זו אני..... חדשה באתר

יקרתי קבלי ../images/Emo24.gif

היטבת לבטא את הרגשות .. ואכן רק בחלוף זמן הבנתי את גודל הבדידות, עקלתי את האסון...

זו אני..... חדשה באתר

בשבעה אתה לא חושב. אתה נחשב: על ידי ידידיך ידידיו מוקירי למיניהם. בשבעה אתה מוקף. רעש המולת דלת נפתחת לא נטרקת. שורה ועוד שורה נרקמת לסיפור חיים שהיה. בשבעה אתה מוקף ואתה שוכח את עצמך. שבעה שבועות חלפו, יש עוד מי ששואל מתעניין מבקש להקל, אתה מתעניין בעצמך מלקט כל פריט בסביבה אורג את הזיכרון להילחם בשכחה. שבעה חודשים אתה מתחיל להבין את אופי בדידותך. מתי מעט שואלים אתה מתנהל כמו בסדר כמו במסדר צועד לקול צלילי שגרה כמו לא נפרמה איזה פריפת אהבה. יום השנה. פתאום מתכנסים לתוכו חגים של בדידות, יום נישואין ללא פרח או פרוסת עוגה ללא צליל אלם של הלם שגרה.

חוויה3X

New member
בדיוק היום חוגגת יום הולדת - לבד....

וכמה שכולם משתדלים וכמה שכולם מנסים זה כבר לא אותו דבר.... את המשרד בעבודה קישטו בבלונים ושלטים הכינו עוגה ופינוקים כתבו כרטיס ברכה מרגש שרו שירים.... ההורים קפצו בצהרים עם עוגות, ברכות ואיחולים..... אבל עדין חסר עד מאוד הברכה על הבוקר - עוד לפני שפותחים את העיניים או בסוף היום בסיום כל החגיגות.... אין מי שבאמת יתן את החיבוק האוהב ונשיקה ויגיד "יום הולדת שמח יקירתי!"...... מנסה לשמח את עצמי ביום הולדתי..... ואחל לעצמי שעד שנה הבאה יהיה עם מי לחגוג.... יום הולדת שמח!
ו-1 לשנה הבאה...

מזל טוב ע נ ק!!!

אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. נכון, קשה לחגוג במצב שכזה. אולם החיים יותר חזקים מכל דבר אחר. ברכות לך חברה יקרה, בריאות שמחה ונחת. תמשיכי להיות אמא מדהימה ונפלאה. מלאהבה צילה

2א מאה2ה

New member
מ../images/Emo65.gifז../images/Emo65.gifל ../images/Emo23.gif ט../images/Emo65.gifו../images/Emo65.gifב ../images/Emo23.gif

ערב טוב לך אשה אמיצה ונהדרת .. מזל טוב .. את מוקפת בהמון אנשים אכפתיים חמים וזה מעיד על עצמך שאת גם כזו .. איש לא מנסה להחליף את אישך ואולם מנסים למלא את החלל מעט לאט בחמלה ובחסד.. אז הלילה באופן מאוד מיוחד ואיכותי את תתבונני במראה כשתלבשי את השמלה החגיגית שלך ותהיי הכי יפה בעולם . ואת תאמרי "יום הולדת שמח יקירתי"

מזל טוב

מאחלת לך ימים טובים יותר בריאות וגם אור ואהבה שיעטפו אותך תשכרי שאת פה את לא לבד אלא עטופה באנשים נחמדים ומיוחדים ומשוכנעת שכולם מאחלים לך מזל טוב

פשו שי ת

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טובבבב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif חוויה

מזל טוב ליום הולדתך אישה מקסימה שמחה שהכרתיך במפגש בירושלים מאחל לך המון אושר נחת מילדייך שולחת לך חיבוקכוח באהבה מכל ה
חגית

חוויה3X

New member
תודה על כל הברכות והאיחולים

כותבת עכשיו אחרי ש-2 שכנות שהן גם חברות טובות דפקו על הדלת עם עוגה ונרות.... ישבנו וקישקשנו קרוב ל-3 שעות.... הן ממש עודדו אותי לילה טוב!

מיק41

New member
מזל טוב../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

המון שנות אושר, בריאות, שמחה........ שמחנו להכיר אותך במפגש ומקוים לראות אותך במפגשים הבאים. מאחלים לך את כל הטוב.
שגב ומיכל

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

מאחלת לך שכל שתבקשי לו יהי ...כן גם זוגיות תפרח ותשגשג . ואכן תמיד כל שמחה תהיה מלווה בחוסר בעצב.אבל את בדרך הנכונה עם סביבה תומכת ורצון לחיות ,ואת תראי שעוד יגיעו ימים קלים יותר,ויפים יותר . באהבה טלי

2א מאה2ה

New member
אני מבין שאת חדשה בפורום אך ותיקה בסטטוס

מקווה שתמצאי פה בית
סוג של . אני מצאתי פה חבורה נעימה חמה ומבינה .. אכן דברייך כתובים בטוב טעם ובלשון מליצית היטבת לתאר את שעובר עלינו בשבעה ומעט אחר כך יותר מזה אני עדיין בגילוי .. יום הנישואין שלי יחול בעוד שלושה חודשים ובחנוכה השנה לא אלך לבית המלון שכה אהבנו ללכת כל שנה לחגוג את יום הנישואין .. חגיגה מוקדמת אילוצי מערכת .. השנה לא אקנה תכשיטים ולא שמלה חגיגית .. אכן הארועים האישיים יהיו לי כואבים יותר מהחגים המשפחתיים .. השנה לא אקבל ספר חדש עטוף ביד אוהבת ומוקדש באהבה.. אך אין לי שגרה אחות יקרה.. אני כל רגע ממציא את עצמי מחדש .. ואין יום דומה למשנהו .. ואין בי אלם ! אני זועק ! אני בוכה , אני צוחק.. לא שותק . מקווה שפה תמצאי מעט נחמה .. במה .. וכר רחב להשתרע בו .. בקעה להתגדר בה .... ובכלל מקום להכיר חברים חדשים .. נעים לי מאוד מומי.

nomies

New member
מזל טוב, יום הולדת הוא רק יום 1

מחר תחזור המציאות ואני מאחלת לך ולכולנו את היכולת לקבלה בהשלמה שאבד לנו חלק חשוב ונכבד מחיינו, אך עוד נכונו לנו חיים. עד 120

em0854

New member
מזל טוב

מזל טוב ליום הולדתך, מאחלת לך המון ימים שמחים, שעוד יבואו, למרות העצב והאובדן יש המון רגעים יפים , יש המון דברים שעושים וואו. וכמובן יש לך אותנו. עדנה

ברכות ליוםהולדתך ותמיד יהיו לך ארועים שמחים

לצד פחות שמחים ואלו החיים ועם זה נתמודד כל פעם מחדש....
הרבה בריאות ואושר שמחתי גם אני להכירך במפגש ... נתראה בפעמים הבאות ...

שיבולת7

New member
מזל טוב לך . מגיע לך.

מבינה אותך מאוד.. בעלי ז"ל נפטר ביום ההולדת העברי שלי (ט"ו בשבט ),וקמנו מהשבעה לקברו בתאריך הלועזי שלי.. השבת חל יום הנשואין הראשון בלעדיו... לי נראה כי הגעגועים רק גדלים עם הזמן,אך איכשהו לומדים לחיות לצידם. מאחלת לך המון שלווה,שמחת חיים וכוחות פיסיים ונפשיים. נפלא שיש לך מערכת תמיכה משפחתית וחברית. זה לא מובן מאליו...

למעלה