הנה זה בא... או שלא בגלל שיש טלפון לדורי? אה, הוא לא חבר. מי זה? השיחה המזוהה לא עבדה. מה ניב, תמיד דלתות נפתחות לך מעצמן?
או שתוריד מסכה, יהיה בלגן בבריכה.
איכס, שיקמה... לא יפה. כן, ניב, אתה מטיף. שירלי, תשמרי לעצמך את החולצה, בנות, לא להתעלף, תודה. כן, מיקי, אבל למה את לא מנשקת את ניב?
לי נמאס ממנו. בסדר, אביעד מאוד רוצה אותו, אבל הוא לא בסדר בראש, אתם יודעים. האלמוני לא בסדר שמביאים לו אקס בוקס והוא לא רוצה. אני רוצה לעזוב אותך לבד! אבל משום מה תמיד מצלמים אותך!
מיקי, אני חושב שאבא מנסה להקטין את אימא שוב. הוא ראה איך היא הצליחה במסכת יעל מצוי, אז הוא החליט שאחרי שהתכנית נגמרה הוא יזכיר לכולם שהוא הזמר במסכה המקורי כפיקאצ'ו סגול. שיקמה יותר בטיק טוק. אבל היא כבדה... למרות שהיא רזתה המון. יופי, שיקמה, מאוד בוגר. ממש לא חזק. מיקי עדיין מפלרטטת עם ניב. תמוז, אם את לא רוצה היא תקפוץ על המציאה. לא חזק, שיקמה. ממש לא יפה. כן, ניב, למה זה טוב להיות בריון... אה... בעצם אתה די דפוק. יש לקנא במדהימות המהממת שלה. מעניין מה יקרה אם המידע של שיקמה...
אנה משחקת ממש נחמד יחסית לפעם ראשונה. חוץ מזה שהיא בגדה בחיים עצמם. דורי, אתה יותר מוזר ממה שחשבתי. איך אפשר לשנוא את תמוזי? כן, תשאל את השכנה. זה לא במקרה, זה בגלל ניב. לא זה לא דוחה, דורי. תהיה בצד שלה.
מכונת תפירה אהיבה. לא, זאת אור בכלל. שירה נהדרת בתפקיד. כן, נטע, את צודקת. זה מטומטם. מה היא מלמלה שם? דורי, זאת האהיבות (כן כן, אמרתי את זה) של תמוז. היא קיבלה מנטע. הלוואי שאליי נטע תתחנף ככה ותתן לי עצות מדהימות. ויש מקום לכולם! שמעתם, תובליאנה?! יש מקום לכולם! דורי, אתה יותר דביל ממה שחשבתי. והיא צודקת.
שיהיה באקס בוקס ולא יזבל בטוויטר. אני לא רואה צורך בלהאכיל את האלמוני. כמה מאמץ הדס משקיעה בבן אדם לא מעניין בכלל. מי? איפה?
למה רק להורים של מיקי מותר להיות זמר במסכה?! מה זה, מונופול?! רק לא הבנתי למה במסכה כתוב זיגי. רגע, לאפליקציה קוראים זיגי?
מחייכים בצורה מאוד טבעית ובלי הזרקות. הרשת לא רואה בעין יפה חיפושים אחרי אלמוניים. כן, לירז, יש סיבה שלא דיברו איתך...
כן, הוא דיבר איתו והוא נדחף לו לזוגיות האהיבה. למרות שגם בלי האלמוני, דורי מטומטם ולא היה עושה כלום בשביל נטע.
הוא חפר לה כל הדרך. שיט כי היא צריכה לחפש את הדבר הזה... והיא לא אוהבת את הדבר הזה שירה לה קונפטי בעין! וגם הודיע שהוא רוצה לזרוק אותה לבריכה. אבל לא עבד לו - כולם אמרו שהם רוצים לזרוק אותו לבריכה!
לא, היא ככה טבעית. לא, תמוז, הייתה את מסיבת ההפתעה לסבא, והמסיבה שההורים של נינה נעצרו... יש לך עוד לאן לרדת. מה קרה? פתאום לא נאה לכם לרקוד?! רק כשקלוד צועק אתם רוקדים?! מירב, מי את? את ברמה של האלמוני.
רחפן לחיפוש אחרי האלמוני... למרות שאני לא חושב שהוא מזוהה בכלל... אלא אם אתה גאון כמו נטע.
עילי, תמוז... היא קצת יותר יפה ממך. למרות שאתה תשיג את שיקמה, והיא בערך יפה.
למה להרים רחפנים בשבילו בכלל? הוא המציא את זה, אבל למה זה עוזר?! הוא לא ניצל הזדמנויות בשביל נטע, נכון?! הוא אפילו לא יודע מי הוא... הדס, כמו דודה של שירה, הדס. נטע לא ממש בלחץ. אז מחר זה מתחיל...
מיקי, את לא חושבת ש... קצת הגזמת... וזה בטח לא כבד, זה אוויר וגומי. שוב נינג'ה... קודם הזמר במסכה ועכשיו זה...
ניב, למי עשית פוזה?
כסף, זה לא אישי. בעצם זה כן. אתה לא יפה כמו תמוזי. איפה כסף 2, אגב? לא עובד טוב.
אורן ושחר, אתם סופסוף בניתם משהו נורמלי. כן, הוא פוצץ לך את הרגל כי הרבצת לו וכמעט פגעת בנטע! ובפרק הבא יהיה מעניין...