זו בכול זאות.......

קרוואלה

New member
זו בכול זאות.......

תחילת שנה חדשה שלנו או לא שלנו מתחילה לה שנה חדשה..... אז בריאות ואושר לכולםםםםםםםםםם..... מי יתן וכול מה שתחפצו יתגשם!!! < אפשר לבקש מתנה מטאטא חדש ?>

גדעון היחידי

New member
מנהל
מתנה נאה ביקשת לך מטאטא חדש מטאטא טוב. אולי סוף סוף יטאטאו את השחיתות החוצה ולא מתחת לשטיח ?

קרוואלה

New member
אמן על זה........

אולי באמת סופ כול סופ תעלם השחיתות... אבל מצד שני איך תתקיים ממשלה בלי שחיתות

טאKילה

New member
איך נדע שיש ממשלה?

את צודקת! מכשפופה חובה שחיתות. ועוד דבר הזמנתי לך מטאטא עם נצנצים.

בעולם הזה רק השחיתות מנצחת

עם השיחתות יש גם את השמור לי ושמור לך מי קרוב יותר לצלחת ועוד תן לי , ואתן לך הכל מותר גם בממשלות בעולם אותו דבר ככה שהשחיתות הולכת ותופסת תנופה והשחיתות לא תגמר לעולם.

שמים1

New member
שתיהיה שנה אזרחית טובה

שנה בלי צונמים ואסונות שנה בלי התחממות נוספת בכדור הארץ
תנו לחיות לחיות
ולדובי הקוטב תנו מזון מפני שהם עומדים להכחד מהעולם ואולי מתי שהוא בין לבין גם אנחנו . תנו גם לנו לחיות בשקט במשכורת פחות או יותר נאותה בלי שתקצצו לה את האימאמה שלה ... ביקשת מטאטא קרואלההה מצאתי רק סטים
וכמו כן תמונה של המטאטא הישן
שנה טובה לכולנו

שמים1

New member
ומתנה לשנה החדשה ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

לא מצאתי כושי אז פשוט תכיני אותו להשחמה בתנור

מי ביקשה ולא קיבלה כושי?../images/Emo6.gif

בוקר טוב ושבת שלום והכי ענוג לכם
שיהיה לכם חמים וטעים ונעים
בתמונה,,, היא לו עם פה דובדבן,, ומה הוא לה?

גדעון היחידי

New member
מנהל
מה תהייה שנת 2007 ? שנת האהבה הבלתי מנוצחת (לפי הסדר) ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

מטאטא חדש את רוצה../images/Emo35.gif

ואולי את צודקת... אני רואה שהשעות של המטאטא הנוכחי עברו חפיפה במרכך.... :)))))))) שבוע טוב מכשושה יקרה}}}{{{ שבוע טוב וקסום לכולם כולל כולן....
אגב..מי שרוצה לראות שלג אצלינו בשכונה עוד נשאר... אולי אצליח להעביר תמונה של בובות השלג שבנו הילדים בשכונה... שבוע חמים ונעים

למעלה