לולו המסכנה. אבל אתה הכחולים... אתה היית בסדרה שנקראת... בערך... בסדר, בסדר, אני ראיתי ילדה אחרת שאותה נטשת בגלל האימא המאמצת של לולו. תתבייש לך.
פתיח ו... תגידו, ממתי אני ממציא שתי בדיחות ביום?! התחייבנו לאחת! מה, קוף? אה, אה... אז פתיח ואיזה יופי, עלילות שנמשכות כל הסדרה!
אצל אחות של רווי כבר פתוחים. אבל כאן זה לא המקרר של תמוז. את מוכרחה לשלם. סמאללה. היי, המנהלת אושר. במה התכבדנו שכבודה תכבד אותנו בביקורה ה... מכובד? המנהלת אושר, חשבת פעם להיות מדריכה?
כן, זה פרשה חמורה מאוד. ראשים עפים פה, אני אומר לכם, לא היה מחדל גדול יותר ממה שקרה בתל נוף! חמש, החיים הטובים, מה? עזבי ארוחות עכשיו, רווי, כפרה עלייך. אה, אז הש"ג אשם! רגע. עכשיו הבנתי מה קרה... האמת שזה יותר הגיוני מבדרך כלל. לא, כחלון, זה הש"ג! אתה לא למדת כלום? אני חושב שכן גנבו לה את הכרטיס. איפה דורי בכל הדבר הזה? לא ידעתם? סיפרו לכם שהיא התפטרה. נו, בחייאת, אני יודע איך. אמרנו שאני צריך להיות בחבורה?
אושר, הוא עסוק כרגע. דרמה משפחתית. תחזרי אחר כך. מתי אימא של איתמר תבוא? אני כמעט בטוח שהיא תבוא. הו. איזה קטע. אופס.
אל תדאג, אור גדול יעלה מתוך החושך. או משהו כזה. אתה תצטרך לספר לה יום אחד. אופסי. מה עכשיו? למה למוקי עוד יש קעקועים?
לאן אתה נעלמת, מר ניב? אבל את לא תוציאי על ניב את העצבים, הוא חתיך מאוד.
זוכר שדיברת על עניין העבירות תנועה?
ניב, זה שבך הן מתאהבות זה בסדר. אבל זה שאתה מתאהב ב... טוב, תכל'ס אני מבין. גם אני לא עומד בה.
סימן? לא המיכאל שרציתי שיקבל סימן. זה סימן בשבילו, זה סימן בשביל כולם. זה לא בריא, אבל איפה החולצה שלך? מיכאל, זה לא הזמן להתחיל עם אושר.
להודיע לשלי. תודיע לה.
זוכרים מה אמרתי על ילדים יפים מדי? אז זה. לא, תהילה, זאת תמוז, היא לא איתנו כרגע.
זה אושר וכחלון מבריחים את כולם. מה הם חשבו, שלא נראה את המתח ביניהם? מיכאל, למדת שיר חדש בינתיים? כחלון, אתה הרסת לי! רציתי לשמוע! לא, נטע, המשפט הוא שש עשרה דקות. שש עשרה דקות עד שהגעת! את מופיעה בסצנה אחת לפרק, מי הדפקט שאחראי?! נטע רק תנהל את הכוכבים. והיית נהדרת באודישן! לא, הוא... זה לא מה שקרה? אני גם אוהב את איך שאת שרה. נ-טע. נ-טע. נ-טע! תעודדו אותה... כמה מפתיע. פתיתים של השלג. נטע, אני לא עפתי על... סתם, אני הייתי מקעקע אותך אם היה אפשר. והייתי משבט אותך אבל המכונה עסוקה עם מור ורוני. אבל לפחות מיכאל למד שיר חדש.
לא הבנת את היחסים ביניכם, אני חושב.
פעם. פעם. תלוי מתי זה פעם. איך אתם לא מבינים? מי?
אה. חשבתי שהיא נעלמה לנו.