גם אני לא מאמין. מי יודע מה הוא עושה לתמוז... זאת השאלה. כן, יש מצלמות. תמיד יש מצלמות.
או שתוריד מסכה, עם ניב תהיה מבוכה.
היא שרה ממש אהיב. יש משהו בדבריו של הזר... בעיקר שהם מאחורה והיא מלפנים. לדורי יש חולצה של בייבי יודה. לא יפה. היי, רגע, מאיפה אני מכיר את האימא של האלמוני?
זה פשוט נוראי. עצוב לי. אז היית הולכת לשמש שיכין לה איזו שקשוקה. מיקי מבשלת יפה. מסכנה מיקי. חושך זה רק חמותה. בטח העבודה שלו. בטח. לחטוף ילדות במטוסים קלים.
מה פתאום, אני זוכר שרק לפני חצי שנה את סנג'רת אותו לשטוף לך את האוטו... זוג מטופש. דבורי! אה... מיקי! אה... אוקיי, מי קונה את הש... רגע, זה בכלל לא פתרון! שיט... דחוף בהול, מיקי! טוב, נו, הפיצה...
מי? למה כולם רואים סדרות עם ההורים שלהם... אני מרגיש שיש לי בדיחת שמש בדרך... אבל אני לא ממש מוצא... גלית קורעת אותי.
מי זה האידיוט הזה? זה הדובר של שיקמה? השיר כבר מעיק. הנה קלוד בוגד בשיקמה. כרגיל. אתה זוכר את השם שלה, קלוד? שיקמה, זה לא שיר שלך בטאבו, מספיק. אין לך קייס חזק. אבל זה הסולו שלה! אבל גם את שלווה לקחתם לה! תירגעי, יפצ'וק. מעניין לאן תתגלגל העלילה של שיקמה.
למה היא בגדה בה? אוי. לא טוב. ההורים של מיקי פשוט מפחידים בדברים שלהם. ועברנו רק רבע מהפרקים... צפריר? מיקי צפריר? אולי היא חיבר את החשמל למקדש... רגע, מה עם המכונה? לשבת בחושך זה רק סבתא של ניב.
אני לא חושב ששינו את הפלייבק. יש מצב? או שאני סתם טועה ואנה באמת שרה את החלק שלה... אתה לא ידעת, ניב ידע. בוגד קרדיט. הוא יהיה מה זה מופתע.
באמת שלא ידע עוד צער. בטח, הולכים לאכול. בטח. מה לעשות, היא יפה כל כך, אני הייתי נותן לה להשפיט אותי. מי? מי דופק בדלת, לא הבנתי...
מסכנה מיקי. עצוב לי. ושירלי שחקנית נהדרת, היא באמת הכוכבת בסדרה.
זה בסדר, מי צריך את נדב... תתבייש לך. שאתה לא רוצה להיכנס לחלק של נטע. דורי חשב את זה. הקול של נטע... יש משהו בדבריו של האלמוני...
זה לא הזמן האידיאלי להגיע הביתה של מיקי. נדב לא חשוב. מסכנה מיקי. שירלי נהדרת. נכון שהיא נהדרת?
עורך דין קיגלר? מה זה פה, אבא גנוב? האמת שכן, הוא לא האבא האמיתי שלך, כנראה האבא שלך זה יניב.
דפוקים בשכל. אחד פליט כתות והשנייה... השנייה. כן, רעיון טוב להגיד לו משהו בכלל. שניכם שונאים המון דברים, מסתבר. מסתבר שהוא הופתע בהפוך על הפוך על הפוך למרות שהוא רצה להפתיע. אולי שתישן אצל פיקה, גם לה בודד בבית. איכס, מיקי...
לא קראו לו רון פניני? אבל מי אתה שאתה כותב מכתבים לוועדה? רגע, השתנה לו השם פעמיים בסצנה?
נו, נדב, להשפיט את עצמך בשביל תמוז. אתה לא רוצה להיות העבד שלה? זה נחמד להיות העבד שלה... לא?
תיזהרי, יש לו כסף... או או. ניבי הסתבך...