זורו-כולם להכנס!!!!!

ירינוש12

New member
זורו-כולם להכנס!!!!!

אתם לא מאמינים!!! הלכתי למופע זורו ודודה שלי עובדת שם, אז הלכתי מאחורי הקלעים!!!!!!! ראיתי את לירז!!!! הצטלמתי איתה!!!!ודיברתי איתההה!!!! שאלתי אותה אם היא תוציא דיסק חדש והיא אמרה לי שכן ותודה על ההיתענינות!!!! והיא ליטפה אותי בלחי ואני יותר לא הולכת לשטוף את הלחי הזאת בחייםםםםםםםם!!!!!!!!!!!! יוווו אני עדיין בהלם.... דרך אגב הלכתי עם שיר מגירה היא בת דודה שליי.... טוב אתם לא מאמינים איזה כיף היה!!! היא הייתה כוסית אשששש!!!!!!! תמונות בהמשך..... לירז אם את קוראת את זה אני חולעעע עלייךך את כוסית אש כפרה עלייךךךך!!!!!111

sivan1996

New member
חח D:

גמאני התרגשתי כשפגשתי אותה =] זה היה ממש חלומי. כמו הזייה =]

אני עכשיו חזרתי מזורו ../images/Emo13.gif

היה באמת ממש ממש כייף הצגה משגעת !!!!
באמת שווה ללכת
הלכתי עם אליסה וניקה חברה שלי
אחרי זה ראינו את לירז ותודה רבה ארתוווור !!!
אז דיברנו הצטלמנו וכל זה
אחרי זה הלכנו חחחח ואז ראינו אותה בחוץ היה ממש ממש מצחיק וכייייף !!!! אני יעלה תמונות בהמשך עלק הם אומרים שאסור לצלם צילמתי כמעט את כל ההצגה
בקיצור אני יעלה לכאן תמונות בהמשך
אליסה ממש שמחתי לפגוש אותך !!! את ילדה מדהימה
שבת שלום לכולםם !!

אליסה13

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif|מלאךהיה חלום מושלםםםםםםםםםם

הייתה הצגה מושלמתתתתתתת יאווו איזה פדחות עשיתי בהצגה כל רגע שראיתי את לירזוש קפצתי ופירקתי את כל הכיסא ואמא אמרה לי אליסה תפסקי היא כל שניה הרימה ת'דברים שהפלתי על ריצפה מרוב התרגשות חחחחחחחחח וליאורוש שליייייייי חיים שליי את אהובתי שוב אלף אלפי תודוות ענקיות את ולירזוש הכל הכל בשביליייייייייייייייייייי וארתור גם לך אני אני חייבתתתתת להודות מקרב לב אלף אלפי תודות ענקיות!!!!!!!!!!!!!!! אין עלייכםםםםםםםםםםםםם מתה עלייכםםםםםםםםםםםםםם ליאורוש גם אני נהניתי אני עדיין בשוווקקקקקקקק טוטאליייייייייייייייייייייייייייי מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך עשית אותי בענניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אהובתייייייייייייייייייייייי וד''ש חם מאמא את מוזמנת לבוא אלינו לישון!!!!!!!!!!!

יא איזה יופי ..

שמחה שנהנתן כולכן : ] ליאור סורי שלא יכולתי לבוא : ( חח אבל לא נורא נלך להופעה אחרת חחח אליסה גם ילדה מהממת ! ולפי מה שליאור אמרה גם ממש חמודה ! : )

אליסה13

New member
תודה רבה דושה שליי גם את../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

חחח ומאמי ?? :)

אני יבוא בכייףףף
ממש שמחתי לפגוש אותך את ילדה מקסימה ומתוקה :)))))

נסיכה 171

New member
יואוווווווווווווווו יואווווווווווווווו

אמאלללה רציני אבל אני שמחה שנהנת הכי בעולםםםםםםםםםםםםםם ידעתי שתהניייייייייייייייייייי אמאללללללללה אני מתארת אותך בתוך האולםםםםם הזה של ההופעה באמת

נסיכה 171

New member
נכוןןןןןןןןן אליסה מהמהמת ליאור את צודקת !

יואוווו נישמעעע ממש שווה אמאלללה :) הלאייייייייייייייי עליי היה ללכת וליראות אותה באמת אבל לא נורא אני יראה אותה אולי פעם אחרת :) שמחה שנהנתםםםםם יפות שלייייייייייייייייי

נסיכה 171

New member
אני שמחה שנהנת

שמחה שנהנת ממש גם חברה שלי היתה שמה בזורווווו ואומרת שהיה מהמהמםםם הכי מהמהמהםםם בעולםםםם שמחה שנהנת ממש

RTur

New member
אוף נו עכשיו אני מתבאס שאני לא יכול ללכת.. חח

שמח שנהניתם כולכם ושמחתי לעזור לפגוש את לירז.. תעלו תמונות וסרטונים וזה שלפחות אני אראה משהו.. באסה שאני לא יכול ללכת לראות את זה.. אוף.. אולי יצא דיוידי? חחח

אין דיוידי :( ..

ההצגה היתה ממש יפה אבל סוף מבאס בסוף לירז מתה :( עצוב חחחח
צילמתי מלא סירטונים ותמונות אתם יודעים שבהצגה לירז נפלה :( חח אבל לא שמו לב לזה רק בבית ראיתי את הסירטון קלטתי
אבל היא המשיכה כמו גדולה :) ותודה רבה לך ארתור :)

RTur

New member
אולי יצא בהמשך..

ההצגה רק התחילה.. הם לא יכולים להספיק לצלם ולערוך הכל כל כך מהר..

../images/Emo41.gifאם היה לי כסף הייתי גם הולכת...

אבל אני מרוששת בצורה עצובה! שמחה שנהנתם
המחכה לתמונות

למעלה