של שנים שאהבו רחפנים?

YossihNew

Well-known member
אני מתנגד למה שכתבת! סיפורם של שניים שאהבו רחפנים?! זה סיפור של בן אדם שאוהב בחורה אהיבה! כולל רחפן אהיב! אתה לא משתמש בשורש הזה נכון בכלל!

אבל לענייננו...

גם כאן אין מאירועי הפרק הקודם! מסכן דורי. אני מנסה להבין... החדר של דורי... איזה סט זה היה?

היי, הרב! לא לדחוק בו, קופץ לו הרב. תמוזי, את יפה בכל מצב. אבל חשבתי שתמוז מאחורי הקלעים בעיקר... אז מה אודישן? נזכרת בסוף!

או שנוריד מסכה, שירה ממש חתיכה.

איפה נשמע דבר כזה... שהיא צועקת על בת מוצלחת... שירה מאופרת יפה. יופי, בוקר חופש! אין לה חברות מהכיתה. נכון, נטע?

לא רצת לטלפון. או שזה בהפוך על הפוך על הפוך? הן כן בונות על התפקיד.

איפה שהנחת אותם?! תביאו לה משקפי שמש! המתקין של הוט?! עוד פעם מקדמים את עצמם... תנו לה מונית, שמישהו יסחב אותה לשם! סליחה, זה מתקזז עם בת השוטר. לא משנה. רועי חייב להשלים בת השוטר אחרת לא יבין בדיחות מוריס. נראה לי שאמיתי השתנה מאז שצילמו את הסדרה והכתמים שלו השתנו. אבל של מי התמונה?

מי? על מי מדובר? ברור שאין לו ארנק, מי זה בכלל?

אח, המשקפיים של נטע... לירז, סתמי. פה גדול... בצורה טבעית כמובן. מה זה פה, הישראלים? תכף תבקשי ממנה פתק... היי, תראו מי פה. רגע, הוא חבר של ניב? זה לא קצת... אה... קצת בעייתי כי אם מדברים על... מה אלינור ת... לא משנה. מסכנה נטע, המיץ תפוזים לא טעים.

זה נראה כמו יד אליהו. תמוז, תדעי שהוא ממש חתיך אם את רוצה שהוא ינופף עלייך עם ענף או לשטוף לך מכונית. מחזר מוזר.

הנה הכוריאוגרף המניאק הזה. וזה באמת עמית, הוא במאי מפורסם. קלוד בוגד. בדיוק כמו שיקמה שבגדה. רגע, אבל שיקמה, אם את מחדשת לעוף... אנשים היו יכולים ממש לשנוא אותך ולהגיד שזה רק של הראל סקעת. וחוץ מזה זה שיר של נטע בכלל... אבל למה אתה צועק, קלוד המניאק?! למה?! והנה התחילה היריבות...

לא הבנתי למה דורי מנגן כשיש לו כבר שיר... הוא רוצה להוסיף? למה האלמוני מפריע לנו ונותן עצות שירים?

ופניני לא חושב אולי לנסות לתפוס את סיוון? למה היא קוראת לבעלה ניבי... זה מזכיר לי את ניב השני... והנה הבעיות מתחילות.

אני ממליץ לך להיזהר מחיבוק הדוב של קלוד, תמוזי. רק ניב. למרות שאני לא מבין באיזה עולם עומר הנכד של סנדרה. אבל בסדר.

פניני נראה כזה מוזר... זה מה שלילה בלי שינה עושה לך.

חצ'ופים. מחפשים אותו.

כולכם רק עם השיר של הראל סקעת?! יש לדורון מדלי עוד מלא שירים יפים! שלוש חברות, החץ המנצח... לא יכולת להקפיץ אותה מההתחלה ולעזור לה לא לגנוב?

אבל ליאור, החיים עצמם שלי, תזכרי שהאות שאחרי ו' זה חטא. שמעתי שהאודישן שלה היה חזק. היי, היי, אל תגידו ילדה מעצבנת! למרות שברור לנו שיש בעיה. כי שיקמה חברה של ליאור שהיא חברה של עופרי, ותמוז בכלל חברה של מיכל ששונאת את עופרי. הכי חשוב ירוחם. החיים עצמם, מגיע לך יותר.

הרשת לא רואה בעין יפה שיחות אישיות. ואני לא רואה בעין יפה את אלירז.

יש לו המון חברות. מעניין מה יקרה כשכולם יפגשו את סבתא תמר... כמה תמוז כבר יש? היא יודעת לשיר. נו, אי אפשר שהיא פשוט תעשה קליפ עם מישהו אחר?! יותר חתיך?! נהוג שהוא נוהג. רגע...

שיקמה, תיזהרי ממני. את שוב בוגדת בחיים עצמם ותכף תבגדי בהיא שעושה קליפים בהפוך על הפוך וזה לא יהיה חזק.

מי אלה?

הוא קצת רך מדי על ה... אה, זה היה למטרה טובה, זה מתקזז עם בת השוטר, ו... טוב, בואו נאשים את האלמוני. אם צריך לבחור את מי להקריב... את האלמוני... כאילו... בואו... הרחפן. הפחות אהיב.

מסכן פניני. חוזר לכלא.

לא אמרו שלוקחים אותו? אחים מעצבנים. מוזר לי לשמוע את שירה שקטה כל כך... ש... שירה?! מה את... אה... זה קצת... טוב... זה היה ממטרות אהיבות... אבל זה לא הקול שלך, מאמי... ממש לא...​

Roei152

Well-known member
מנהל
אני מתנגד למה שכתבת! סיפורם של שניים שאהבו רחפנים?! זה סיפור של בן אדם שאוהב בחורה אהיבה! כולל רחפן אהיב! אתה לא משתמש בשורש הזה נכון בכלל!
זה אפשר להגיד על רומי וגילי שלך ..
על דורי ונטע שלי שאמרתי מהתחלה! שיהיו ביחד , אני אגיד מה שבא לי .. , מה רע בניסוח שלי?

Roei152

Well-known member
מנהל
מה מצחיק בזה שנטע ודורי נפגשו על רחפן שנשבר ? מישהו יכול להסביר?? פחות מצחיק מזה שניר שפכה על דידי מים ..
תמוזי לא יפה לגנוב...
סיוון מעורר אמפתיה , גרסה יותר רגישה של ליעם...
לירז קורעת.....

YossihNew

Well-known member
מה, רועי, לא שמעת את הגרעפס האהיב?

תתבייש לך, זה לא שניים שאהבו רחפנים, זה סיפורו של בן אדם שאוהב בחורה אהיבה! אהיבה, בן אדם! א-הי-בה!!!!!!!!!!!!!!!

ורומי וגילי לא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!! ודורי ונטע לא שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואתה יודע מה, יחסית לשלך, היא נראית כאן מאוד שלי... לך אין תמונות אהיבות כאלה.

YossihNew

Well-known member
תשמעו, חברים, אהבה נמדדת גם כשהיא עושה פדיחות.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני לא הייתי מפרסם את גאיה עושה גרעפס או ליבי שעשתה גרעפס באי ..
זה דוחה.....

Roei152

Well-known member
מנהל
אני גם לא רוצה לתפוס את המקום שלך כמעריץ הכי גדול שלל שירה.. , סה"כ שמח שקלעתי בול לכך שהיא תשחק בזיגי את בת זוגו של דורי....

YossihNew

Well-known member
אני בסך הכול רציתי רומן בין שירה ועומר באיזו סדרה. כל כך רע? לפחות את זה הייתם רואים, בניגוד לזירה...

אתה חשבת שלאמיתי קוראים איתי!

YossihNew

Well-known member
איתי הרמן – ויקיפדיה

זה איתי.

בחייך.

בן אדם, אני צריך לצחוק עליך לפחות כמו על שיר, שבזמנו במקום להגיד שאסי כהן זכה בפרס, אמרה שאסי דיין זכה בפרס.

שיר m

Well-known member
יוסי! אתה צריך להתחיל למחוק דברים מהזיכרון שלך!

שיר m

Well-known member
תמוזי יא גנבת, לפחות תודי!

ניב גם רשע וגם חמוד וזה מעצבן

נטע מהממת

למעלה