היי רווי. תמסרי לאחותך שרק באפריל ניפגש. בגלל ניב? מה פתאום...
פתיח ואני פתאום קלטתי שאת האחיות אני עומד לפגוש בהפרש של חודש. צפו למרץ-אפריל. אבל היום... היום חברה של... בהצגה של היוצר...
אתה תשלם את כל הכסף עד הג'ובה האחרונה או שיפתחו לך ת'תחת! אה. יש לך כמה חובות. אז... תפתחו לו ת'תחת. לא יודע, לפחות כמה שירים מעצבנים לא ינוגנו יותר.
אני קצת נדהם שהאחיות קליינשטיין שולטות עכשיו בתחום. זאת בפרפר נחמד וזאת פה. ואין בקול שלהן הבדל. זה עדיף על אימא של רווי ששולטת לאט לאט אבל בשני המקרים היא אימא דאוגה. לא יודע, היא כנראה מהשיר שבתות וחגים. יום אחד זה יקרה, בלי שנרגיש משהו ישתנה. להתבגר זה סיוט.
אבל לא דקה מעבר לשמונה, אחרת אני לא אחראי למעשיו של קוף. מיכאל, אולי במקום תנסה ללמוד שיר חדש. אתה תשלם את כל הכסף שלך, וזה לא מספיק, זה קוף גם ככה משיג בלי קשר.
יהלי, למה את עם החולצה של הקפה גם עכשיו? בוא'נה, מאז שהקפה נפתח, הם לא החליפו חולצות. מיכאל איבד את החולצות היפות שלו. מה זה? שלח חולצתך אל מיכאל, כי ברבות הימים ימצאנה... מה יש ליהלי? תירגעי כבר.
אולי תרקוד. אולי זה יעזור לך. והאמת שגם איתו אני כנראה אפגש שוב בעוד חודש. תגידו, למה שלי דומה לריף נאמן בצורה מחשידה? אבל יש יום לים. אלא אם המקרר התקלקל. בכל מקרה, היום. חברה שלך. אני מתרגש. זה סימן. רבת איתו תוך שנייה?
טוב, היא טבחית, היא צריכה את זה. אז אולי אתה מתקשר לתמוז. מוחבֵא? ברצינות?
זה הכי רגיל של מיקי, מסתבר. מילא זה, האמהות שלכן... ושימרית... יחד... עוצרות... לא נראה לי שכדאי שגלית גיאת תהיה שוטרת סמויה. מאוד לא נורמליות. אז שלולו תיעלם ומיקי לא. טוב, אין אוטו, מיקי.
תגידו, איפה בר הייתה כל היום ואיפה נטע הייתה כל היום? בטח, עשה את כל החשמל בדירה. אמרתי לכם שיפתחו לו את ה... שימו לב שאת בר זה לא כל כך מטריד. היא מכירה מצבים כאלה, אתם יודעים.
אוי, הוא עוד חי. לא יודע, קמתי לא במצב רוח טוב הבוקר... פרט לכשאני חושב על חברה של... וגם נטע לא פה אז אין לי תחושה טובה!
מיכאל, למה לא הורדת את הפח, זבל?! אה. תקרית הוגו.
הוגו. שלום. ועכשיו כולם יודעים, הם כולם יודעים. היא לא מפזרת הפגנה. מה זה כולם? זה ניב ויהלי.
הוא התאושש מהר. הוא לא יהרוג אותה, קוף יהרוג. כן, הפנים שלה קצת... לא, הן חמודות. כן, אני מבין למה הוא נבוך מזה. אגב, טכנית זה מלפני שהם נולדו בכלל.
אני אמרתי לכם. אלף פעם! אלף פעם! לא. שמים. את נטע. רק. בסוף! זה כמו עם האידיוט ההוא, דרור! את נטע לא שמים בסוף! נובאדי פוטס נטע אין דה סוף!
אבל החולצה, מיכאל. לאן נעלמה החולצה?! ולמה לא למדת שיר אחר?! כחלון לפחות מתפתח! מי זה שם, איתמר, מה חשבת?