זו אני יפה לך המבט הזה היישר במראה יפה הוצאת לנייר אהבתי !
M mr_lonely New member 24/7/07 #11 זו אני ../images/Emo47.gif יפה לך המבט הזה היישר במראה יפה הוצאת לנייר אהבתי !
א אילניתתתת New member 25/7/07 #12 תודה בתקופות הכי קשות של חיי הנייר ספג הכול אני אוהבת לכתוב ואני כותבת למגירה
A aviavram New member 25/7/07 #27 זה בסדר מכירים לא מהיום -../images/Emo47.gif תמיד תוותר עם דם כחול מה שלא היתה המכה פצועה כ -עוף החול אבל כחול
זה בסדר מכירים לא מהיום -../images/Emo47.gif תמיד תוותר עם דם כחול מה שלא היתה המכה פצועה כ -עוף החול אבל כחול
A aviavram New member 25/7/07 #29 תודה מסתדר מצויין -לא חייה פצועה זו אני מתוך נסיון חיים, מתוך כאב ובדידות -שאין לי
ר רק שיר New member 25/7/07 #14 היכולת להתבונן פנימה ובייחוד אחרי שינוי מהותי שכזה בחיים דורש הרבה אומץ לב וחוזק אהבתי את שכתבת ואוסיף שאני כמעט שנה אחריי, לא הצלחתי להתבונן ולייחס משמעות כלשהי לתהליך ואף לעצמי, עוד לא מוכנה..עוד קצת.
היכולת להתבונן פנימה ובייחוד אחרי שינוי מהותי שכזה בחיים דורש הרבה אומץ לב וחוזק אהבתי את שכתבת ואוסיף שאני כמעט שנה אחריי, לא הצלחתי להתבונן ולייחס משמעות כלשהי לתהליך ואף לעצמי, עוד לא מוכנה..עוד קצת.
L love u11 New member 25/7/07 #21 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מה קרה לק? הירביצלוק? מגיעלק!!! (????????)