זורם עם הבאנר

ThisIsThe308

New member
הבידור הכי טוב בינתיים היום

דפ"רים מבית.

May 4
יהוה הומוווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Like · · Share
2 people like this.

Tal Liraz מזל טוב ):
May 4 at 6:56pm · Like

אתאיסטים מתחזקים את מאמינההההה במזלללללללללללללל?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא קראת את דוקינס1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 4 at 6:57pm · Like

אתאיסטים מתחזקים את דתיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 4 at 6:58pm · Like

Tal Liraz אז.. יום הולדת שמח!
May 4 at 7:00pm · Like

אתאיסטים מתחזקים הולדת????????!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב שאת יודעת מה זההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! רובכם חושביםםםםםםםםםםםםםם שאנחנוווווווווו מגיעיםםםםםםםםם עם חסידהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 4 at 7:05pm · Like

Tal Liraz אני לא דתיה!!!!!!!
May 4 at 7:08pm · Like

Tal Liraz בסך הכול רשמתי לך "יום הולדת שמח :)" ואפילו לייק לא עשית :((((

אני מתאבדת.
May 4 at 7:13pm · Like

אתאיסטים מתחזקים פפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את אומרתתתתת מזלללל טובבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מאמינהההההה בעיןןןן הרעעע!!!!!!!!!!!!
May 4 at 7:13pm · Like

Tal Liraz זה מה שנהוג לומר!
May 4 at 7:14pm · Like

אתאיסטים מתחזקים נהוגגגגג אצלכםםםם במאההה שעריםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 4 at 7:15pm · Like

Tal Liraz פחחחחחחחחח אני בכלל גרה בחולוןןןןןןןןן כל המגניבים פההה
May 4 at 7:27pm · Like

אתאיסטים מתחזקים בחולוןןןןןןןןןן ישששששששששששש מלאאאאאאאאא דתיייםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 4 at 7:28pm · Like

אתאיסטים מתחזקים קוראים לכככםםםםםם חולוןןןןן בגללללל שאתםםםםם מתפקדיםםםם רק בימיייי חוללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 4 at 7:29pm · Like

Tal Liraz לאאאאאאאאא זה בגלל שאנחנו חילונים!!!!!
May 4 at 7:30pm · Like

אתאיסטים מתחזקים פפפפפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל חילוניייי הוא דתייייי עד שהוכחהההה אתאיסטאותו
May 4 at 8:11pm · Edited · Like

Tal Liraz זהההההההה לא נכוןןןןןןןןןן!!!!!! אסור להשוות!!!
May 4 at 7:38pm · Like

אתאיסטים מתחזקים את לא יודעתתתתת מה נכוןןןן ומה לא נכוןןןן יא'דתיהההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
May 4 at 8:12pm · Like

Tal Liraz בטח שאני יודעתתתתתתת הדברים הטובים הם נכונים והדברים הרעיםםם הם לא נכונים!!!!!!
May 4 at 8:16pm · Like

אתאיסטים מתחזקים פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רטוריקניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוקרטססססס יבלעעעעעעעעעע אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 4 at 8:17pm · Like

Tal Liraz פחחחחחחחחחחח עוד אתאיסט בור שחושב שהוא נאוררררררר איך סוקרטס יבלע אותי אם הוא לא חייייייייייייי?????????
May 4 at 8:26pm · Like

אתאיסטים מתחזקים דוקינסססססס יחזיר אותווווו לחיייםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 4 at 8:26pm · Like

Tal Liraz אי אפשר להחיות את המתיםםםםםם המדע עדיין לא מפותח מספיקקקקקקקק
May 4 at 9:18pm · Like

אתאיסטים מתחזקים דוקינסססססססס יודעעעעעע כבררררר את כללללל המדעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
May 4 at 10:39pm · Like

Tal Liraz דוקינססססס אח על מלאאאאאא בספר תורההההה!!!!
May 4 at 11:07pm · Like

אתאיסטים מתחזקים אח על מלאאאאא??????? דברי עבריתתתתתת לא דתיתתתת!!!!!!!
May 5 at 5:18am · Like

Tal Liraz זה כינוי שאומר שהוא אח יקר בדרגה גבוהההההההה יא בור!!!!!!!
May 5 at 7:07am via mobile · Like

אתאיסטים מתחזקים אחרית הימיםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!1 דתיה קורתתתתתתתתתתתת לי בורררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!! פפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
May 5 at 7:58am · Like

Tal Liraz בטח שאתה בוררררררר כל האתאיסטים האלה חושבים שהם נאוריםםםםםםםם
May 5 at 8:04am via mobile · Like

אתאיסטים מתחזקים אתאיסטיםםםםםם הםםםםםם נאורייםםםםםם לא חשויםםםםםם כמוככםםםםםם במאה שעריםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!
May 5 at 8:07am · Like

Tal Liraz אתםםםם לא נאוריםםםם אתם סתם חושבים שאתם חכמים אבל אתם טיפשיםםםםםם כולכם צפונבונים סנוביםםםםם
May 5 at 9:47am via mobile · Like

אתאיסטים מתחזקים פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם את לא יודעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שאתאיסטיםםםםםםםםם הםםםםםםם חכמיםםםםםםםםםםםםם אז את בורההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתאיסטים יודעים שאין אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם יש אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםם אז הוא יכולללללל ליחצוררררר אבן שהוא לא יכוללללללל להריםםםםםםםםםםםםםם?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה דוקינססססססססססססס אמרררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
May 5 at 12:56pm · Like

Tal Liraz ישששששששש אלוהיםםםםם אבל הוא לא כל יכולללללללל הוא פשוט עוזר למי שמתפלל אליווווווווו ומקיים את המצותתתתתתתתתתתת והחוקיםםםםםםםם והוא כל הזמן בוחןןןןןןן אותנו ואם אנחנו מתנהגים יפההההההה ולא חוטאיםםםםם הוא עוזר לנו ושומר עלינוווווווו ודואג שנגיע ל- גן עדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!
May 5 at 1:21pm · Like

אתאיסטים מתחזקים דתייההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אין לךךךךך זכותתתתתת קיווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
May 5 at 2:49pm · Like

Tal Liraz כןןןןןןןןןן?????? זה גם מה שהיטלר אמר על היהודיםםםםםםםם בשואההההה ובכול זאת שרדנווווווווווו והנה אנחנו פה היוםםםםםםםם חיים במדינה משלנו מדינת היהודיםםםם ואף אחד לא יכול עלינוווווווווווווווווו אנחנו חזקיםםםםםםם ואנחנו קיימיםםםםםם ואנחנו נשאר פה כול הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!! לךךךך אין זכות קיום אתה לא מאמין באלוהים המלך האבא שבשמיים האחד והיחידדדדדדד והוא ישלח אותך לגיהנוםםםםםםםם!!!!!!!!!! אתה מבייש את העם היהודייייייייי שלייי!!!!!!!
May 5 at 3:14pm · Like

אתאיסטים מתחזקים אנחנוווווו חייםםםםםםם רק בזכותתתתת דוקיננסססססססססססס ששומררררר עלינווווווו בורההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 5 at 6:23pm · Like

Tal Liraz פפפפפפפחחחחחחחחחח מיייייייייי זההההההה בכלל דוקינסססססססס האפס הזהההההההה!!!!!!
May 5 at 6:30pm · Like

אתאיסטים מתחזקים תלמדייייי לקרואאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 5 at 6:33pm · Like

Tal Liraz אנייייייייי יודעתתתתתת מי זה כי אני לאאאא בורהההה פשוט ציינתי שהוא א-פ-ססססס!!!!!!!!!
May 5 at 6:50pm · Like

אתאיסטים מתחזקים זה היה מתחת לחגורה טלללל זה מוגזם ולא יפה ואני אתלונן עליךך :((((
May 5 at 6:52pm · Like

Tal Liraz סליחה ):
May 5 at 6:59pm · Like

אתאיסטים מתחזקים הכל עובר עליך וקקה בידייך
May 5 at 7:00pm · Like

Tal Liraz וחתול השתין עליךךךךך :((
May 5 at 7:05pm · Like

אתאיסטים מתחזקים טרולית
May 5 at 7:06pm · Like

Tal Liraz סאחי
May 5 at 7:20pm · Like

(הערת מערכת: שימו לב איך כמו בכל יצירה מהוקצעת הסוף מבהיר לחלוטין את הפתיחה)

גניפר14

New member
לא הבנתי כלום. מה בדיוק הולך כאן.

מה זה כל הג'יבריש הזה והתמונה הזו של מי?

מה?

לא ידעת?

הכל קשור אלי.
אני הבאנר

זיקן

New member
מנהל
כן. לא נראה לי שמה שפירסמת מעניין מישהו.

יש שם שלל חירטוטים וקודים עם שמות ומיספרים מוזרים שגובלים בהצפה.
לא מחקתי אבל צירפתי להודעה שלא היו לה תגובות .
אני לא חושב שהודעה זו ראויה לפרסום בתור הודעה ראשית.

זיקן

New member
מנהל
למשיכת אותיות וחירטוטים אין צורך בהבנה.

לא בפורום הזה.

גניפר14

New member
אז אולי תסביר בבקשה . כי זו הודעה ממש לא מובנ

מובנת.
זה נראה כמו קוד מוצפן מזמן הגרמנים.

למעלה