זונות |חלב||מיוחדת|

NitsNats©

New member
זונות |חלב||מיוחדת|

חיח. אבא בא והסביר לי מה קרה עכשיו. אמא קצת היסטרית. התקשרו אלינו. איזה ערבי אחד. אמר שמישהו מהמשפחה בבית חולים ושצריך להתקשר לאיזה רופא למספר מסויים... שמתחיל בכוכבית 72. קיצר. אבא יודע שכוכבית 72 זה פולוו-מי... ומי שהתקשר התקשר מאיזה טלפון ציבורי. יש 00 בסוף, אבא אמר שזה בדר"כ טלפון ציבורי. הוא הודיע על זה למשטרה. הם רצו שנעשה פולוו-מי לאיזה טלפון של שיחות ארוטיות או משו כדי שזה לא יעלה להם כסף. וזה טלפון של כלא רמלה. הו. התקשר אלינו מישהו מהכלא. מפחיד. וחניך שלי קנה לי נר ליומולדת. חומד.

Magical me

New member
פחד.../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

וחניך חמוד.

Only me16

New member
ניץ? יש לך קשרים עם המאפיה?../images/Emo12.gif../images/Emo107.gif

חחח סתם... וחניך חמוד!!

Charmed Gal

New member
חניך חמוד.../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

כולם אמרו, אז רציתי גם.
והסיפור שלך שיעשע אותי... אולי זה קצת מפחיד, ואני לא צוחק על זה, חלילה, אבל הכל בסדר איתכם, נכון? סתם מצחיק שמישהו מהכלא צלצל אליכם...

NitsNats©

New member
זה לא בטוח מהכלא |חלב||מיוחדת|

אבא הניח שזה מהכלא. זה מטלפון ציבורי.

SHEX

New member
חחחחחחחח

אוי גם לנו קרה פעם משהו כזה - ערבים גנבו פנקס צ'קים לאמא שלי ושילמו איתו בחנויות ערביות - וההורים שלי סגרו מיד את החשבון... ואז כל מיני ערבים התקשרו אלינו הביתה כי הצ'קים חזרו והם איימו על אמא שלי... ואיזה חניך מתוווק
גם שלי חמודים - כשאני חולה הם דואגים לבוא ולקפוץ עליי ולנסות לגרום לי להקיא ואז אני כמעט מתעלף והם כועסים שאני לא יכול לעשות להם (4 ביחד) שק קמח ועוד כשיש לי קרן יער ביד.... זונות!

אתה לא איש אשכולות? ../images/Emo54.gif

הרי אתה לא יכול לכתוב בפורום, באיי סי קיו, לדבר בטלפון ולנגן בענף הזה שלח?

SHEX

New member
זה לא ענף../images/Emo70.gif |אייקון כועס|

זה צינור עקום... ואני לא עושה הרבה דברים כשאני חולה... כשאני חולה אני לא יכול להרים הרבה חניכים... (לרוב באמת אין לי ברירה אלא להיסחב עם ארבעה חניכים על הגב...)

אה, סליחה. מצטערת. ../images/Emo54.gif

ותקלוט! אני נכנסתי עוד פעם לתפוז...!!! אני חושבת שגיליתי שיטה שעובדת (אבל לזמן מסויים)... אני פשוט במקום להכנס לתפוז ישירות, דרך ההיסטורי של האינטרנט אני נכנסת לפורום עצמו דרך כל מיני דברים שם.. בכל מקרה, אני אוכל להמשיך להכנס! (מדי פעם...)

כן.... ../images/Emo54.gif

רק שאתה לא מבין כמה זה קשה....אם זה לא הייתי אני אנשים כבר היו מאבדים סבלנות ומתייאשים מזמן. אב לא! אני מנסה ומנסה עד שאני מצליחה (מדי פעם....) טוב, לפחות עכשיו אני כמו כל ה"וותיקים" פה בפורום... אני לא כותבת כל שנייה אני כותבת כל מתי שהמחשב שלי מרשה לי :)

אווווףףףףף!!! ../images/Emo54.gif

אני שונאת את זההה!!! סבלנית כמה שאני, זה מעצבן!!!! כל הזמן זה יוצא לי וכל הזמן אני צריכה להכנס שוב וזה יוצא לי ועד שזה נכנס מבלי לצאת שתי שניות לוקח שנים....אוף!

למעלה