זועמת

pinoki

New member
זועמת../images/Emo196.gif

סלחו לי אם הגבתם כבר על האיטם הזה. אך האם למישהו יצא לקרוא את הכתבה שכתבה גב' ליסה פרץ בעיתון רייטניג? כולי זועמת! לאלה שלא מעודכנים הכתבה שאת שמה כבר אמרתי פעם אחת יותר מידי מראה כמה הקנאה אוכלת אותה. "אין לה אלוהים, לאנג'לינה ג'ולי הזאת.." כך כתבה. לאורך כל הכתבה משמיצה הכותבת את אנג'לינה ואת העובדה שהיא נכנסה להריון מבראד פיט ופגעה לכאורה בכבודה של ג'ניפר אניסטון. "אחרי שכפתה עליו אבהות על שני ילדיה הפליטים, כעת היא מכשעשת לעיני כל בכרסה..." פשוט בשוק. האם בראד נראה אומללה כל כך או דווקא העובדה שסוף סוף הוא מחיך ולא כדי להראות טוב לעניי המצלמות אלא בגלל שכולו מאושר שנמצאת איתו האישה הכי יפה הכי טובה והכי מקסימה שיש , ואיתה 2 ילדיה המקסימים והוא בטוב ליבו בחר לאמץ את ילדיה. למי זה עושה רע ? בטוח ל 2 הילדים שעד כה לא היה להם אב, זה לא עושה רע. סיום הכתבה המחרידה הזו הסתיים במילים: "אם יש אלוהים בשמים,ונקווה בשביל ג'ן שיש , הסיפור הזה חייב להסתיים בטרגדיה גנטית" ואני אומרת, שאם יש אנשים רעים בעולם הזה, הוא מתחיל מכתבת משמיצה שמאחלת רע, לזוג כל כך מאושר . זהו, הוצאתי את מה שיש לי לומר.

כה, קראתי ../images/Emo3.gif

אני לא לוקחת ברצינות את הירידות שלה... פעם היא ירדה חזק על בראד, ואחרי שסיימתי להיעלב בשמו (זה לקח לי כמה ימים) החלטתי לנקוט משנה זהירות בקריאת המדור שלה... הפעם זה אפילו לא משעשע

אני דווקא לט נתקלתי עוד בכתבה

וזה סתם מרושע לטעמי
נשמע מיותר לחלוטין אני בעד, שתמצא לעצמה משהו יותר מעניין לכתוב עליו

kokiiii

New member
זה באמת מעצבן..

כמה פעמים בפנאי פלוס גם השמיצו את אנג'לינה והוציאו את ג'ניפר המסכנה מכל הסיפור..ושאנג'לינה גנבה את בראד וכל מיני שטויות... כאילו דיי תמשיכו הלאה..אז פסדר ג'ניפר מסכנה וזה אבל היא המשיכה הלאה הוא המשיך הלאה ודיי.. לא שאני כל כך מתלהבת מזה שהיא עם בראד..אבל מי אני שיגיד לה עם מי להיות??.. ואם היא מאושרת שיהיה לה בכיף..!! לילה טוב :]

EinavBIUS

New member
חחחחח חבל שלא רשמת,

לי יצא הרבה לשמוע תארים חדשים ממך למה את מונעת מהעם?

יאללללההה, שתלך לחפש את החברים שלה

פויי...זה היה בסגנון קצת ערסי, אבל חפיף, בתכלאס, רק הערסים מתבטאים בצורה הטובה ביותר בסוף
.. קיצור, סתם, קנאית, לא יותר מזה.. מישהו בכלל יודע מה באמת קרה שם??. ושחושבים על זה...אני לא הייתי מחכה "לאשתי" שתחליט שהיא רוצה ילדים, שאני בגיל 42!!..ממש לא...אז, אפשר לגמרי להבין את בראד.. וחוץ מזה, שתדחוף את האף שלה למקומות אחרים, לא לשם.. אני רוצה לראות שהזוגיות שלה יותר טובה, אם היא קיימת בכלל..

חח את לא מכירה את הסיפור... ../images/Emo8.gif

היא (ליסה) היתה אמורה להתחתן, וברגע האחרון החתן "ברח" לה... (באמת!)

לונה..

New member
וואי מגניב

אני אוהבת לקרוא שטויות. מאיפה זה? אני רוצה גם.

למעלה