זונת חלומות

moran.l

New member
זונת חלומות

הוא פירק את המחוגים אצלי הם הלכו מהר מדי מוזר, גם אף פעם לא השלימו סיבוב מלא... גלגל ענק של עצב [האחרים בחרו לחשוב שאני נהנית] מלמעלה משקיפה נגעלת מרחמת על עצמי ממשיכה להתגלגל. מלמטה נמשכת לריאלית השיגרה רוצה לצאת. פתאום לא יכולה. נ ע צ ר. הורדתי בכוח. הוכיח אותי - רצפה אחרת. התאכזבתי מריטואל האכזבה זונת חלומות שכמותי אף פעם לא גומרת מתאווה לאינפלציית הכאב וצביעות שקטה מחלחלת באדמת המאום הפוריה. טעות רצונית פחד מן הריאליה ובכל זאת הצליח להשיל עור נחש ולהרוות אותי בשקט נפשי - א ח ר ת זמן. מורן...

Mrs.Dvash

New member
מורנו`ס

פעם כבר שאלתי אותך אם את עושה משהו עם כל הכתיבה המהימה הזו חוץ מלפרסם כאן בפורום... סורי, לא במצב רוח להרחיב בתשובתי היום. אבל דעי, מדהים, באמת.

moran.l

New member
מתוקה....

תודה. ולשאלתך... אני מתלבטת. אולי. מתישהו. קודם כל שיהיה לי אומץ להראות לאנשים הסובבים אותי.. חבר, משפחה... מסיבה כלשהי, אני מפחדת להראות להם. ואת, את תהיי בסדר, דובשנית שלי. אוהבת

tairon

New member
ואת...משחקת עם המילים כמו גדולה..

אמרתי לך פעם אני עוד אקבל במתנה ספר שירה והכותבת תיהיה לא אחרת מאשר מורן ל ואני לא אתפלא לשניה

moran.l

New member
כן כן.......

מה אתה חושב, שאם מחמאות שכאלה אתה תתחמק מהגט? תשכח מזה! אוהבת חחחחחחחחח חולה עליך......

למעלה