זו הודעה ראשונה לנסיעתי לחצי שנה...

KOMY

New member
זו הודעה ראשונה לנסיעתי לחצי שנה...

אני טסה ב-22.11 היעדים: ספרד ואירופה... דרום אמריקה מרכז אמריקה (נראה איך ילך לי עם הזמנים) מבקשת: כתובות ואתרים לקניית חומרים בזול בחו"ל, ארגנטינה, צ'ילה, בוליביה, ברזיל, וכו'... מציעה: קניות במקומות זולים. מקבלת "הזמנות" ממוקדות, במסרים כמובן. בקשות מיוחדות למיניהן....

קומי נסיעה טובה

בדיוק היום חשבתי עליך - יודעת למה ? השגתי בחנות פה נרות ממש זולים......אבל באמת ההודעות בפורוםה שני אמרו שצריך להדביק את המפיות עם דבק נרות
עדין לא ענו לי ולא נראה ישענו....לא זוכרת שאמרת ככה נכון ? ההמלצה שלי לדרום אמריקה - איך שמגיעים קרוס ספרדית זה מה שגיסי עשה כדי להתאקלם מהר. כמובן ללמוד את המילה "CRAFT" HOBBY" הכי מהר ככה תמצאי.

lilachh

New member
אין לי במה לעזור חוץ מזה ש...

אני ירוקה מקנאה
תהני
איזה כיף צפוי לך

KOMY

New member
הגעתי לתחתית הדף... מקפיצה

בתקווה שיהיו כאלה שירצו... נכון שספרד ואירופה יקרים... אבל דרום אמריקה עדיין די זולה לעומתנו.... הטיסה שלי ב-22.11, אבל אשמח לדעת קודם, שאתכנן... לא רוצה כסף מראש, ולא מתחייבת למילוי הוראות מדוייקות... אשמח לקבל שמות של חנויות וכתובות... בשבילי ובשבילכן\ם... לא רק חנויות, גם סדנאות... אני ממתינה...

KOMY

New member
הקפצה יומית...../images/Emo105.gifמחכה למסרים

שלכם\ן... ומידע על חנויות וסדנאות... וחומרים ממקומות מוגדרים... בלי נדר, אבל אנסה למלא בקשות...

o l i v i a

New member
../images/Emo160.gifנסיעה טובה../images/Emo65.gif

סעי ותחזרי בשלום,תעשי חיים,תהני הכי חשוב.

yotitoti

New member
אל תפספסי../images/Emo70.gif

את מרכז אמריקה!!!!!!!!!!! איזור מדהים ביופיו. ובעניין של האומנות, כמובן-כמובן שאין לפספס את גואטמלה על השווקים הצבעוניים שלה, העושר הטקסטילי, המסיכות המדהימות וכו'. טיילתי רק באיזור הזה חצי שנה והיה מד-הים! אם תרצי, אשלח לך תקציר של הרצאה על האיזור שאני מעבירה במטייל - הייתי מזמינה אותך לשמוע הקצאה, אבל היא נערכת יום אחרי טיסתך! טיול נעים, אני ירוקה מקנאה

למעלה