זורק כפפה !!

shaishoo

New member
זורק כפפה !!../images/Emo45.gif

יש לי רעיון למוצילר/תרמילאי או קבוצה.. איך לממן את הטיול הבא שלהם.. או לפחות איזה חלק מהתואר
אני לא יודע יכול להיות שמישהו כבר חשב על זה לפניי..עשה את זה אבל אם לא ומישהו מרים את הכפפה ועושה את זה כל מה שאני מבקש זה עותק חתום ואת השם שלי מוזכר בתודות בהתחלה :) ככה כשהייתי בדרום אמריקה ראיתי המון סיפורי דרך לטרקים, ומדריכי טרקים במיוחד.. בישראל הטרק הכי ארוך הכי יפה שלנו זה כמובן חוצה ישראל אבל אני לא יודע עם חוץ ממפת סמ"ש (סימון שבילים) , יש לו חוברת/ספר עם סיפור דרך או הסברים... שווה לבדוק את זה.. ככה גם יש עוד סיבה לעשות את כולו, ואחר-כך לפרסם, להוציא כזה ספר.. והופה כסף נזיל ותודות בעמוד לי :) תומר

syair

New member
מצטער לקלקל

אבל יש כבר שני ספרים שמתארים את שביל חוצה ישראל, אבל בכל מקרה זה נשמע אחלה לעשות את השביל. אנחנו לפחות עשינו בפורום יומיים מתוך כל המסלול. אולי בהדרגה נסיים את כל המסלול, כל פעם קצת.

ORIKA

New member
שאלה...

כמה זמן לוקח לעשות את כל השביל מתחילתו ועד סופו? ואיפה בדיוק הוא מתחיל ואיפה הוא נגמר? תודה

syair

New member
תשובות

לא יודע בדיוק לגבי הזמן. לגבי הסוף הוא מסתיים קרוב מאד לטאבה, ומתחיל אני לא בטוח, אבל אני חושב ליד קיבוץ דן.

ORIKA

New member
תודה אבל...

כמה זמן בערך אתה מעריך שזה יקח? עם כל יום הולכים בקצב נורמלי עם מעט עצירות

syair

New member
לי אין שמץ

אולי מישהו אחר יוכל לענות או שפשוט פעם הבאה שתהיי ליד חנות ספרים או ציוד לטיולים, תציצי בספר על שביל חוצה ישראל, ובטח רשום שם.

Ferrari

New member
בוא רק נגיד שנצטרך הרבה חופש בשביל

הטיול הזה.. את מבינה אור, קיבוץ דן נמצא ליד שמורת דן הרחק הצפון הארץ וטאבה הרחק בקצה הדרומי, תוסיפי לזה את כל בעית הקו הירוק שאם תעברי בתחומו את לא תוכלי אפילו לזכור באיזה יום של הטיול את, והרי לך טיול של בערך שבועיים של הליכה ברגל. לפני כמה שנים טובות סיפרה לי אחת הידידות שלי שהגיעו אליהם לבית שני מטיילים שעברו באיזור ונשארו ללילה אצלהם. היא גרה במושב קרוב לבית שמש, ונראה לי שהם היו תוך כדי הטיול.. אז כנראה שזה באמת אפשרי. מי יודע אולי סלע יארגן לנו איזה טיול פורום באיזור הצפון.. אהה סלע?

defdef

New member
יש אתר לשביל חוצה ישראל

http://www.shvil.org.il/shvil.html זה האתר יש בו את כל הפרטים הערכה שלהם לגבי זמן משוער לסיום הוא מינימום 25 יום! שיהיה בהצלחה!!

syair

New member
באמת אחלה של אתר

רק חבל שהוא עוד לא גמור. עברתי שם על כמה קישורים, והם מגיעים לשום מקום. אבל הקישור ששלחת ישירות, באמת מפרט הרבה מאד מסלולי טיול אפשריים. באמת מומלץ לקרא למי שמתכנן טיול בארץ.

לטייל בארץ

תמיד הצחיק אותי שאנשים לוקחים בין שלושה חודשים לשנה (ויותר) כדי לטייל בחו"ל אבל טיול ממושך כזה בגבולות הארץ נשמע לכולם כמו טירוף. אם אחרי הצבא/אוניברסיטה הייתי אומרת להורים, אוקי, אני נוסעת לחצי שנה, אז זה היה נחשב נורמלי אם זה להודו או אמריקה, אבל לאצבע הגליל???? מה זו העצלנות הזו? לכי לעבוד!

syair

New member
ארגנתי טיול

לאזור ים המלח, ובינתיים אין כמעט מי שיבוא. אם הרוב בפורום מעדיף את אזור הצפון. אני יכול לארגן משהו בצפון הארץ.

ashmash

New member
עם אופניים

הבנתי שאפשר לעשות את המסלול ב-20 ימים. לגבי טיול רגלי, יש להקדיש כחודשיים. בכל אופן, שם המסלול הוא "שביל ישראל" ולא "חוצה ישראל" שהוא כביש האגרה הנורא שתקוע בשום מקום...

shaishoo

New member
../images/Emo99.gif

זוקים דברים ישנים..מלון שנרקב.. פסטה שהייבשה..

למעלה