זו אני

זו אני

זו אני מתוך נסיון חיים, מתוך כאב ובדידות מתוך צמיחה מחודשת מתגלה לה אני חדשה קצת זרה, שונה לעיתים מפחידה, זו אני. מגלה מחדש אחרי קפאון ממושך אישה שצמחה לה שם מבפנים חייכנית , אופטימית וחזקה מתוך נסיון חיים, מתוך כאב ובדידות מתוך צמיחה מחודשת מתגלה לה אני חדשה קצת זרה, שונה לעיתים מפחידה זו אני.

felka

New member
אוי יש לי יש לי יש לי

אילניתתתת תסלחי אבל זה מצחיק... היה לי קטע ענק בSF: עבדתי זמן מה בחברה שמרכזה היה בSF. אני וחבר מעבודה הגענו ביום ראשון והיה לנו זמן לטייל. הסף אותנו בחור ממשרדים והלכנו לטייל. אחרי כמה שעות הרגשנו עייפים (JETLEG) והבחור הזמין אותנו לקפה אצלו בבית. הוא גר די במרכז אז הלכנו ברגל. נכנסנו אליו הביתה. הבית היה מאוד מסודר ומרוהט בטעם משובך. אני כבר הייתי מת לשירותים ושאלתי אותו איפה. אני נכנסתי והתיישבתי ... ו פתאום אני רואה את עצמי במראה ... ככה בפוזת קקי מגרה... אני חתפתי חום כי חשבתי ששחכתי לסגור את הדלת, אבל לא ... לא שחכתי. על צד פנימי של הדלת הייתה מראה מלמעלה עד הריצפה. אני הייתי צעיר בן 21 ועוד לא נחשפתי לנושא ההומוסקסואליות יותר מידי. מה שבטוח אף פעם לא חשתי מאויים על ידי גברים. יצאתי ושאלתי את החבר שלי - ישראלי - האם זה מנהג ידוע
הוא אמר לי שכדי להתבונן בתמונות על הקיר ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח. הבנתי תוך שניות מה המראה עושה שם על הדלת.

שכחתי משהו.....

זה לא יפה שככה הפחדת אותי והכרחת אותי לעלות על הבמה לפני כולם בדגלאס...חחחחחחחחח.

תובנות אסביר לך כמה מהן

כולנו בני אדם אבל אתה יודע מה ההבדל בין כל אחד מאיתנו מה שעושה אותנו שונים זה מה שמתרחש אצלנו פניה ומה אנו עושים עם זה. היכולת להבין ולגלות שישנה בעיה, היכולת להתמודד איתה ולהודות כי בעצם עובר עלינו משההו היכולת לנסות ולהתמודד ולא לברוח , להכחיש או להקפיא כפי שהרבה אנשים עושים. היכולת לעמוד בלחצים של הסביבה שלא תמיד רואה את הדברים כפי שאנו חווים ומרגישים אותם. היכולת להיות עם שניים קטנים בגיל כל כך רך , לגדלם כשאני בעצמי כל כך צעירה. היכולת לעבוד משרה מלאה, לגדל תאומים במשרה מלאה,ועוד לשבת לילות שלמים כדי ללמוד. היכולת לחייך למרות העייפות, הקשיים הרבים ולהמשיך הלאה. הכעסת אותי ומאוד צורת הביטוי שלך מזלזלת ולא נעימה למד ממני שצעירה ממך בכמה שנים אין לך את הזכות לשפוט אדם נקודה ובטח שלא אותי היכולת לא להסכים להיות מרירה או עם טינה משום מה מרגישים את זה ממך נתת לחיים לעייפ אותך וזה עצוב

felka

New member
יאללה מכות יאללה

טוב ננסה לגשר... אילנית יקרה תסלחי לי אבל אני הולך לבאס אותך למרות שבכוונתי לגשר... מה שתארת הוא אינסטיקט בסיסי של להמשיך לחיות.... אין בזה הוכחה ליכולת שלנו כמין אנושי. כל חיה פצועה תקום ותנסה לרוץ הלאה... אני שמח שמוח שלך לא יצר מעצורים בדרך כמו שהוא עושה להרבה אנשים. הניסיון שלך להוכיח לעצמך ולעולם עלול לעלות לך ביוקר. משעושה אותנו מיוחדים היא יכולת ללמוד מהר יותר משער היצורים ו... רגש.... אנחנו יכולים להרגיש מה שיצורים אחרים לא. לא שופט ולא מלמד ... תקבלי את זה כ-MY 2C אבי, בחיית זומזום תעשה הקרות מליטופים ולא בבעיטות

אין לי שום כוונות להוכיח דבר לאפ אחד

אני מי שאני וזה לעצמי. אין לי שום עניין להוכיח משהו פרט לעצמי מרגיז אותי שיש כאלה שפשוט שופטים. כל מה שנאמר כרגע היה בהחלט מתוך כעס ולא יותר מזה לגבי מי אני ומה אני זה כבר עניין של עצמי. לגבי האינסטינקט של חיה פצועה תתפלא כמה הוא שונה אצל כל אחד מאיתנו ותתפלא איך כל אחד מאיתנו מגיב אחרת. יש כאלה שנסחפים, כאלה שמוותרים, וכאלה של נלחמים התייחסותיי לתובנות היו שלי ורק של עצמי ואינני משווה את עצמי לאף אדם או שופטת מישהו אחר לעולם לא אעשה זאת כפי שנאמר ועוד מזמן אל תשפוט את חברך עד שלא תהיה במקומו

ויש כאלה שכותבים

מתוך האני הפנימי שלהם-ממש כמוך.. את כתבת מתוך אמונה בעצמך ויש כאלה שכותבים מתוך כאב.. מתוך מרמור.. וכו'

aviavram

New member
לגבי העיפות מודה אחרי יום של

כחולים בתי משפט תלונות שווא שמכולם יצאתי בשלום-כמו תמיד עד כה ועוד קבלתי אישור בכתובים שאני נורמלי מודה אני עייף זה מורט עצבים זה מלחיץ זה מדכא אבל כשאתה מקבל אישור בסוף מכולם שאתה בסדר זה שווה וכך מידי שבוע בשבוע אבל זה בסדר כוחי במותני אל חשש לא מאחל לך להגיע לשם אי פעם והכל מתלונה סתמית שקרית שברור מהניירות שכך למה הנקמה הטפשות ומה לא מה זה משנה מה שזה עושה למי שהם ילדי וילדייה לפני שאת יורה עצרי רגע ובדקי עצמך אם את בכלל בכיוון המטרה לא יזיק לך אף פעם ואני יורה ללא חשבון אבל תודה על התגובה הזכירה לי שגם בענני האופוריה המציאות שם-וממתינה

לא בהכרח פלקה

יש חיות פצועות שיעדיפו להסתתר עד שיחלימו, כי לפעמים המשך ריצה תוך כדי פציעה יכול לגרום לאובדן מהיר יותר... ו....לפעמים חיות לומדות מהר יותר מבני-אדם :)

felka

New member
ווינס דבר עם דרווין... סתם

זה לא אני זה הוא...... אין חיה בסכנת חיים מידית שתנסה להסתתר. היא תברח...היא תסתתר אך ורק כאשר דברים נרגעים קצת. יש חיות מעטות שעושות את עצמן כאילו מתות... פרידה היא סכנת חיים מידית כמו כל שינוי דרסתי .....

aviavram

New member
יש אנרגיות גבר - היה יבש כמו במונסון

אולי גם ירד גשם ונחיל לדעת באמת מי הוא מי כמה ולמה

aviavram

New member
לא שןפט ולא מבקר

וחבל שיש לך תחושה ששופטום אותך אני כשיטה לא שופט איש עד שלא הגעתי למקומו ולגבי ילדים יש לי יותר מאשר לך נכון לא רכים נכון אני מבוגר יותר אבל אני בטוח ששנינו נמצאים היכן שאנו נמצאים מיתוך בחירה והחלטה וכעט לתובנות !!! בסך הכל רציתי לשאול עם כאלו תובנות ברורות אז מה הלאה אבל הבנתי תודה

aviavram

New member
לא שופט ולא מבקר

וחבל שיש לך תחושה ששופטום אותך אני כשיטה לא שופט איש עד שלא הגעתי למקומו ולגבי ילדים יש לי יותר מאשר לך נכון לא רכים נכון אני מבוגר יותר אבל אני בטוח ששנינו נמצאים היכן שאנו נמצאים מיתוך בחירה והחלטה וכעט לתובנות !!! בסך הכל רציתי לשאול עם כאלו תובנות ברורות אז- מה הלאה אבל הבנתי תודה

צרפתי עוד משהו

משאלה כמוסה משאלה כמוסה שלי כל כך פשוטה ויחד עם זו כה קשה להשגה להיות אני שנאהבת על ידך צעירה עם רעב עצום לנגיעה, חיוך, מבט לתשומת לב, הבט בי האם יודע מי אני? האם באמת רואה אותי כפי שאני? משאלה כמוסה שלי כל כך פשוטה ויחד עם זו כה קשה להשגה להיות אני שנאהבת על ידך המון צפיות שנשברו לרסיסים חלומות ותקוות שהתמוגגו להן עם אדישות וניכור קרים ימים של כאב רדופי שלווה הבט בי האם אתה רואה אותי כפי שהייתי רוצה להיות נאהבת על ידך עם כל הכאב גם צומחת תקווה צומחת לה שם אישה חדשה זו אני שמגלה את עצמה מחדש עם תקווה למציאת אהבה חדשה משאלה כמוסה שלי כל כך פשוטה ויחד עם זו כה קשה להשגה להיות אני שנאהבת על ידך היכן הוא אתה שנועד הוא רק לי שאיתך היחד הופך למופלא בוא ועטוף אותי בחום ובאהבה שכן לי אליך משאלה כמוסה כל כך פשוטה ויחד עם זו כה קשה להשגה להיות אני שנאהבת על ידך

למעלה