זו שישנה לבד

צלליתה

New member
זו שישנה לבד

בבוקר השעון לא צלצל. אני בטוחה שהיה לידי כי איזה עלק ידיד התקשר לנייד שלי לקראת חצות, וכבר הייתי במיטה. אחרי שקללתי את (שם החברה) נגררתי מהמיטה והנייד לא נמצא. אמרתי לעצמי שאתעסק בזה אחרי הקפה. בדרך לקפה דלת (פלדת) לא סגורה בבריח העליון. בודקת. דוקא נעול. איזו מפוזרת את. ליד החלון במטבח שני תיקים שלי מרוקנים, כל הזבל מפוזר. (כרטיסי האשראי נשארו) בסדר בסדר בסדר אני יודעת מזל שאני בסדר מזל שלא לקח תז, כרטיסי אשראי אני סתם רועדת

התעוררתי או שאני לא מבינה?

קודמכול - חיבוק בשביל שנשתלט על הרעד. פעם לפני שהיתה לי דלת מפלדה אמר לי השוטר שסקר את הבית ההפוך שלי שגם עם גנב צריך מזל - "הכי מזל זה מישהו שמחפש רק כסף ולא מפלסטיק ורכוש". אני מנסה למצוא את החצי המלא ב-
-מה טוב בבוקר כזה? גם ישנת עוד קצת וגם היית מזליסטית כי אם גנב אז דג רקק כמו זה (למרות שהייתי מורידה לו אצבע) שמתי מים, כמה סוכר את שותה בקפה? מכינה כריך בריאות ובואי נספר בדיחות על החיים. איתך לתוך שבוע טוב

noa128

New member
צללית אהובה

קודמקול
גדול לבוקר טוב.. - ומזל גדול מן אללה שנגמר כך, שזה רק פלאפון וכסף - אבל לא רק - גם. כי ה"עוד" היא התחושה שפלשו למקום שלך, הפרטי, למרחב המוגן. מזדהה באופן מלא עם תחושת ה"חילול", גם לי היה פעם כזה.. מישהו שנכנס בלילה, לקח מה שלקח ובבוקר התחושה שמישהו זר היה במקום שהרגשתי שהוא מוגן ובטוח... והכעס הזה הנעלב על חוצפתו. אני רושמת לך מתוקתי מרשם שהולך ככה: אחרי הסידורים הנלווים לאינסידנט - כוס אייס קפה קר בבית הקפה האהוב עלייך, נשימות עמוקות 4-8-4 , ומחשבה שלא עוזבת שכאן, יש אנשים שדואגים לך. ותחזרי לביקורת, שומעת? ספרי איך את בסוף היום... אני אחכה. יום טוב וחדש אהובה ורק טוב.

גריפון

New member
שיוציא את כל הכסף על רופאי שינים

רק תודה לאל שלא התעוררת ושהוא לא העיר אותך. זה נורא להגיד, אבל שילך הכסף לכפרות. העיקר שאת שלימה ובריאה. נו, ומי לא עבר את החוויה הזו של פריצה הביתה. כמה את צודקת בהרגשתך.

קורנית

New member
אוי

גמני הייתי רועדת.... רק לחשוב שהיה ממש לידך... ואיזה מזל שלא התעוררת אז.... תגידי... מה עם המפתחות? זה, נראה לי, הכי חשוב, שלא יקרה עוד פעם. מבינה את ההרגשה, מזדהה עם מה שכתוב למעלה, לא יודעת באמת איך לעודד ובטח לא טובה בהצעות מעשיות... אז רק חיבוק וירטואלי.

גריפון

New member
לא יכול להתאפק. מוכרח לספר לכם על

ההתנסות שלי עם פריצה. לפני שנה בערך, בדירה הקודמת, היתה פריצה אצל השכנים, מעבר לקיר. למחרת, ביום חמישי, צלצול בדלת: בחור חביב, נראה מהטובים, מתעניין אם הדירה להשכרה. סליחה, אולי טעיתי בדלת. כמה חדרים יש כאן? איך מצב הבנין? חשבתי, יהיה נחמד אם ייכנס כזה שכן לגור פה - סיפר שיש לו ילדה ואורו עיניו - והזמנתי אותו לעשות סיבוב בדירה. הדירה היתה צנועה, שומדבר מנקר עינים, לא רכוש יקר ולא כלום. ביקש שאשאיר לו את מספר הטלפון שלי ויתקשר, למקרה שאשמע איזו דירה מתפנה. אחרי שהלך, התחיל לזמזם לי הראש. היתה לי תחושת בטן לא טובה: זה הוא, בא לעשות לי סיור מקדים. לא זוכר כרגע את הפרטים המדוייקים, אבל התבהרה לי פתאום שורת פרטים מחשידים. הייתי כמעט בטוח שזה הוא. צלצלתי למשטרת הרצליה, למז"פ, ואמרתי להם שאני חושב שאני יכול לזהות להם באלבום הזיהוי את הפורץ מאתמול, או לפחות את השותף. אמרו לי לא היום, יום חמישי, כולם הלכו כבר הביתה, תצלצל ביום ראשון. אמרתי להם סליחה, אני לא עובד אצלכם, אני אזרח שמוכן לעזור למשטרה והפנים שלו עוד טריים לי בזכרון. אה בה ציגלה מה אמרו לי, אין פה אף אחד, התורן בשטח ושאר סיפורים. שיזדיינו, אמרתי לעצמי. לא צריך. ביום ראשון - טחלפון. שלום, זה אני, מיום חמישי, נו, שמעת משהו? יש דירה? כאן כבר התחלתי באמיל והבלשים: תן לי את המספר שלך, אמרתי לו, לא ראיתי את זותי מהוועד, היא יודעת הכל, אשאל ואתקשר אליך. נתן. צלצלתי חזרה - ענה איזה משרד נסיעות. סתם. צלצלתי מיד למשטרת הרצליה. ענה קצין משועמם בשם ירון. סיפרתי לו הכל. התחיל לתדרך אותי מה לעשות אם יטלפן שוב ולמרוח אותי. אמרתי לו תשמע טוב עכשו, הבנאדם טילפן לבדוק אם אני בבית. אני איש צוות אויר, עוד כמה ימים אני יוצא לטיסה ארוכה, ואם תהיה פריצה, זה עליך, אדוני הקצין: אני אתלונן עליך אישית במטה הארצי. אמר לי פסדר, תבוא, יש אחד חוקר פליקס, יחכה לך בתחנה, תבוא לזהות. באתי. קיבל אותי בחור מגודל ומרושל, חפיף ומסוחבק, בשאלות של איך זה לעבוד במטוסים ואיך זה להיות במלונות ואיך עם הדיילות וכל הג'יף הזה. נו בוא תראה לי את האלבום, אמרתי לו. שאל איך נראה הבנאדם. תיארתי לו. שלף חבילה תצלומי פולארויד ואמר לי תסתכל אם הוא שם. אמרתי לו מה זה, אלה הומלסים אלכוהוליסטים, מה אתה מראה לי, זה אפילו לא דומה, אלה יכולים לפרוץ אלה? אמר לי זה מה יש. נתן לי טופס לחתום שהוצגו בפני תמונות לזיהוי. חתמתי לו כמו פראייר. לחץ לי את היד באדיבות והלכתי. על מדרגות התחנה נפל לי האסימון: הם שיחקו איתי, הנבלות. ניצלו אותי בשביל הסטטיסטיקות שלהם, יעני הנה הם עשו משהו, שלא תגידו. יצאתי לטיסה. כשחזרתי, תנחשו מה. כפרה על מעט הכסף והרכוש שנגנב, אבל הפורץ לקח את התכשיטים שאימי נתנה לביתי לפני מותה. על זה אני לא אסלח למשטרה, אפילו יותר מאשר לפורץ. הם המניאקים של המניאקים.

צלליתה

New member
אוי תכשיטים

אצלי פעם גנבה מישהי שעבדה, ולא יודעת עד היום אם זו המטפלת שבאמת נתתי בה אמון, או הביביסיטר, הבת של השכנים למטה, שהיינו ביחסי שכנות מצוינים. אותה גנבת לקחה את טבעות הנשואים של ההורים של אמא של האקס שלי. הטבעות היו אצלנו אחרי מותה. אני כבר חזרתי מהמשטרה צלצתי מאה. אמרו לי תבואי להגיש תלונה. באתי. תור ארוך ארוך ארוך. אין מספיק מקומות ישיבה. אנשים עצבניים. מריבות. בלגנים. שמח. כבר יש לי איזה בסט פרינד חדש שנגנב לו האוטו. אחרי איזה שעה יוצא שוטר לעשות סדר. שולח אנשים לפה ולשם והביתה. לי הוא אומר שאני לא בסדר כי הייתי צריכה להזמין משטרה. הזמנתי אמרתי לו. אבל אמרו לי לבוא. (מה שלא מונע ממני להיות לא בסדר). בסופו של דבר התור שלי. נתן לי אישור לביטוח. (ואללה לפעמים יוצא לי בסדר. כלום אני לא מבטחת, אבל משום מה את הנייד בטחתי).לא שולחים חוקר ולא תביעות אצבעות ולא כלום, וזה בסדר מבחינתי. די ברור שאין מה לעשות פה. אבל כאן הפואנטה של הספור הזה אחרי הבוקר הסוער, הלחכות בתור, הרגושים, וסתם הזמן שעבר, רציתי לשרותים. וזה לא היה אפשרי. הכל נעול. אחרי צעקות רמות (שלי) היומנאי אמר לי שאם אפנה שמאלה ימינה ושוב שמאלה ימינה יש שרותים, אבל אין שם דלת שנסגרת. וזו כבר היתה השפלה שהביאה אותי לדמעות.

גריפון

New member
אני לא מתפלא. משטרות בד"כ אינן

אהובות, אבל לפחות הן משתדלות, ככה זה בעולם הגדול. אצלנו נעשתה המשטרה מדינה בתוך מדינה. כמו חברת חשמל, כמו מפעל הפיס, כמו מע"ץ, כמו משרד הפנים: חוקים משלה, מנגנון שלם להאדרה עצמית וזלזול מוחלט בציבור המממן. ורק תנסי להזכיר לשוטר שהוא משרת הציבור. יעצור אותך מיד על העלבת שוטר.

לא יודעת אם לבכות או לצחוק

את הבית של אמא שלי רוקנו שלוש פעמים. סיפור בהמשכים עשו לה. גם מהתכשיטים של כמה דורות אחורנית. כל פעם היא מיגנה את הבית יותר, כל פעם הצליחו להכנס למרות הכל. ובפעם האחרונה נעלו עצמם בפנים בזמן שהיא חיכתה בחוץ שיסיימו. כל האזור היה יעד למתקפה של כנופית גנבים חצופה אחת. והמשטרה? כמו בסיפורים שלכם. בסוף אמי הקשישה איתרה את הכנופיה בעצמה, דיווחה למשטרה מהמקום ובאה ניידת לעצור אותם. כמו בסרטים. בחיי. עצוב לי לקרוא את הסיפורים על המשטרה. הייתי רוצה שהציבור יהיה גאה בו ושמח איתו ובטוח שיש למי לפנות. הצחקתי אתכם, הא?

גריפון

New member
אל תצחיקי אותי, השפתים שלי סדוקות.

לפני שנים היתה לי פריצה קטנה לבית שגרתי בו בהרצליה. סתם לקחו קצת מזומן שהיה על השולחן, אפילו לא נגעו בארונות. אחרי כמה ימים נודע לי מי הפורץ, איזה נרקומן חנטריש אחד מהשכונה לידי. הלכתי למשטרה ואמרתי להם, יש לי שם ואני יודע איפה הוא גר. אמרו לי, אתה לא יכול להביא לנו אותו? הלכתי. חבל"ז. אחרי כמה ימים מה אני קורא בעיתון? הפורץ ההוא טיפס על צינור להיכנס לדירה בבנין לא רחוק ממני. אשה אחת בדיוק באה לתלות כביסה, ראתה אותו מטפס, הלכה להביא מטאטא וחיכתה לו במרפסת. איך שהציץ הראש שלו מעל המעקה, שמה לו במטאטא בראש וההוא נפל שלוש קומות ונשאר שוכב למטה. צילצלה למשטרה שיבואו לקחת אותו. אמרה משטרת הרצליה לעיתון: משטרת הרצליה לכדה פורץ נועז בשעת מילוי תפקידו. או משו כזה.

אפשר לעשות על זה סרט ../images/Emo6.gif

על זו עם המטאטא שמעיפה גנב למטה. מתאים לי בצרפתית. לפני כמה זמן חבורת מרעישים התיישבה מתחת לחלונות שלנו ב-2 בלילה. הפיקוח העירוני לא הצליח להבריח אותם אז ביקשתי מהמשטרה שיבואו. אמרה - אין לנו חוק להפעיל. אמרתי - תבקשו תעודות זהות בשביל להרתיע לפני שתהיה פה אלימות. אמרה - אין ניידת. אמרתי - או שתוציאי אותם מהקפה או שאני באה לתחנה לעשות שמח. כולה 10 דקות מהלילה המשעמם שלכם. באו. עשו פסאדה. הנוער לא חזר לחלון שלנו. המשטרה שלכם על הפנים, גריפון. אצלנו המצב קצת יותר טוב. אולי יש פה מפקדים שיותר איכפת להם ויותר קשורים בחיי הקהילה? לך תבין.

LostInTheSky

New member
לצערי גם אצלנו הייתה פריצה.

לפני כמעט שלוש שנים. אני גרה בבית פרטי והגנב איכשהו טיפס לקומה השניה, פתח את החלון וקפץ מעל המיטה של אחותי. וישר הלך לחדר של ההורים שלי, לקח את התיק של אמא שלי ובדיוק היא התעוררה עד שהיא הבינה מה קרה והעירה את אבא שלי, הגנב קפץ לו מהחלון (אל תשאלו אותי איך הוא נשאר חי אחרי קפיצה מגובה כזה)... כל הבית התעורר מהרעש, לאחותי ולאמא שלי עד היום יש טראומה מהסיפור הזה, הן מתעוררות מכל רעש קטן... המשטרה כמובן הגיעה והלכה בדיוק אחרי 10 דק' של "חיפושים" אחרי הגנב הם גם הבטיחו לחזור לקחת טביעות אצבעות... וכמובן שלא חזרו. אחרי יומיים היו 2 פריצות באיזור שלנו, באותה השיטה... אם המשטרה הייתה משקיעה טיפ טיפונת אולי 2 הפריצות האלו יכלו להימנע... בכל מקרה, אני מקווה שתרגישי טוב ושההלם יעבור כמה שיותר מהר.

kisslali

New member
איזה מניאק!

לא מזל ולא נעליים! קטע מסריח לכל הדעות. וסליחה אם אני אשמע מפגרת לגמרי, אבל כל עוד את לבד אז למה לא כלב? צריך לא?? לכל אחד סיפור הפורצים שלו ולצערי גם סיפורי המשטרה שלו. מזכיר לי את המערכון של החמישיה הקאמרית? בחורה מתקשרת למשטרה עונה לה מענה קולי: אם נאנס לחצי 2, אם נשדדת לחצי 3, אם נרצחת.... וואלה, הלוואי וזה היה מצחיק. חיבוק ללי

צלליתה

New member
מה למדתי היום

כל מי שמשתמש בטלפון סלולרי בבקשה עכשיו לגבות את ספר הטלפונים (אין לכם מושג מה הלך לי לאיבוד שם....)

שילה1

New member
צלליתה-אני היחידה שכועסת עלייך.

למה למה לא הודעת לי מיידית? אהה?

צלליתה

New member
קבלו יפה את שילה1!

חברה ושכנה בתלת מימד מקווה שתחליטי להצטרף אלינו פה לוירטואלי.

noa128

New member
ברוכה הבאה שילה1 ../images/Emo13.gif

מצטרפת לדברי צלליתנו, ראי עצמך מכל ה-
מוזמנת להישאר.

שילה1

New member
יוהו..תודה לכם.אגיע לעיתים.

גמאני התחלתי את חיי מחדש,ומאוד מרוצה מכך. ושוב תודה,והתחלות נעימות לכולם!

למעלה