זזזזמןןןן....

קרני

New member
זזזזמןןןן....

כבר כמה ימים שלא היה לי זמן לכתוב בפורום... מדי פעם להציץ, להנות, לחייך... זמן... מה זה?!?! זה משהו שאני מנסה לתפוס כל הזמן, להשיג... נהנית מכל שנייה במרדף הזה, הולכת יוצאת, חוזרת, נכנסת, רצה... ozdova את בטח מזדהה איתי לחלוטין... ;-) בכל אופן, ההנאה הצרופה בשימוש הזה בכל דקה פנוייה נעצר היום במחשבה... מורן שאלה אותי: ``ואיפה את בכל העיסוקים האלה? מה איתך?`` אני כמובן, ללא מחשבה תחילה, אמרתי שמצויין, שאני נהנית, שאין לי שום בעייה, ואחרי ששמעתי את צליל הניתוק בטלפון, תהיתי... תהיתי, לא אם אני נהנית או לא... תהיתי אם יום אחד פתאום אסתכל אחורה ואמצא שסתם חייתי לי, בלי לחוש, בלי להבין, בלי לחיות... זמן... צריך לנצל אותו, לחוש אותו, להרגיש אותו... לפעמים גם מאבדים אותו... מצטערת על הקוצר בזמן, אבל אני חייבת ללכת.... שיהיה לכולם שבוע מקסים, שלכם, קרני @ @ J U

leonori

New member
גלגלי הזמן

גלגלי הזמן

לא נסוגים לאחור כגלי הים בלילה שחור את הזמן אין אנו רואים אך הוא מכתיב לנו את השנים את השניות את הדקות את השעות הכי יפות. רוצה לעצור את הרגע.... אתה שמשקיף ... יודע.... L

Dovsha

New member
יערית

משתתפת בכאבך ובצערך - מאמינה כמוך שהוא נמצא במקום יותר טוב. שקט שליו ורגוע. מחבקת אותך בחום. תהייה חזקה.

למעלה