זו רק אני או ש...

זו רק אני או ש...

דניאלה וירצר ,עומר ברנע{ המושללללללם},יעל הדר מיכל קפטה ולא זוכרת מי עוד לא יגיע למפגש הזה שרואים עם כל השחקנים את הפרק האחרון של הסדרה...? כאילו דניאלה ויצר ועומר ברנע {לצעעעעעערייייייי} עזבו ללונדון,מיכל קפטה נסעה לשנה לאמריקה{ניראה לי} ויעל הדר לא יודעת לאן אבל שמעתי שהיא גם בחו"ל... דוגרי,הקטע לבוא לשם כשחצי מהשחקנים {ובעיקר עומר ברנע} לא יגיעו...? תכתבו תגובות....

LAE

New member
למה לבוא?

הפרק האחרון אמור להיות הפרק הכי טוב. אני לא הייתי רוצה לראות אותו מוקדם יותר. יש הבדל בין לקרוא תקצירים לבין לראות את הפרק עצמו. לדעתי, מי שבאמת מעריץ את הסידרה שישאר במתח ויחכה ל 9 ביוני. וזה ממש לא משנה מי הכוכבים שיגיעו.

באמת לא כולם יבואו...

דניאלה ועומר (ברוך השם) עפו מפה (ברוך שפטרנו!).. ביי ביי... ומיכל, לא ידעתי שיה אכבר נסעה..ויעלי הדר, צריכה לנסוע אז אני לא יודעת... חלק בטח יהיו שם!

LAE

New member
משום מה נראה לי שסופי תגיע

היא הרי באה לכל מפגש, אולי גם אלי יגיע ויסמין ויעל דואני. לא יודעת למה, אבל בזמן האחרון יעל דואני נראית לי כמו אחלה בן אדם - לפחות לא כמו מי שתפסה מעצמה בעקבות ההצלחה (שלא כמו מי ששרה בצעקות ושיערה הקצוץ מתארך לצמות...)

באמת למה לבוא?

בלי שם קשר למי שבאמת מעריץ ולמי שלא... אתם יותר מידי מתלהבים מהנושא רואים תסדרה וזהו מה אתם צריכים לראות את השחקנים... עוד מעט תגידו לי שאתם לובשים חולצות עם ההדפס של רונה וכאלה...! זה מוגזם כל הרוח הזאת שאנשים עושים על הסדרה (יותר נכון טלנובלה) אבל שיהיה...

למעלה