זו המציאות שלהם..

leeloo

New member
זו המציאות שלהם..

ראיתי עכשיו את אחד מהסרטים הכי מזעזעים שראיתי אי פעם.. רקוויאם לחלום... מתחיל מוזר ולא ממש מעניין, אח"כ מראה את ההשפעות של סמים לא בדרך התנשאותית, אלא ממש של מה קורה לאנשים שמתמכרים לסמים.. תמונות קשות ונוראיות.. אם לא ראיתם את הסרט, מומלץ לראות, רק בשביל לראות עד כמה רחוק אפשר להגיע.. הצילום מוסיף המון.. והתיאורים.. השוקים החשמליים.. היד שנקטעת.. הבחורה שמוכרת את גופה.. נורא נורא.. שקלתי לכבות, אבל נשארתי.. סרט מדהים בזעזוע שהוא גורם..

|ספוילר+ ל'רקוויאם לחלום' מעל!

|כן, אני יודע. אני מושפע מהפחד מספוילרים בפורום באפי. מצטער צימעס| טוב, קודם כל אני חושב שזו בושה וחרפה שמנהלת פורום סרטים בדימוס רואה את הסרט לראשונה היום.
אני מאוד אוהב את הסרט הזה למרות שממש קשה לצפות בו. הוא מבחיל, מזעזע, כואב, מפחיד, מצמרר, מחריד ועצוב מאוד לדעתי. לא פעם אמרתי שלראות את הסרט הזה זה כמו לקבל אגרופים בבטן ובעיטות לראש. ומשום מה, אני צופה בו פעם אחר פעם אחר פעם. בכל הזעזוע והבחילה, הסצינה היחידה שממש שוברת אותי בסרט הזה היא הסצינה שבה שתי השכנות בוכות מחוץ למוסד לחולי הנפש. לא יודע למה, אבל ההצגה העירומה הזו של הרגשות האלה פשוט מרסקת אותי. למרות כל האמור לעיל, אני חושב שזה סרט חובה. גם מבחינה הבימוי והמשחק, וגם מבחינת מוסר ההשכל. בכולנו טמון הפוטנציאל להגיע למצב כזה. מפחיד...

אני מסכים לגמרי

"רקויאם לחלום" הוא סרט הסמים החשוב ביותר, לדעתי, מאז "טריינספוטינג". הוא מזעזע, מצמרר, ויגרום לאנשים לשקול פעמיים לפני נסיון של כל דבר שהוא. אבל יש הבדל גדול, עצום ורב, לדעתי, בין כל הדברים האלו לבין הגראס. אני איני מומחה פתולוגי, אבל בעולם שבו אין פיקוח על אלכוהול או סיגריות, לאסור גראס זה מגוחך!!! כמובן, אני לא אומר שאם כבר להרוג את עצמך, אז שיהיה ממה שאתה רוצה, אבל יש צורך לקחת דברים בפרופורציה! לא הצבעתי "עלה ירוק" בבחירות, אבל אני מקווה שתוך כמה שנים ישראל, וכל אירופה, תבין שאין צורך להגביל, וליהודים תהיה אורה ושמחה וששון ויקר (טוב, זה תלוי איפה קונים...)

../images/Emo45.gif מסכים לגמרי, חוץ מעניין אחד

'פחד ותיעוב בלאס וגאס' חשוב וטוב יותר מ'טריינספוטינג'.

אם אני לא טועה...

ומאוד יכול להיות שכן... "פחד ותיעוב" לא יצא לפני "טריינספוטינג"?

וחוץ מזה...

למרות ש"פחד ותיעוב" הוא סרט ענק, ואני נהנה כל פעם לראות אותו מחדש (רצוי מסטול...), אני בכל זאת חושב ש"טריינספוטינג" הוא חשוב! הוא מייצג דור שלם ואת הסיאוב שלו. הדיאלוגים שם פשוט מבריקים, ומונולוג ה"ITS SHIT BEING SCOTTISH", הוא אחד מיצירות המופת הקולנועיות של שנות ה90!!!!

idanyd

New member
עוד מעט

נוטמג תגיע, ותתן לך פרופורציות חדשות
.

resputin

New member
הרעיון הוא,

שזה יותר מ'סרט סמים'. הוא מראה בין היתר, עד לאיפה האדם יגיע תחת התמכרות. כל אחד משלם בדרך אחת או אחרת- אין פה קיצורי דרך. הסרט, גורם לך לחשוב, לשקוע במחשבות ולרוב גם בקצת מלנכוליה. זה סרט חובה, פשוט חובה. והעריכה! והצילומים! מעולה! מעולה!!!

למעלה