זו כלבה או חזירה?
G greenzg New member 17/5/14 #3 כל הכבוד לך............ אני הייתי מתעלפת איך לקחתם אותה באוטו? דרך אגב נראה שהיא ביקשה אישור להיכנס............היא הפנתה ראש לצלם
כל הכבוד לך............ אני הייתי מתעלפת איך לקחתם אותה באוטו? דרך אגב נראה שהיא ביקשה אישור להיכנס............היא הפנתה ראש לצלם
W wgaf New member 17/5/14 #6 חחחחחח הגענו ברגל למקום. ובדרך הביתה נתתי לכלבה לקפוץ לבריכה בבפרק אורי גורדון..... הפרשנות שלך להפניית המבטכבקשת אישור שונה מהפרשנות שלי. הפרשנות שלי היא שהפניית המבט היא התרסתה .....
חחחחחח הגענו ברגל למקום. ובדרך הביתה נתתי לכלבה לקפוץ לבריכה בבפרק אורי גורדון..... הפרשנות שלך להפניית המבטכבקשת אישור שונה מהפרשנות שלי. הפרשנות שלי היא שהפניית המבט היא התרסתה .....
ע עומר TT New member 18/5/14 #7 תגיד, הבריכה באמת נדרשת? אצל צ'אי הכל מתייבש ונופל, מקסימום אם נפלנו על כמה גושים עקשניים במיוחד הם עפים ממנה בסירוק קל, הבנתי שאצל הרבה רועים הפרווה היא כזאת שלא נשאר עליה ג'יפה לאורך זמן. להזכיר שהכלבה לבנה ככה שאין מצב שיש ג'יפה ולא רואים.
תגיד, הבריכה באמת נדרשת? אצל צ'אי הכל מתייבש ונופל, מקסימום אם נפלנו על כמה גושים עקשניים במיוחד הם עפים ממנה בסירוק קל, הבנתי שאצל הרבה רועים הפרווה היא כזאת שלא נשאר עליה ג'יפה לאורך זמן. להזכיר שהכלבה לבנה ככה שאין מצב שיש ג'יפה ולא רואים.