):( זועמת

OFIRB9

New member
):( זועמת

שמתי פרק רביעי והורידו את זה לעמוד 2! אז אני אשים אותו שוב עם התמונה בבקשה יש פה גם הסברים פרק 4 אוקסמון נגד דארקנמון יצור ענק הופיע בעיר, ופוקסנמון התחיל לרוץ לכיוון המקום בו הוא נחת "את באה?" שאל טקואי וראה שמייאנמון מתכווצת מפחד "לא, אני לא רוצה להלחם" אמרה וקפצה על החומה טקואי השאיר אותה שם ורץ אחרי פוקסנמון למרכז העיר שם עמד דיג'ימון שטקואי אף פעם לא ראה בטלוויזיה. "טוב, בהצלחה!" אמר טקואי והרים אגודל למעלה, "מה זה?" שאל פוקסנמון על הרמת האגודל "אהה טוב, זה אומר בהצלחה, או אחלה או... אנ'לא יודע... אנחנו נוהגים לעשות את זה כשאנחנו שמחים..." פוקסנמון ניסה לעשות את זקיפת האגודל אבל נפל כשנעמד רק על שלוש רגליים פתאום הגלאי שלח קרן אל היצור הענק "דארקנמון-אלוף-8" קרקר הגלאי "אוי נו אוף!" אמר טקואי "אתה רק ברמה 6 פוקסנמון!" אבל לפוקסנמון לא היה איכפת הוא קפץ ורץ אל הדארקנמון שנראה כמו ציפור מגעילה במיוחד בצבע אדום לא היה ברור עם הוא דיג'ימון חיה או אדם. "ניצוצות כסף!" קרא פוקסנמון מייאנמון ישבה על החומה וראתה את העשן מהמרכז, וחשבה לעצמה בקול רם "טקואי ופוקסנמון ממש חברים, למה ריאנה לא יכולה לחבב אותי?" ואז היא קפצה מהחומה ורצה אל המרכז "ניצוצות כסף!" קרא פוקסנמון אבל הדארקנמון פשוט העיף אותם הצידה "ניצוצות כסף! נמר כסוף סופי!" כלום. "אני אעזור לך פוקסנמון!" קפצה מייאנמון באבירות ונחתה ליד פוקסנמון "בופי בופ!" היא קראה וכמו שאימפמון עושה במתקפת הבאדה-בום שלו היא הוציעה מאצבעות ידיה חמישה כדורים לבנים זוהרים שנראו כמו בועות, וזרקה אותן על דארקנמון. שום דבר, פוקסנמון ומייאנמון המשיכו לנסות ולפגוע בדארקנמון ללא הועיל, טקואי ניסה לתת לפוקסנמון כוח, אבל לא ידע איך אז פשוט הקיש על הגלאי שלו בעצבנות, שראה שריאנה עומדת לידו מביטה בפליאה במייאנמון המנסה להלחם. "אז, שינית את דעתך?" שאל טקואי "לא" היא זקפה את אפה "רק רציתי לבדוק שלא הרגת את הדיג'ימון שלך" טקואי לא האמין לה "יאללה נו כבר!" הוא המשיך להקיש בחוזקה מייאנמון הבחינה בריאנה וקפצה בשמחה "ריאנה! באת לראות אותי נלחמת!" אבל כשרצתה לרוץ אל ריאנה שתי רגליים חדות טסו לכיוונה "מייאנמון זהירות!" קראה ריאנה. שתי הרגלים תפסו את מייאנמון המפוחדת עד מוות, והרימו אותה בציפורנייים החדות, פוקסנמון ניסה לקפוץ ולהציל את מייאנמון, אבל הוא היה קטן מידי "פוקסנמון!" צעק טקואי והגלאי שלו הוציא קולות ממוחשבים כאילו השתגע וקול אדם רגוע אמר "מבצע דיג'יגדילה-פוקסנמון" פוקסנמון דיג'יגדל ל----------- העור של פוקסנמון כאילו התפוגג, ורק מבנה גופו שנראה כמו פסים פסים כמו שירטוט נשארו, ואז הפסים נעלמו, והופיע גוף אחר, וכל עורו של פוקסנמון, או בעצם הנתונים שלו טסו אל הגוף והרכיבו אותו אוקסמון!!! יצור שועלי ענק דומה מאוד לפוקסנמון עמד במרכז העיר כשאנשים עוד רצו כמו משוגעים היצור שלח יד אחת גדולה ותפס בכנף הציפור ומשך אותה למטה בקלות כטקואי מצמץ בעיניים קטנות ומבולבלות מלמטה "הוא...דיג'יגדל" אמרה ריאנה "כדור אש לבן!" קרא אוקסמון כשהוריד את מייאנמון מרגלו של דארקנמון והעיף אותו על הקיר של הקניון הקרוב "מתקפת נץ אפל!" קרא הדארקנמון "אוקסמון-אלוף-רמה 8.45" אמרה מייאנמון שבדקה את הגלאי שהחזיקה, ריאנה הביטה בה. אוקסמון קרא "שועל הכסף!" והפך ללהבת אש כחולה ענקית והתפוצץ לאלפי להבות קטנות, ודרקנמון התפוגג, טקואי ראה את ציפורניו של דארקנמון בגלאי שלו "עשית את זה אוקסנמון!" קרא בשמחה טקואי ואוקסמון הרים את ידו הימנית וזקף אגודל כלפי מעלה "הוא הצליח..." אמר טקואי ונפל אחורה עם הרגליים באוויר כשריאנה עמדה והביטה באוקסמון הענק, ואז במייאנמון הקטנה.

OFIRB9

New member
כאילו שאיכפת לי......

אוקס בוקס חוצמיזה הוא בעל גוף מכונתי כזה (האמת שלא היה לי מושג מה זה אוקס) שמייחה שאתה אוהב מחר יהיה עוד אני תשושה.... והפרק הבא יהיה יותר ארוך כי הכנסתי קצת צחוקים

OFIRB9

New member
טוב נו הנה

הפרק הזה הוא 5 עמודים בוורד פרק 5 הופעתה של אנולימון "נו באמת!!!" צעק טקואי כשריאנה שוב טרקה לו לפוקסנמון ולמייאנמון את הדלת בפרצוף, אחרי שהסבירה שמייאנמון היא דיג'ימון חלש. "טקואי...אני עייף..." ילל פוקסנמון "עם לא היית אחרי דיג'יגדילה הייתי אומר שאתה ממש עצלן" ושנייהם פנו ללכת הביתה "את רוצה לבוא?" שאל טקואי ומייאנמון סירבה בתוקף וקפצה על החומה "מייאנמון, ירד גשם הלילה..." העננים מלאו את השמיים במהירות. "לא אלך מריאנה, אני צריכה להגן עליה!" "אבל את תמיד בורחת כש..." טקואי סתם את פיו של פוקסנמון לפני שסיים את המשפט "נלך פוקסנמון לפני שתגרום עוד נזק" הוא משך את פוקסנמון במעלה הרחוב. מייאנמון ישבה על החומה לבדה כשרוח עזה התחילה לנשוב ריאנה הביטה בה מהחלון "פוקסנמון! מתקפת סירחון מהפה!" צעק טקואי וקפץ על פוקסנמון מנסה לנקות אותו "למה אני צריך אמבטיה??? הצלתי את היום!" קפץ פוקסנמון מתחמק מהסבון "רק מלגעת ביצור המגעיל יש לך פשפשים! בוא הנה!!!" שנייהם נאבקו כשטקואי ניסה לצחצח את אוזניו של פוקסנמון "קדימה! מים חמים באמבטיה! אני אוכל ללמד אותך לשיר שזיף מיובש! יאללה!" והוא דחף את פוקסנמון לתוך האמבטיה הגלאי של טקואי צפצף בפינה "מה הוא עושה?" שאל פוקסנמון "הוא כל הערב מעדכן את הנתונים של אוקסמון," פוקסמון הביט בגלאי, שם עמדה תמונה גדולה של אוקסמון "אתה חושב שהייתי טוב בתור אוקסמון?" שאל "הכי מגניב! והכי מלוכלך!" הוא קפץ ושנייהם נפלו לאמבטיה החמה, הם רצו לצאת אבל שקעו בתוך המים הנעימים מייאנמון עוד ישבה על החומה כשהגשם התחיל לרדת, והיא התעטפה בצעיף שלה בלבד וכשהביטה למטה ראתה ליד הדלת שמיכה מקופלת על השביל והתכסתה בה, מתעטשת מדי פעם "שאאאזזזזזיףףףף מיייווווובאאאאש!!!!" צווח פוקסנמון בקולו הצורמני הוא וטקואי כבר המציאו עוד שבעה בתים לשיר, הם הגיעו אפילו לקליפת אבטיח ותפוח רקוב "טקואי, מה זה שזיף?" "לא משנה פוקסנמון" "היי טקואי לאן אתה רץ?" טקואי אמנם היה תשוש בבוקר למחרת אבל התפקיד שלו לא נתן לו מנוחה לרגע, הגלאי צפצף כל כך חזק שכולם הביטו בו "תגידו למורה שאני חולה!" הוא צעק אפילו בלי לשים לב למי ורץ לפארק, כי הצפצוף פנה לשם לא סתם דיג'ימון היה בפארק, זה היה ביילזמון. גם מייאנמון הייתה שם, והביטה בפליאה בביילזמון שהתהלך בין העצים ובעט בכמה כדי להשתעשע. "ביילזמון-אלוף-רמה 8" "קדימה פוקסנמון!" קרא טקואי ופוקסנמון תקף בריצה, וכמובן שניצוצות הכסף שלו לא פגעו בכלל ריאנה בדיוק הגיעה בריצה, וראתה את מייאנמון שעומדת בהלם "ריאנה תני למייאנמון כוח!" צעק טקואי "לא אני לא! אני לא המאמנת שלה!" והיא צעדה כמה צעדים אחורה "אוף נו שיהיה" אמר טקואי וניסה לגרום לפוקסמון לדיג'יגדול שוב אבל לא קרה כלום. "פוקסנמון דיג'יגדל ל-------!!!" אבל פוקסנמון התפרק לנתונים וחזר לגופו, עושה פרצוף מסוחרר "זה היה כיף @_@" "נו מה קורה????" טקואי התחיל ללחוץ בחוזקה על הגלאי ריאנה עיבדה את הסבלנות "מייאנמון! מה את עושה?!?!?" ומייאנמון יצאה מההלם והבחינה סוף סוף במה שקורה, וכך גם הביילזמון, כשפוקסנמון נפל לו על הרגל "ארוחת צהריים?" הוא מלמל "בופי בופ!" קראה מייאנמון, וזה כמובן לא עבד "צעיף האור!" היא קראה וירתה על ביילזמון כדור אור גדול שהפיל אותו על הריצפה, הוא קם בעצבנות והתחיל לירות על מייאנמון הקטנה והמסכנה "כמה עלוב! את המייאנמון הקטנה והפחדנית!" הוא קרא בצחוק גדול "המייאנמון שלא מסוגלת להלחם! שנעלמה לה ואף אחד לא הרגיש בחסרונה! תראי אותי! אני גדלתי לבד! ובאתי הנה כדי לבלות! אז על תבואי אליי בתחנונים שארחם עלייך!" מייאנמון הביטה בריאנה, ואז המשיכה מטר של כדורי אור על הביילזמון, הוא הסתובב בעצבנות ולפת את צווארה בשתי ידיו הענקיות והגלאי שלה עף הצידה "אאאאאאאאא!" צעקה מייאנמון "מייאנמון!" קרא טקואי, פוקסנמון עוד היה מסוחרר ריאנה הרימה את הגלאי והתחילה להקיש בעצבנות "נו כבר!" "את רואה? כן איכפת לך ממנה!" קרא טקואי "סתום את הפה ותעשה משהו!" אמרה ריאנה והמשיכה ללחוץ, וטקואי ניסה גם הוא ביילזמון הרים את מייאנמון הצורחת בכאב באוויר וזרק אותה אל המזרקה "מייאנמון!" צעקה ריאנה, והגלאי זהר מייאנמון דיג'יגדל ל----------- אנולימון "שיו זה מגניב" אמר טקואי פוקסמון צעק בשמחה וריאנה מלמלה משהו אנולימון היפיפייה ריחפה באוויר, זנבה מתנופף לכל עבר וגם הגלימה שלה "ביילזמון, על מה שאמרת, על כך שירדת לא רק עלי, אלה על כל מייאנמון קיימת, אתה חייב להיענש, בכך שמייאנמון עצמה תביס אותך" היא אמרה בקול הרבה יותר בעל ביטחון "זאב מוטונוגרמי!" היא קראה וירתה קרן ורודה על ביילזמון שפשוט ריסק אותו, אחרי פיצוץ גדול כולם יכלו לראות את ביילזמון תפוס בתוך הורוד הענק, מרים את ראשו ומביט בפליאה לעבר אנולימון "אני מקווה שתתחיל חיים יפים יותר בעולם הדיגיטלי" והיא גרמה לפסים להוציא ממנו את כל הנתונים האדומים שלו, כשבשנייה אחת כל נתוני החיים שלו טסו במהירות אל העולם הדיגיטלי בחזרה מייאנמון נחתה בתשישות "מדליק מדליק מדלייייק!!!!!!!!!!" צעק טקואי ורץ אל מייאנמון הקורנת מרוב אושר "ריאנה אין לך מה להגיד???" שאל פוקסנמון ריאנה התקרבה אל מייאנמון והתכופפה אליה, העיניים של מייאנמון ממש ניצנצו "קחי" היא הושיטה את הגלאי "עלית, לרמה 9 זה שלך" מייאנמון הביטה בריאנה בפליאה "לא ריאנה! זה שלך!" היא אמרה "מה??? את זו שנתת לה את הכוח להתפתח! את עדיין לא מאמינה שאת המאמנת שלה?!" שאל טקואי בכעס "אני... צריכה לחשוב על זה" אמרה ריאנה "אז תשאירי אותו אצלך" מייאנמון הצביעה על הגלאי "אני לא אלחם בלעדייך לעולם" ולא הסכימה לקבלו בחזרה ריאנה קמה הסתובבה והלכה חזרה לכיוון ביתה "טוב, את כבר מסכימה לבוא אלי? אולי לפחות לארוחת ערב!" טקואי חייך "בסדר" צחקה מייאנמון, והביטה במאמנת האמיתית שלה הולכת הרחק ממנה ומהרהרת.

moon flower

New member
וואווו!

יאאאאפהההה! מדהים (אבל למה לא הכנסת את הקטע של האח?!?!?) לא נורא, סולחת (אני חיה בהכחשה ;_;) יאאפה! הנה תמונה של דיאנאיינג'ל מתנה (אני? סנטה-קלאוס?!?!) חחח... אני פאנגירל מוכרזת! נכון קוג'י? קוג'י: *מסיר את מבטו התקוע על טאקויה* הא? מון: *מסננת מבעד לשיניים* רק תגיד כן קוג'י: *ממהר לענות כדי לחזור להסתכל בטאקויה* אה, כן כן בטח! ^^;

Apikachu L

New member
יפה מאוד

וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!

מגניב!!!../images/Emo45.gif

אבל מה זה "מוטונוגרמי"?! וצר לי להרוס, אבל ביילזמון הוא לא אלוף, הוא מגה.
לא נורא, עדיין טוב!

Digi Lista

New member
נראה לי שקראתי את זה../images/Emo13.gif

בכול אופן אחלה,יכנס למאמרים

OFIRB9

New member
תפסיקו!!!

תמיד יש מישהו שעושה הודעה ערוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווכה עד שהיא הולכת לצד ואני לא יכולה להוריד אותה בלי לכתוב תגובה אל תגזימו! תודה ^___^ סופשבוע

OFIRB9

New member
פרק 6

או שבע...לא זוכרת פרק 6 גרוטונמון מגיע מהצד השני מייאנמון אכלה די מהר יחסית לדיג'ימונית קטנה כל כך "תרגעי!" קרא טקואי "את תתפוצצי!" "בחיים לא אכלתי אוכל כזה טעים!" היא אמרה על הלחם עם הממרח שוקולד ופוקסנמון חייך "אמרתי לך שיהיה פה טוב!" ואז התכרבל כדי ללכת לישון "חברה, עם ההורים שלי יראו אתכם אז אני מה זה בצרות" פיהק טקואי ונכנס מתחת לשמיכה הענקית שלו ריאנה ישבה גם היא במיטה שלה כשגשם מרפרף על החלון מביטה על החומה ורואה שמייאנמון לא שם היא נזכרה באותו יום בו פגשה את מייאנמון "היי ריאנה! את באה?" שאלה טוני בדרכה החוצה מהכיתה "תלכי, אני חוזרת מאוחר היום" אמרה ריאנה והכניסה את העפרונות שלה לתיק טוני רצה אחרי חברותיה ליציאה מבית הספר כשהן צוחקות ומביטות בחלון הכיתה שם עמדה ריאנה והביטה בהן הולכות הלאה "אלה לא חברות, חברות לא צוחקות עליך, הלוואי שהייתה לי חברה אמיתית..." היא הלכה לחדר המדע כדי להאכיל את האוגרים העצלנים של בית הספר כשהמחשב בפינה השמיע קולות מוזרים ריאנה הביטה במחשב, הוא היה כבוי, אך קולות עדיין בקעו ממנו היא הדליקה את המסך ותמונה של ביצה הופיעה על המסך עם כתוביות בשפה לא ברורה, הביתה הייתה לבנה כחולה עם ציור קטנטן של לב בתחתית "מה ל...?" והיא נסתה לנתק את המחשב, אבל הוא היה תקוע היא המשיכה להביט בביצה, ופתאום על המסך מופיע מסר, -בקע- מהבהב בירוק זוהר "שיהיה..." היא כיבתה את המסך והחליטה ללכת הביתה, היא הייתה עייפה מדי. בדרך חשבה לעצמה מה יכל להיות הדבר הזה על המחשב "בטח עוד משחק ילדותי של כיתה ג'" היא מלמלה וראתה אורות מהבית שלה בהתחלה הייתה בטוחה שיש שם שריפה עד שראתה שהאור קטן וקטן היא רצה אל הבית בדאגה, וראתה, יצור קטן ולבד יושב על המדרכה מכורבל בפחד, מחזיק בידו מכשיר קטן הכל היה מעורפל, לפתע מופיע יצור מהצללים, זה היה אנולימון! והיא תוקפת! ריאנה התעוררה מלאה בזיעה קרה "תתעורר כבר!" מייאנמון קפצה על טקואי כשפוקסנמון עוד נחר "מנממנמ?" מלמל טקואי המנומנם "אמא שלך תיכנס עם תאחר!" היא קראה "ווואה!" קפץ טקואי מהמיטה והתלבש מהר "לא לצאת מהבית עד שאני חוזר אוקי?" הוא נפל כשנעל נעליים בעמידה קם ורץ החוצה "מה נעשה עד אז?" שאלה מייאנמון "נשחק! אולי במכשיר המצחיק ההוא שם?" פוקסנמון הצביע בכף רגלו על הטלוויזיה "לא! אמרו לנו לא לצאת!" נשמעה טריקת דלת ונעילה, אחרון בני המשפחה יצא מהבית מייאנמון ופוקסנמון חייכו זה לזו "טקואי אתה תמיד מאחר!" צעק אחד הילדים בשער בית הספר "אוי שתוק כבר" טקואי התכופף לשרוך את נעליו, וראה את ריאנה בדרכה לבית הספר שלה מביטה בו וממשיכה ללכת "נו מה קורה שם? כל כך קשה לך לשרוך? רוצה שאלמד אותך?" לגלג הילד "תהיה בשקט ובוא כבר עוד ירשמו לנו איחור!" טקואי רץ פנימה "הו פאבלו אהובי!" קראה הטלוויזיה "תגיד, למה הם בוכים כל כך הרבה? מישהו נפגע?" שאלה מייאנמון "אולי מיוטיסמון נכנס לדבר הזה, זה למה כולם כל כך עצובים" "אולי נעביר לתוכנית אחרת?" היא שאלה פוקסנמון העביר ערוץ "דיג'ימון מפלצות דיגיטליות הם האלופים כן!" זמרה הטלוויזיה ומייאנמון ופוקסנמון הביטו באי הבנה בכל התוכניות בזו אחר זו לפתע הגלאי צפצף "שוב???" צעק טקואי בדיוק שנייה לפני שנכנס לכיתה "אוף עם זה!" והוא רץ החוצה טוקי לאן זה???" צעק הילד "תור לרופא! שחכתי! ביי!" הוא צעק ורץ הלאה הגלאי הצביע אל הפארק שוב, שם כנראה נחת הדיג'ימון, אבל לא היה עשן ולא קולות, רק הרבה הרבה אור אדום טקואי הגיע לשם, מייאנמון הייתה שם וגם פוקסנמון, ובלי שהם ראו, גם ריאנה הסתתרה בין העצים דיג'ימון ענק עמד בפארק, ולא גרם שום נזק, רק הביט סביב טקואי ראה מערבולת אדומה של אור מאחורי הדיג'ימון "זה שער! הוא חזק מספיק לפתוח שער!" צווחה מייאנמון הדיג'ימון היה שחור וגדול, וזנבו הצליף בחוזקה "גרוטנמון-אלוף-15, אוי נו! אתם רק ברמה 9!" אמר טקואי גרוטנמון הבחין בטקואי ובשני הדיג'ימונים ומיד הסתער "תופת שחורה!" הוא קרא והעיף על פוקסנמון עיגולים שחורים שנראו כמו כדורי תותח וגרם לפיצוצים גדולים פוקסנמון דיג'יגדל ל-------אוקסמון! מייאנמון דיג'יגדל ל-------אנולימון! "כדור אש לבן!" קרא אוקסמון וירא על גרוטנמון, אבל הכדורים שלו חסמו את המתקפה "יהלום כחול!" אנולימון ירתה רסיסים מפיה הם פגעו בגרוטנמון, אבל הוא עוד עמד על הרגליים "גרוטנמון!" קרא מישהו, ויצא הישר מהמארבולת, וזה לא היה דיג'ימון, זה היה אדם. הוא היה גבוה מעט יותר מטקואי, והיה לו שיער קוצני אדום עם צמה מאחור. "בן אדם????" אמר טקואי "גרוטנמון, מבצע נתוני מלחמה!" צעק הילד וירה בדיג'ימון שלו פתאום הופיעו שתי סכינים על ידיו של גרוטנמון, טקואי זיהה אותם, הם היו זהים לסכינים שיש על סנימון "חרמש תאומים!" קרא גרוטנמון ופגע פגיעה ישירה בשנייהם "אזהרה, אזהרה, רמת כוח נמוכה" שני הגלאים צפצפו כמו שעון מעורר מייאנמון ופוקסנמון נפלו על האדמה בחוזקה "ט...קו...אי...." אמר פוקסנמון רגע לפני שהפך לנתונים ריאנה יצאה בריצה מהשיחים "ריאנה, אני אהיה בעולם הדיגיטלי...." אמרה מייאנמון וגם היא התמוגגה "לא! פוקסנמון!!!" צעק טקואי מנסה לשאוב את הנתונים שעפים לתוך המערבולת. זהו! המשך יבוא ^__^סופשבוע

moon flower

New member
אל תגידי *שמה יד על המצח* זה הגוגל

השני שסיפרת לי עליו נכון? אווו! תזכירילי מתיי הוא יצטרף אליהם??? אה כן... הנה מייאנמון (ככה אני מדמיינת אותה, לא קיבלתי תשובה אז אני משערת שזה כן...), אני יודעת... היא יצאה לי עקום P:

OFIRB9

New member
אני אהרוג אותך!!!!!

התמונה לא עלתה אבל זה לא משנה!!! עם תגלי עוד משהו אחותך כבר תטפל בך לפניי! תיזהרי רינת! ואני ממש מקווה שאת רינת כי עם לא את הורסת לי ולמיכל את שבועת סתימת הפה!!!!! ):((((((((((( פרק הבא והמאוווווווווווד טוב לדעתי (אמממ תראו הסברים ותרגעו חברה, לא הרגתי אף אחד) היי! ^^ אנשים באמת קוראים את זה!

OFIRB9

New member
שוב שחכתי את הפרק

לא נורא הנה הוא @__@ אני כבר מסוחררת פרק 7 הכניסה לארץ דיג'ימון טקואי הכה באדמה בחוזקה, מביט לעבר גרוטנמון, לפני שניה פוקסנמון עמד שם, חי ונושם. ועכשיו הוא...איננו ריאנה הביטה בילד, היא עוד לא ידעה מה לעשות עם עצמה "מה עשית?!" היא צעקה לעברו והילד הביט בה "העליתי את הדיג'ימון שלי לרמה 17, תודה רבה" אמר הילד "בוא גרוטנמון, חוזרים לעולם הדיגיטלי" והוא עמד לקפוץ אל תוך המערבולת "אתה הרגת אותם!" היא צעקה בחוזקה והילד הסתובב שניה לפני קפיצה "לא עשיתי משהו שאתם לא עשיתם, ולקחתי רק נתוני כוח, חוץ מזה אני חייב להתאמן ולחזק אותו כל עוד מיורקימון שולט בעולם הדיגיטלי" והוא קפץ יחד עם הדיג'ימון שלו היישר לתוך המערבולת ונבלע שם "נתוני מה?? אני לא מבינה..." אמרה ריאנה וטקואי קם "כשמביסים דיג'ימון, הוא מתפרק לנתונים, בטח!" הוא חבט בידו, מבין את הכל "אני לא מבינה" חזרה ריאנה "נתוני הכוח נשאבו, אבל נתוני החיים, עברו לשם..." הוא הביט במערבולת לעולם הדיגיטלי ואז הוא רץ לשם במהירות וריאנה תפסה אותו "מה לעזאזל אתה עושה???" היא אמרה בכעס "אולי לך לא איכפת מהדיג'ימון שלך, אבל לי איכפת מפוקסנמון, אני נכנס." והוא רץ פנימה "את באה או לא??" קרא אליה "לא יודעת..." היא מלמלה טקואי רץ במהירות לעבר המערבולת ונעצר במקום, הסתובב ורץ לכיוון ההפוך "מה אתה..?" היא התחילה והוא צעק "לא אוכל ללכת לעולם הדיגיטלי בלי להתארגן! אני יוצא בעוד שעתיים! תחשבי עם גם לך איכפת ממייאנמון, עם כן, בואי איתי!" והוא נעלם בירידה ריאנה חזרה לביתה, חושבת. "טקואי, כאילו, גם אני צריכה להתקלח?!" שילה דפקה בחוזקה על הדלת טקואי דחס יותר מדי לתיק, אז הוא זרק הכל החוצה ויצא בריצה למטבח, כשאחותו נכנסה, צועקת "מה זה הבאלגן הזה?!" הוא דחס כמה שיותר אוכל, את הדיג'יכלי, חולצה ערוכה אחת ואת המשקפת האהובה עליו, ורץ לכיוון הפארק "טקואי! ההורים אמרו לא לצאת כשהם לא כאן!" צעקה שילה "טוב, אני ישן אצל חבר! ביי!" והוא רץ במהירות לכיוון הפארק ולמזלו המערבולת עוד הייתה שם, אבל הייתה מאוד קטנה "איזה מזל...טוב לדרך" הוא התקרב פנימה "נפלה לך המשקפת" אמרה ריאנה מאחוריו, היא לבשה בגדים חמים והיה לה תיק "אז את באה?" שאל טקואי מנקה את המשקפת מהאדמה "טוב הילד הזה צריך קצת נימוסים, אני לא אתן לו להשמיד עוד יצורים" "אה, באמת איכפת לך? לא מאמין..." היא זעפה פנים "טוב, עכשיו אני צריך לסבול גם ילדה עצבנית..." טקואי קיטר שנייה לפני שחטף סטירה בראשו "מוכנה?" "כן" "רוצה שאחזיק לך את היד?" "תשתוק ועל תיגע בי!" "ו...הופ!" שניהם קפצו למערבולת השער לעולם הדיגיטלי לא נראה מבפנים כל כך צפוי, הוא נראה כמו... תחנת אוטובוס............ "כל הדיג'ימוני אפס מגן הילדים לצד שמאל! קבוצת הסאלומונים ההיא, לכו לשם, והיזהרו מגריימון!" טקואי וריאנה נחתו באמצא הרציף "אאאאא!!!!! בני אדם!!!" צעק גאגומון אחד וכל הרציף השתגע "לכו מפה מנוולים!!!!!" צעקו הסלומונים וכל דיג'ימוני האפס ברחו בבהלה. "מה קורה פה?" קרא טקואי מעל ההמולה "למי אכפת בוא נעוף מפה!" ריאנה תפסה וגררה אותו מחוץ לרציף כשכולם זורקים אליהם דברים "מה הבעיה שלהם עם בני אדם? לא עשינו כלום" שאל טקואי "כן, וגם מייאנמון ופוקסנמון לא פחדו כשראו אותנו" ריאנה הוסיפה והשפילה את ראשה בעצב "פוקסנמון!" צעק טקואי "מייאנמון!!!!" וכלום הם המשיכו ללכת בעולם הדיגיטלי, שנראה כמו שממה ירוקה עם מעט פרחים פה ושם "עולם נחמד, אני לא מבינה למה כולם באים לעולם שלנו" אמרה ריאנה "טוב, הילד ההוא הזכיר שליט אחד, אולי הוא מדכא אותם או משהו" אמר טקואי "אתה רואה יותר מידי טלוויזיה" צחקה ריאנה וגם טקואי צחק "בסוף זה נתן לי את פוקסנמון!" ואז המשיך לצעוק בקול הם הלכו וצעק במשך שעתיים עד שהקול נגמר להם "הנה עיר" אמרה ריאנה "לא כדאי, שוב יזרקו אלינו דברים..." "בוא כבר פחדן" היא תפסה אותו ממש כשנכנסו לכפר, כל הדיג'ימונים שם קפצו וברחו, ושלושה וורמונים רצו לריאנה וטקואי כעומדים לתקוף "רגע! לא עשינו כלום!" צעק טקואי "בטח! אתם בדיוק כמו הילד הזה ששואב לכולם כאן את נתוני הכוח! תראה! כולם טירונים במקום הזה!" הוא הצביע על כל הדג'ימונים, כולם באמת היו רק טירונים "טוב אנחנו לא כאלה! לא באנו להלכם!" אמרה ריאנה בכעס "אתם בצד של מיורקימון???" הוא שאל "מי זה מיורקימון?!" שאל טקואי בעצבנות "הוא לא יודע מי זה מיורקימון? טוב, אז אני מניח שזה בסדר" הוורמון חייך והזמין אותם להיכנס אחרי שטקואי וריאנה אכלו (הרבה), הם עמדו לצאת שוב לדרך "תגידו, ראיתם מייאנמון או פוקסנמון יוצאים משערי הכניסה לעולם הדיגיטלי בזמן האחרון?" שאלה ריאנה "לא" צפצף הטריירמון הקטן "רק ילד מכוער עם דיג'ימון שחור ראינו" "טוב... נצטרך להמשיך הלאה" אמר טקואי וקם לצאת לדרך כשעוד תקועה לו כיכר לחם בפה. כשיצאו מהעיר הגלאים צפצפו "אני יודע שיש פה דיג'ימונים אנחנו בארץ הדיג'ימונים!" קרא טקואי "עכשיו אולי תמצא את פוקסנמון!?" הוא צעק הגלאי שתק לרגע ואז אמר בקול האנושי "שמונה מאות מטר צפונה" וחץ הצביע קדימה "יופי!" ריאנה התחילה לרוץ "היי חכי! שמונה מאות זה הרבה!" טקואי צעק "בשביל עצלן כמוך אולי!" התנשפה ריאנה "אני רצה את זה כל שבוע! בוא כבר!" והמשיכה לרוץ כשטקואי אחריה. הם הגיעו לשדה מראה, ללא כבשימונים, וטקואי נפל בעייפות על הדשא "עוד הרבה??" הוא התנשף "זה אמור להיות פה" אמרה ריאנה מביטה לכל הכיוונים גם כן מתנשפת "ריאנה?" צפצף משהו מלמטה ריאנה הביטה למטה, וראתה יצור עם כנפיים גדולות שנראו כמו עליי כותרת של פרח "מה זה...איה!" אמר טקואי כשמשהו צהוב קפץ לו על הבטן "טקוקו!" קרא הדיג'ימון הקטן הוא היה יצור קטן בתוך קסדה גדולה וצהובה עם פסים כחולים כהים "פוקסנמון? מייאנמון??" שאל טקואי והביט בשניים "יותר נכון, קיוטנמון, ומנודימון, דרגות האפס של מייאנמון ופוקסנמון!" קראה המנודימון הקטנה וקפצה לחיקה של ריאנה "באת לחפש אותי!" וגם קיוטנמון קפץ על טקואי. "וואו, הוא כנראה לקח לכם את כל הכוח!" אמרה ריאנה "כן, אבל כבר ישנו, אז יש לנו כוח!" קפצה מנודימון וקיוטנמון צעק "טקוקו!" ארבעת החברים המאוחדים מחדש צחקו עד שצל גדול כיסה את השמיים.

Seto¥Girl®

New member
* שולפת תת מקלע *

אף אחד, אבל פשוט אף אחד, לא הורג דיג'ימונים חמודים שאני אוהבת! *מתחילה לירות על הילד המסתורי למרות שבטח הוא בישי שחבל על הזמן* פיקולו: אני שוב מזכיר לכם, רק כי זה כייף, שהייתה לכם אפשרות להכניס אותה לבית משוגעים...

למעלה