זיגי- פרק 11

YossihNew

Well-known member
אז האם תמוז תצליח לטפל בנושא נדב?

מה משפחת ארזי תעשה עם המידע לגבי הגרפיטי?

מתי דורי יבין שנטע ממש מחבבת אותו ושהיא אהיבתו?

ומי רוצה לפגוש את אבא שלו? לא, ברצינות, מי?

YossihNew

Well-known member
ליאור בקטע ממש רגיל עבורה. שיקמה, בקול יותר חזק! את יודעת מה זה חזק?! בטח שצדקת, בטח שצדקת, איפה הטאגליין #דנההכיחכמה, אז אפשר גם #ליאורהכיחכמה. כן, בטח. פורשת מהמופע, פורשת מהצופים... שיקמה, תיסגרי על עצמך. מאיפה את פורשת ומאיפה לא? רגע, ליאור, בואי נעמיד דברים על דיוקם. כן, הוא אפס, הוא בוגד, הוא שליח של השטן (קאיראן, לגמרי). אבל תמוז זאת לא החברה של מיכל, המתחרה של עופרי, אז תירגעי. היא כזאת חכמה. גם אני שואל את עצמי כל הזמן. שתקום בוקר אחד ולא תהיה חכמה. והכיף שלהן עדיף על הכיף של שרון ויולי.

או שתוריד מסכה, פריסטייל זאת ההוכחה.

חבל, הילד הזה מוצא חן בעיני כל כך הרבה ילדות... למה שמרית מאשימה את הבחור האלמוני? טוב, היא לא מכירה אותו. אף אחד לא מכיר. לפני רגע הוא...

זה כל האמהות ככה. שיחת ועידה, דבר עברית, נפתלי. איזו אפליקציה? נראה לי יש כבר אפליקציה כזאת... מסכה... מעניין. מיקי באמצע שוב.

היה המון משבר. אוי, שמעו. הוא יותר מאחלה בחור. אולי ניב יסיע אותה... אה, זה רק יחמיר את המצב. אתם לא מבינים. עומר פשוט כעס כי הוא רגיש לריסוסים לא נאותים. מאז פריסטייל הוא היחיד שמרסס פה, חברים. כן, שום מילה, עוד דורי עלול לחשוף את ניב...

דורי, תעשה טובה, תחלום חלומות נורמליים על בחורות. אני, למשל, לא מערב את עדן מאירי בחלומות שלי על שירה. אתם יודעים, יש שם מערכת יחסים טעונה מימי פריסטייל, הוא היה מאוהב בה והיא לא רצתה אותו וריף כן רצתה אותו והוא נתן לשירה שמן ואז נועה החליקה ומרגי גילה על התליון שלה... זה... גם סימור הייתה מעורבת שם, וגם שוסי איכשהו... בקיצור, תחלום חלומות נורמליים. איזה בזבוז, זה החלום שלך על נטע?

אז מה אם הוא אומר שהוא כתב יפה? מדובר בבן אדם שבטוח שביבי ניצח במערכות בחירות הקודמות כי הוא המשיך לשלוט בממשלת מעבר... אגב, הירקות לסלט? זה מהבאסטה שלו. למה שתרצה להיות איתם בקשר, אדם אלמוני? אהוב, אבל לא אהיב.

זה לא בדיוק מה ש... Or you'll take the mask off, or... לא, אני לא עושה בדיחת אפליקציה עכשיו!

שלום, מר כסף? רגע, תבהיר שאתה מדבר על כסף, לא על כסף 2. קל להתבלבל. בתכל'ס שניהם נענשים. איפה כסף 2 והאחמ"שית עם הפה הגדול באופן טבעי, באמת? הוא בטח למד לרסס מניב. מר כסף לא נשמע סימפתי.

חשבת עליו? נו, יופי. ניב לא ממש מבין... מעניין מתי תמוז תגלה את זה. בטח בגלל עילי. מה שבטוח שכשהם כבר יהיו זוג אז זיגי כבר יהיה. ניב כבר פירק אותו, זה בסדר. לפחות תמוז קצת מנצלת הזדמנויות.

כל זה מחלום עם עדן מאירי. בטח יהיה מוזר כשדורי ועדן באמת ייפגשו. תשאל את ניב. הוא מבין בשוטרים בעייתיים. אה, אני מבין שאבא מכיר את משפחת רגב. נטע לא איף!

גברת, סתמי! והיא לא מדברת ככה! שיקמה, התמונה לא חזקה. אה, יש קבוצה בלעדיה?

יש משהו בדבריו של האלמוני, יש בדבריו של האלמוני יותר מדי לאחרונה. באמת שיכתוב ויסתום. אה... כאילו... לא באמת צריכים אותך, אלמוני... כאילו... אם אתה ממש רוצה...

ריסס רק בפריסטייל. אבל הרביץ. היא לא נכנסת, דביל.

אלמוני שאני לא מכיר, תעשה טובה ותכבה את ה... היא פה. האהיבה פה. היא לא צמאה!

אולי גם הוא יעבוד בבורגר ראפ. למה אין להם אבא שרואים? נראה לי הוא חוסך על הדמי כיס של הילדים שלו וזה רק תירוץ.

תמוז, די, סדרה חדשה, בחור חדש, הוא יותר חתיך. נראה לי הוא כבר חתך לאלומה. טוב, אז ניב ישמח לקבל אותה...

'נהיה' נודניק? בחייכם. דורי, אתה דביל. פשוט דביל. ותלמד לחלום כמו שצריך!​

Roei152

Well-known member
מנהל
באמת מוזר כל החלומות שדורי חולם לאחרונה על עדן מאירי , נטע מילא אבל עדן . יוסי צודק , החלומות מקדמים קצת את העלילה וכותבים אותה אחרת , ממה שציפנו אבל איפה זיגי?
הרגיז אותי שסיוון עלה ברשימת החשודים.. לא חושדים בשורשי ליעם!!! שמרית ויניב אתם חמודים , אבל אתם לא יודעים מה באמת קרה שם? אולי תחקרו את המצלמות של כל איזור שדורי הוללך בו.. יש לכם מצלמות אבטחה בכל מקום , אפילו בחדר .. מדבר כמובן על עלילת הנסיך של ניב..
דורי קריפי באמת , זהו אנ י מעביר אאת הזוג האההוב עלי לשוניקי ל2020...

YossihNew

Well-known member
הנה אתה, מתגלה בבוגדנות שלך כמו קלוד הבמאי.

מה קרה? קצת חלומות מוזרים אז בורחים לניקי?!

העיקר חפרת לי כמה תאהב אותם, את דנה ואיתי, את אלינור, את תמוז וניב, בסוף או שאתה לא רואה או שאתה נוטש זוגות!

זיגי בטח יבוא בשבוע הבא.

Roei152

Well-known member
מנהל
התכוונתי לזה שדורי בורח לראות את השיחה עליו דרך המחשב , זה מה שמכעיס ...
אני אוהב את כולם , אבל דורי איכזב אותי ..אלינור , דנה ואיתי ביס בגלל שהיתה לי תקופה קשה עם המעבר לדירה חדשה , שהיתה בדיוק שהסדרה התחילה ( היס שלי הוא סטרימר יס פלוס , אבל לא היה לי איפה להתקין אוןתו ..) פספסתי המון פרקים של בת השוטר ..

שיר m

Well-known member
איזה פרק דבילי

עילי אתה מקורקע! תגיד תודה יכלו לשלוח אותך לעבוד8-{

ניב אתה נסיך! אל תשחק אותה קדוש! כולה נסיך

מוריס נגיד? מלך|כתר|

אה, סיוון ונטע, אני מצפה מכם לעשות לדורי קטע. אחרת זה לא שווה.

תמוז, זה באמת היום הכי גרוע אה? באסה לך

סיוון, אביעד ממש ישמח אם תבחר להישאר. (זה הסיפור הכי טוב פה שתדעו)

למעלה