זונות, איך שכחתם.

זונות, איך שכחתם.

יומולדת לחליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
|עודה|
!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היומולדת נמשכת לעוד יום כי אני החלטתי אז כל הברכות שיהיו בשרשור הזה [והיי, יהיו הרבה
] יהיו אפקטיביות להיום כמו לאתמול. קדימה, שוט!!!!!!!1 קושקוש אני אוהבת אותך!!!!!!
עכשיו את בת 17 ויוםםםםםםםםם

Black Jane

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

חל, יש לי דז'ה וו שכבר כתבתי את זה איפשהו
אבל מלא מלא מלא מלא מלא מזל טוב יקירתי
עד 120 ו.. בהצלחה בלימודי המשחק ובחיים

חלללללללללללללי,מזל טוב../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif.

עד 120 שנה! יומולדת שמח,מזל טוב. הרבה אושר בריאות ואהבה! שייתגשמו כל משאלותייך. את ילדה מדהימה ומקסימה ויפיפייה אל תישתני לעולללם אני אוהבת אותך

khzh120

New member
מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

עד 120

sdavid1

New member
מזל טובבבבבבב../images/Emo65.gif

עד 1200 אושר בריאות ופרנסה טובה חח מה הכינוי שלה?

Tears Dont Fall

New member
ווי, הילדה בת 17! P:

טוב אני גרועה בזה אז פשוט... מזל טוב ושתצליחי לקבל כל מה שאת רוצה!

לא צריך ת'טובות שלכן יא איכסים../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

נגייי אני אוהבת אותך אחותי הקטנה והחביבה! אני בת 16 ו13 חודשים ויומיים!!!!!!!!!!!!!111
וסיו תודה נושנוש שלי ותודה khzh120, קוראים לך אור לא? מקסימים אתם!

danit1234

New member
יא חלי =]] מזל טוב!../images/Emo65.gif

המון המון מזל כפרע [= מאחלת לך לך רק טוב ואת הכי טוב בריאות, אושר, הצלחה ואהבה ובעיקר כל מה שאת מאחלת לעצמך =] תישארי תמיד את כי את אחלה של ילדה D: אוהבת מלא דנית=] אגב |עודה| זה לא משהו שאני 'המצאתי' כלומר זה לא אחת מהטעויות שעשיתי פעם? כי היו בתקופה מסוימת הרבה טעויות ואם לא אז סליחה על גניבת הזכויות XD [וואי חפרתי!]

תודה יפתי!../images/Emo23.gif

ויכול להיות באמת ש|עודה| זה שלך
אני בכל אופן, לא כ"כ זוכרת מי הביא את זה. והיה לך קטע עם טעויות, אז כנראה שזה ממך..חחח

linoy7

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

moton

New member
מזל טוב!!!../images/Emo99.gif

מצטער שזה כל כך באיחור... לא היה לי הרבה זמן במחשב השבוע מקווה שהיה לך יומולדת שמחחחח

למעלה