זיגי- פרק 120- שופינג

YossihNew

Well-known member
🛍️

אז האם בר מכורה?

איך כחלון יסתדר עם המנהלת אושר?

למה ניתאי כועס על שלי?

ומה קוף יעשה אחרי היעלמותו של אייל?

YossihNew

Well-known member
בר, הפכת למפלצת! ואני לא מדבר בכלל על הגבס! לעזאזל, משלוחים מגיעים לירקנים. מה הולך פה? ממתי בעלה של הדס שומר דואר? שיננית זה חשוב. דעו לכם שלנטע יש גם שיניים צחורות ולא רק שיער מדהים. אני זוכר. כן, גברת חברה של מיכאל.

תגידו, אם הרשת התרחבה היא רואה יותר דברים בעין יפה? רואים, אלו דברים שהיו צריכים לקרות בתחילת העונה. לא עכשיו. חבל, המנהלת אושר, את מפספסת פה שוק שלם. אלא אם את מביאה תחליף זול שלו. אני לא אוהב שהוא קוטע את השיר היפה הזה. גם השיר הזה היה צריך להיות חשוב לעלילה. אבל לא עשו עם זה כלום! סוגרת את מה? סוגרת את מה?!

פתיח ואני מאחל להם עד 120. מה? עד 128? טוב, שיהיה 128.

אבל למה עלמה לא מקבלת קרדיט? בושה עלייך, בר. הבחורה בכת של רקדניות. אה, זה כדאי. זה במבצע, היא לוקחת כמות, וזה חוסך לה לאחר כך, זה לטווח ארוך. היא לוקחת יותר, אבל חוסכת פחות. זה יוצא לה טוב, כי זה מתקזז לה. בר במקור באה עם מלא בגדים. חבל. כדאי למי? לחנות?

כל כך מעניין אותי אם אצטלם עם ניתאי וחברתו עוד שבועיים וחצי... המלחמה תתחיל עם חברה שלו ותסתיים עם חברה שלו. זה יהיה קלאסי. ניתאי אפילו לא יגלח שיער.

אני גם יכול להגיד משהו לפסיכולוגית? כן? אז ככה. אני בזמן האחרון מתעצבן מליהוק של שחקנים גדולים לתפקידי משנה. בעיקר כשהדמות לא באמת עובדת! הטיפול שלה לא עובד! הדמות רק משתגעת יותר ויותר! כן. זאת בעיה. אני חושב. הבנת? אם תוכלי לעזור לי בזה. אני לא מאמין שיש לי תמונות עם כל המשושה הזה של תמוז-אימא-דורי-פסיכולוגית-ניב-תהילה. כולל עם ניב. לרועי אין. הוא רוצה להשביח את הגנים שלו. לא הבנת? איתך זה לא יקרה. עם תהילה... כן.

מיקי! תזכרי! קאק"י! אני חושב שהטיפול הזה לא עובד.

אין לרווי תגבורת? הרשת לא רואה בעין יפה גם את זה? יופי, אבל עכשיו צריך עוד אחד. אאז רק רווי מפסידה.

שייק בריאות. לא יעזור. זה גם עושה אותך חולה. לא, היא לא מאה אבל בחייאת.

אני שומע מוזיקה מאיימת. אבל אחלה משיבון, אייל. דע לך. לולו, למה את עונה לו בשאלות? הוא אמר פאק בשידור.

זה בסדר, עם הבגדים אין בעיה. אתם רואים? רומזים לנו שריצה זה רע ובטטה זה טוב. זה משתלם לה לטווח הארוך. הכל בגלל הריצה הזאת.

אוי, הזיעה. כן. לאן? רק שמיקי לא תגיד לה שהרשת לא רואה בעין יפה כי אז נבין מה קרה. תמוז, את לא צריכה טיפול. את צריכה חדר. מרופד. תמוז נהיית שפויה.

וואו, וואו, סגירה זה קשה. לפחות אתה תכף עוזב. אל תסתכלי, לינור. בכל אופן, הסגירה של אושר זה כמו ניסים סוחט את אנטולי. לינור לא שמעה שהיא עוברת. אתה ידעת את זה, כחלון! אגב, שירז תהיה שחקנית נהדרת ואני אומר את זה כדי שיהיה רשום בדברי הימים. כמו שהיה רשום על נועה.

מיקי, את יכולה לנשוף במקום מאוורר. זה מזכיר לי את הפיג'מות. בעולם מושלם היינו מתקנים את המזגן. מי אמרה שחם לה? נו, בואי הנה. אני חש את העיניים שלך עליה, ניתאי. זה שלי, וזאת שלי. אכן... היא כן.

חבר'ה, חבר'ה, אני מכריז על הקמת חמ"ל. חמ"ל מציאת אבודים אצל משפחות חרדיות. אתם מאמינים שזה היה צריך להיות נירו?

עזבי, הפסקות זה מוזר היום. שחור במובן של רווח? זה היה צריך לקרות בתחילת העונה.​

למעלה