זו אני...

קורורו

New member
זו אני...

או ששוב נהיה יובש?... לא משנה! יש לי רעיון (גנוב!!!! מודה באשמה! מ"הארי פוטר - הספר") כל אחד כתוב 5 הצעות שהיה כותב ל... שליט דיג'ימון! כן! ו 5 דמויות שהוא לא היה רוצה להתקע איתן, ואפשר גם באיזה מצב.
 

קורורו

New member
נראה שאני אהיה הראשונה:

5 הצעות לשליט דיג'ימון: תיפטר מהשיער... קוצים לא יפים לך... . בעע... מצאתי דמות לא טובה... אין לי עוד. 5 דמויות שלא כדאי להיתקע איתן: קודי, עם מקל הקנדו, אחרי מפגש שלו עם קן. מיוטיסמון. לא צריך יותר. קן, אחרי שהבין מה עשה. הבן אדם יכול לדכא כל אחד!!! גריימון מלחמתי שחור, כשהוא מחפש משמעות לחיים שלו. אני ופילוסופיה ממש לא מסתדרים. מימי (בתחילת העונה ה - 1) אחרי שנשברה לה ציפורן. ו - 6: להתקע בין איזי למחשב שלו
 

קורורו

New member
אמממ... נראה אם אצליח להסביר:

אתה צריך לכתוב 5 הצעות לשליט דיג'ימון (דמות ממש גרועה בחרתי, אין מה לכתוב X_X אם למישהו יש דמות אחרת - הוא מוזמן להציע!) לא משנה באיזה תחום. שישפץ את הבסיס שלו, שירביץ לוורמון (חס וחלילה!), כל מה שאתה רוצה - כמה שיותר הזוי, יותר טוב. ו - 5 דמויות, אפשר לפרט מצב, שאיתן אתה לא רוצה להתקע בחדר סגור.
 
טוב.

אז חמש הצעות לשליט דיג'ימון: 1. קח שיעורים לפיתוח קול, אתה נשמע נורא! 2. תשתה תה, אולי זה יעזור לקול הצרוד שלך. (סבתא, מה את מתערבת?!) 3. תסתפר! 4. למה אתה מרביץ לוורמון? תרביץ לדיוויס! עם שוט! בבגדי עור שחורים (תהני, גוגל)! 5. ועצה אחרונה: תפסיק להיות שליט דיג'ימון! באמת דמות גרועה. וחמש דמויות שלא הייתי רוצה להיתקע איתן: 1. עם ג'ונפיי במעלית. (אוי, הצפיפות!) 2. עם קארי בחדר סגור. 3. עם קורומון אחרי האוכל. (ראיתם כמה הוא מחרבן?) 4. עם יולי!>_< 5. עם קנדר משועמם בחדר קטן, צפוף ומחניק!
 

gill142

New member
הנה לך 10 דברים: 5 לשליט,ו 5 דמויות

לשליט: 1. תשנה קצת תקול הרשע שלך בדיבוב 2. אם כבר משנים שיער, תצבע אותו או משהו 3. אל תתן ליולי להתעצבן עליך, אחרת היא תגיד לך שאתה ממש ביצה סרוחה (בדיחה, אם הבנתם הבנתם, ועדיף שהיא לא תגיד את זה בדיבוב עברי, אחרת תקרעו מרוב צחוק) 4. כל פעם שאתה מפסיד תתנקם. 5. תנסה ליצור את גמ"ש במקום שארוקנימון תיצור אותו דמויות: 1. אל תתקע לעולם בין דיוויס שעומד לבעוט לבין השער, ולא תוך שניה, תמות מכאבים ותצרח. 2. לעולם אל תעמוד בפרק השני של דיג'ימון 4 בין טאקויה לזואי, אחרת זואי תחטיף לך סטירות. 3. אל תהיה אף פעם מתחת למקום שגריימון קופץ אליות אלא אם אתה רוצה להימעך. 4. אף פעם, רק אם אין ברירה, תכנס לפה של (שכחתי תשם, אבל הוא הציל את הדיג'יגורלים בעונה השנייה בפרק עם סידראמון מתכתי בעל הטבעת הכהה) 5. אף פעם אל תתקע בין הופמון (ארמדילומון בדרגת באימונים) לבין אוכל, אחרת הוא יאכל אותך (ציטוט בדיחה: הופמון, אתה תמיד רעב).
 
בסעיף של "דמויות שאתה לא רוצה להתקע

איתן", ב-1 התכוונת ל"תצרח ותמות מכאבים", נכון? כי אי-אפשר לצרוח אחרי שכבר מתים מכאבים. ב-4 התכוונת לוואמון, הלווייתן, נכון? ואני חושב שאומרים אוּפּאמון ולא הוֹפּמון. כבר אמרתי שאני קטנוני?
 

קורורו

New member
לדיג'ימון קוראים וולמון, או וומון

אני לא ממש יודעת איך כותבים את זה
 

Goggle Girl

New member
הם...

1. תתאמן קצת, תפתח שרירים! בגלל העצלנות שלך קן אחר כך יראה כמו נקבה! >< 2. תחזור מדי פעם בהופעות אורח, קן מתנהג כמו נקבה >< 3. תאלף את ההורים שלך, הם מעודדים את ההתנהגות הנקבתית של קן >< 4. תקים מצבה לזכר אוסאמו, זה יגרום לקן טראומות >;}~ 5. תתייחס לוורמון, תגלה את שלב המגה שלו, תגיע אליו ותמעך את כל הדיג'יגורלים הקטנים האלה. (6. תמשיך לפתח את הקול שלך, יום אחד תדובב את אדוארד אלריק מפולמטאל אלכמיסט ותהפוך לקול האהוב ביותר ביפן ובחלקים נרחבים של העולם XD)
 
למעלה