מי זה שם, איתמר, מה חשבת? אה, לא. רונן. אימא שלו אמרה. אחיו אמר... שמע, יש לו משפחה. גם אחותו המזויפת.
פתיח, ואני רק רוצה להגיד שהשמועה שאתמול ניצלתי את המחלה של ניתאי כדי להיות עם בת זוגו, היא רק שמועה זדונית. אנחנו דיברנו בידידות בלבד, ואפילו דיברנו עליו. הראיתי לה תמונה איתו מהפרמיירה של זיגי. אני בכלל נאמן לניתאי! ולריקוד המטומטם שלו שהוא עושה עשור כבר.
גלית קצת הזדקנה בעיניים. זה לא הולך להיות משחק ילדים. איזה כסף? לולו גנבה מזון.
יבוא יום וכולנו נראה את שירז לנציאנו בתפקידים יותר גדולים. לינור, בחייאת, זה אפילו לא בעייתי כל כך. צילמת אותו בהופעה, ביג דיל. להעיף לאן? אין לה לאן ללכת... יועצת? יש יועצת? ומתי אסנת פישמן מגיעה? ולינור, להבא, תעוותי את הקול שלך מקצועית ואל תעשי קולות. זה לא בית ספר למשחק פה.
כן, זיהיתי את השמלה של אפי. בר מדברת עם בר. איפה איתמר? נעלה את הברבריות.
הו. הנה איתמר. כן, דורי, כן. אתה כן. נטע או בר, תגידו לי, שאני אדע איזו מחמאה לתת. תעשה מדיטציה, זה בשביל להירגע. דורי? לא להתנהג כמו דפוק? אוקיי. מה אתה מחייך?
מלי, כפרה עלייך. רווי מושלמת, אחותה מושלמת, המחליפה של אחותה מושלמת... כולנו מושלמים וגם אני. לב זהב כמו השיר של שרית חדד. ממש אותה אווירה.
מה, בר? הכל בסדר? את משתחווה לשמש? אני לא אופתע אם גאיה באמת עושה מדיטציה במציאות. אין לה פה גדול. הוא ממוצע.
משפט יפה, קוף. צריפין? לא שיזפון? גמדי על, כן. קוף, תראה, אני רוצה להגיד שזה חוצפה שאתה מב... מב... לא חוצפה בכלל, תעשה מה שבא לך. אגב, אני צעקתי את הצעקה שלך אתמול על לורין מוסרי, בת הדודה האובדת של טל ועידו (אכן כן) כשגיליתי שפספסתי אותה ולא הצלחתי להצטלם איתה. מי רוצה להצטלם עם שחקנית מוכשרת...
היה אפשר קצת יותר להדגיש את אושר העונה. תנו לה עלילה ממש! היא לא עשתה כלום מאז הפרידה! לפחות בשבוע הבא זה ישתפר. תראו, אין מצב שלולו לא לסבית. היא נראית ככה.
תודה, לינור. האמת שתמוז הפרידה ביניכם יפה. אומץ... בוא... אמרת לה.
מתי כחלון יודה במה שהוא עשה? מי בכלל מפרנס את משפחת ארזי? מיכאל, אני מציע בחום שיר אחר. או שלא תשיר בכלל.
היי! ניתאי, איזו... איזו הפתעה! וואו! מה שלומך? איפה נוי, תביא נראה אותה, שתגיד שלום. לא נכון! מתי?! שלום, כפילה של ריף. איפה נוי כשצריך אותה... ניתאי מתאושש מהר כשצריך.
זה כסף קטן זה.
תגידי לה שזה לא עסק שהיא לא מופיעה כל הפרקים! למה אני צופה אם לא בשבילה?! הוא לא חמוד. אני חמוד. אני מקסים. שחקנים ושחקניות רבות אמרו.
מכרת את התמלוגים? וחזרת לנתניה? לנהריה? לחיפה? מי חוזר אלינו?
כן, זה בטח חינוך לקוי של הרשת. מה, לולו ברחה? גם היא מכרה את התמלוגים ותחזור ל...