זו הפעם הראשונה..

לושית1

New member
זו הפעם הראשונה..

שאני לבד בסופ"ש ועצוב לי. הילדים שלי נוסעים לנוח...בשישבת עם הסבא וסבתא.. אז למה לעזאזל עצוב לי..??

לושית1

New member
עוד דבר..

תודה מראש.. מאז שאני לבד, והאושר הוא גדול (ברצינות.!) נעשיתי בליינית, ממש כמו בגיל עשרה.. הקטע האיכסי שבזה, זה הנסיעה לבילוי לבד..מכיוון שרוב חברי מגיעים מקצוות שונים , אני מגיעה לבד (גם מנוחות שלא להיות תלויה באף אחד..) אולי סתם יום מדוכדך שכזה..

Rinattt

New member
כי זו פעם ראשונה...

ואת לא רגילה, וזה טיבעי... יכולה לאמר שלי הייתה פעם אחת כזו באמצע השבוע שידעתי מראש שהוא לוקח אותן ו... פשוט דאגתי לא להיות לבד... ואפילו נהניתי...

לושית1

New member
חביבתי...

כבר שנתיים שאני מחוץ לבית..הוא לוקח אותם רק בסופ"ש.. שישי אחה"צ ומזדכה עליהם בשבת בצהריים,,, וכמעט שאין שישי שלא יצאתי לבלות, ובאלה שלא, היה לי כיף אמיתי עם השקט שנשאר..

Rinattt

New member
רשמת שזו הפעם הראשונה...

ולכן חשבתי כך, אז באמת אם את רגילה אז למה פתאום עצובה? בכל אופן, מקווה שיעבור לך ותהיה לך שבת קסומה

לושית1

New member
אין לי שמץ..

אולי הרוחות לקחו את האנרגיות החיוביות.. יהיה בסדר, תודה

וןםפ

New member
אולי אתן תעזרו לי?

כתבתי הודעה אבל לא מתייחסים אליה.... אני רוצה להתגרש אני נשואה כמה חודשים אין לנו רכוש אין לנו ילדים כלום... גירושים בהסכמה... מה עושים? לאן הולכים?

לושית1

New member
הולכים..

עניתי לך בהודעה הראשונה.. גשי לעו"ד שיעשה הסכם. למה התחתנתם בכלל? ..מסקרן אותי, אם תוכלי לענות

וןםפ

New member
הסימנים הראשונים..

הופיעו חודש לפני החתונה... הוא עבר איזה משבר אישי ששינה אותו מאוד ואת ההסתכלות שלו על החיים ואני אמרתי לעצמי עזבי זה רק משבר זה יעבור זה הלחץ זה אלף ואחת סיבות במקום לדחות את החתונה נכנעתי ללחץ של "מה יגידו אחרים" איזה פאדיחות "למה לפגוע במשפחה וכדומה.... טעות.... להמשיך לשלם עליה??

לושית1

New member
ממש..

לא! אם זה פער שלא ניתן לגשר עליו, תעשי את זה עכשיו, בלי ילדים ובלי להיכנס לשנים של זוגיות לא מוצלחת, בניסיונות לשפר ולתקן. הם לא משתנים, הם לא משקיעים, הם שוקעים וסוחפים אחריהם. אם את לא מהנסחפות, ואת לא נשמעת כזו, תברחי עכשיו, ומצאי לך חיים מאושרים אחרים. אני מכירה את ההרגשה הזו שלא לאכזב משפחה וכאלה, רק שאני בטיפשותי סחבתי את זה 12 שנה ושני ילדים יקרים.

וןםפ

New member
לא לא... לא סוחבת

סתם מיותר.... עכשיו זה יהיה כמו להפרד מחבר... הרבה יותר פשוט... אני מודה לה' שלא נקלטתי להריון בתחילת הנישואין כי בהתחלה ניסנו....

לושית1

New member
קדימה..

הדרך עבורך קצרה ופחות מייסרת..תעשי את זה אל תתפטי, אם יגיד לך שישתנה ויהיה בסדר, ממילים לא הולכים למכולת ולא נכנסים למיטה.. בהצלחה!

וןםפ

New member
עברנו כבר את השלב

הזה זה כבר די הדדי - אנחנו שנינו מאמללים אחד את השני. הוא רוצה אותי אחרת ואני רוצה אותו אחר.... זה כבר ברור לשנינו....

חזקוש

New member
הן

הן לא משתנות הן לא משקיעות הן שוקעות וסוחפות אחריהן ........

maof

New member
ממממממ....

אולי בגלל שאת לא חושבת שלבד זה בעצם חופש
מעוף

אולי כי

אולי כי הלבד ממלא אותך ריקנות? אולי כי פתאום את מעכלת? אולי כי את לא מכירה בערכה של הזכות (וזו לא ביקורת,חלילה) כשיש סבא וסבתא להקל? אולי כי הכל כ"כ טרי,ואת צריכה לתת לעצמך קצת זמן? בכל אופן,הזדהותי המלאה. מחר,יהיה טוב יותר.

למעלה