זונות ..

Sham 69

New member
זונות ..

היום הלכתי לספורטק בת"א וסתם מצאתי שם עלון דפוק כזה של מגה ספורט והיה בו תמונות של איזה כמה סקייטבורדים טייוואנים מסריחים ב200 שקל.. וליד היה כתוב "סקייטבורדים מקצועיים!!!!!" "כולל ABEC1 הלאגרים הטובים ביותר!!!" וכל מיני חרא.. הלכתי למקום הדפוק הזה.. ראיתי את הזבל, לא שווה 50 שקל היה שם איזה ילד שקנה אחד.. מסכן.. התלהב, חשב שיש לו משהו בנזונה.. הוא גם שאל את המוכר איפה הטייל ואיפה הנואז של הסקייט (יותר נכון הוא שאל איפה האחורה והקדימה..).. המוכר ההומו אמר שאין הבדל בכלל וזה לא משנה ושהוא מבין בסקייט ושהוא יודע טוב מאוד.. אז פה אני נכנסתי לקטע.. הראתי לילד איפה הנואז והטייל והתווכחתי עם המוכר איזה 10 דקות שהוא סתם הומו ועל זה שיש הבדל בקרשים בין הנואז והטייל.. אח.. הבורות.. עובדים על ילדים קטנים בעיניים..

flitzer

New member
שמע

זה שהמוכר מפגר זה בסדר אבל זה שעובדים על ילדים זה לא נכון כי אין לכול אחד כסף להשקיע על סקט איזה 700-650 שקל כי בארץ הזאת שוחטים על כול דבר

Sham 69

New member
זה עדיין לא בסדר..

שכותבים בעלונים ליד הסקייטבורד "סקייטבורד מקצועי ביותר!!!" או משהו כזה..

זה באמת מעצבן

כל המוכרים הדפוקים שמזיינים את השכל שלהם על סקייטבורד מקצועי ששווה בערך כמו מנת פלאפל בעיר...

אני ראיתי בעלון ב טויזהראז (החנות

ל הצעצוים)ראיתי כתוב: סקייט מקצועי ב100 ש"ח, הלכתי לראות זה איזה חרא סיני ב60 ש"ח באמת בושה שלא מבדילים בין צעצוים לסקייטבורדים!!! נ.ב כל המוכרים הם חרות הם רק רוצים עמלות, הם אפילו לא יודעים איך לגלוש.

manic_subsidal

New member
אוקיי עכשיו אני יודע שאני נשמע מפגר

אבל באמת באמת שאלה רצינית מה ההבדל בין הנוז והטייל? שמתי לב כשאני נוסע שאיכשהוא תמיד יוצא בצירוף מיקרים מוחלט שאני נוסע אם חלק אחד מקדימה וחלר אחר אחורה אבל פיזית לא שמתי לב לשום הבדל...

Sham 69

New member
תסתכל טוב על הסקייט

ותשים לב להבדלים.. גם אני לא שמתי לב בהתחלה..

dizinteria

New member
לא אני

אני הייתי בטוח שכל מוכר החנות צעצועים תאילנדית יודע הכול על סקייטבורד ורוצה להפיץ את מוצרי האיכות שלו (בלי שום עניין ברווח)כדי שסקייטרים מישראל יהנו.

למעלה