זו לא פרסומת...אבל אני באמת מנסה לברר אם יש בקרוב מרתון בגבעת ברנר של רפי זיו, מישהו יודע?
ח חדשה ומתלהבת New member 30/10/05 #1 זו לא פרסומת...אבל אני באמת מנסה לברר אם יש בקרוב מרתון בגבעת ברנר של רפי זיו, מישהו יודע?
ח חדשה ומתלהבת New member 31/10/05 #3 תודה וגם... שלחו לי במסר האישי שזה ב- 11 לחודש. אני צריכה לחצות את הארץ כדי להגיע, אז נראה...
ח חדשה ומתלהבת New member 31/10/05 #5 נכון. בשבילי... זה היה המרתון הראשון שהייתי בו. לא יודעת להשוות לאחרים, אבל באמת היה לי מדהים, ואני כבר מתכננת איך להגיע...
נכון. בשבילי... זה היה המרתון הראשון שהייתי בו. לא יודעת להשוות לאחרים, אבל באמת היה לי מדהים, ואני כבר מתכננת איך להגיע...
ל לימור מאורנית New member 31/10/05 #6 לא כדאי לך לבנות עליו הוא דיי מאכזב... הוא גם יכול לעזוב אותך באמצע הרקדה לטובת הרקדה אחרת... ואפילו שאת דומה לפִיונָה
לא כדאי לך לבנות עליו הוא דיי מאכזב... הוא גם יכול לעזוב אותך באמצע הרקדה לטובת הרקדה אחרת... ואפילו שאת דומה לפִיונָה
ש שרק2 היחיד New member 31/10/05 #7 חחחח י-רעה.. אבל את טועה.. אם היינו קובעים מראש.. לא הייתי הולך. לי יש מלה!!!! {וגם "מילה"..}.