זו רק אני או שטיילור ניפחה את השפתיים והציצים ונראית ממש רע?
Shiri from the block Active member 5/8/05 #1 לא רק את../images/Emo3.gif דרך אגב, יש עליה חצי עמוד בפנאי פלוס, על הניתוחים שלה.. אני אצלם את זה ואביא מחר קישור../images/Emo3.gif
לא רק את../images/Emo3.gif דרך אגב, יש עליה חצי עמוד בפנאי פלוס, על הניתוחים שלה.. אני אצלם את זה ואביא מחר קישור../images/Emo3.gif
I irita1 New member 6/8/05 #4 איפה הטיילור שאהבנו? זאת לא הטיילור שאהבנו לאהוב!!! קשה לי להבין איך אישה שניראתה פשוט מושלמת- שיא השלמות, העזה לנגוע בפנים יפות כאלה!!! ניראה שהיתה זקוקה לטיפול נפשי מאשר טיפול יופי!!! מי הרופא המנתח שהסכים לגעת יופי כזה???
איפה הטיילור שאהבנו? זאת לא הטיילור שאהבנו לאהוב!!! קשה לי להבין איך אישה שניראתה פשוט מושלמת- שיא השלמות, העזה לנגוע בפנים יפות כאלה!!! ניראה שהיתה זקוקה לטיפול נפשי מאשר טיפול יופי!!! מי הרופא המנתח שהסכים לגעת יופי כזה???
A arielbbb New member 7/8/05 #6 נ מ א ס ת ם ! ! כל יומים מישהו טורח להזכיר לנו איך גברת "ליפס" טיילור נראית!! הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנהבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנוו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו........ יאק יאק יאק
נ מ א ס ת ם ! ! כל יומים מישהו טורח להזכיר לנו איך גברת "ליפס" טיילור נראית!! הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנהבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנוו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו הבנו........ יאק יאק יאק
T taylor18 New member 8/8/05 #7 תפסיקו להגזים כבר אוף ! אמנם הניתוח היה מיותר לחלוטין והפיאה מעצבנת אבל טיילור עדיין מהממת.נקודה.
Shiri from the block Active member 8/8/05 #1 זה לדעתך.. זכותינו להביע את הדעות שלנו.. זה כמו שאני אגיד לכם להפסיק להגיד על ברוק שהיא זונה../images/Emo3.gif
זה לדעתך.. זכותינו להביע את הדעות שלנו.. זה כמו שאני אגיד לכם להפסיק להגיד על ברוק שהיא זונה../images/Emo3.gif
F faery18 New member 8/8/05 #9 עזבי טיילור 18,אני לוקחת את זה ככה: מאז הניתוח של טיילור, כל הודעה שנייה פה זה עלייה.. ככה שימשיכו לדבר...
עזבי טיילור 18,אני לוקחת את זה ככה: מאז הניתוח של טיילור, כל הודעה שנייה פה זה עלייה.. ככה שימשיכו לדבר...