זונה-א'

ILBH

New member
זונה?!?!

זונה את קוראת לעצמך ? את זונה בת זונה בת אלף זונות מיצריות מסריחות! פשוט גועל נפש מה שהלך פה המצב שלך חמור לחלוטין את חייבת אישפוז דחוף במחלקה פיסכיאטרית שיטפלו בך אולי יוציאו אותך מהסרט הרע שאת חייה בו ויהיה לך חיים נורמלים עם שליטה עליהם וקצת כבוד לעצמך ולגוף שלך. ואני מדבר בשיא הרצינות זה כבר עבר בהרבה את גבולות הטעם של יחסי הסאדו מאזו.

princeOFdream

New member
אוו בחור!

דעותי עם נריסה חלוקות מאד בנוגע לרוב הדברים שבהם חוויתי את דעותיה ובו נאמר שאנחנו לא חברים וירטואלים טובים כ"כ, אבל אתה הגזמת פה חתיכת הגזמה מטורפת! שלא נדבר על זה שאתה מדבר על BDSM כאילו אתה מבקר BDSM מומחה, אבל מראה לכולנו עד כמה אתה בכלל לא מבין מה זה, אתה גם יוצא בהתקפה חסרת שחר וגועלית על בחורה שאתה לא מכיר כהו-זה. וכאילו זה לא מספיק, אתה עוד בה בביקורת על איך שהיא בוחרת לחיות את חייה! אין גבול לחוצפה הא? תרשה לי לומר לך משהו בסגנון שלך בן-אדם (ואולי בכלל לא, אז בן-תמותה נקרא לך, כדי להזכיר לך את מקומך בנינו) אתה חתיכת אדיוט! אני חושב שבזאת תמו טיעוני...

cruise

New member
נסיך - לא הגזמת קצת?

לתת לו את התואר אידיוט ככה ישר? מה עם כל התארים שבאים לפני? תואר אידיוט לא מקבלים אצלנו בכזו קלות. אני מבקש - תן כבוד לתואר.

princeOFdream

New member
נכון, נכון, בחור...

צודק בהחלט... אחרי שראיתי מה הוא כתב לעצמו בתגובה, הבנתי שבאמת הייתי פזיז מדי- הבחור הזה אפילו לא אידיוט הוא פשוט מזוכיסיט מלידה, חוזר בפני עצמו על כל ההקנטות שהקנטנו אותו פה על הזבל שיצא לו מבין האצבעות.. ממש כמו הסתגפות גופנית של ה'אופוס דאי', בכל מקרה, הוא עשה משהו אחד טוב- הוא עזר לי לצאת מהמצב המביך של שיפוט פזיז היות והוא כתב בעצמו את כל התארים שבאים לפני התואר אידיוט

princeOFdream

New member
אבוי!

שנית חטאתי, זה בכלל לא הוא שכתב לעצמו את הדברים, זה בחור שקורה לעצמו החיוכים שבחר להדגיש בפניו את מה שחשוב היה לו לקבל מהפורום שלנו :-> אז תודה לחיוכים אל כך שהוצאת אותי מהמצב הקודם ואני מסיר מהקרבן המסכן שלנו את התואר מזוכיסט... זה באמת מעל לרמה שלו.

ILBH

New member
זונה?!?!

זונה את קוראת לעצמך ? את זונה בת זונה בת אלף זונות מיצריות מסריחות! פשוט גועל נפש מה שהלך פה המצב שלך חמור לחלוטין את חייבת אישפוז דחוף במחלקה פיסכיאטרית שיטפלו בך אולי יוציאו אותך מהסרט הרע שאת חייה בו ויהיה לך חיים נורמלים עם שליטה עליהם וקצת כבוד לעצמך ולגוף שלך. ואני מדבר בשיא הרצינות זה כבר עבר בהרבה את גבולות הטעם של יחסי הסאדו מאזו.

החיוכים

New member
ILBH

חתיכת מפגר חולה נפש!! מה אתה דפוק?? נכנס לפורום הזה כדיי להטיף לאנשים איך לחיות?? לא מוצא חן בעיניך אז אל תהיה פה!! סתום! לך לאיזה פורום של הארי פוטר ותטיף שם לאנשים איך לחיות! כואב לך שהיא כותבת מדהים?! או שאוליי אתה סתם מקנא? אידיוט!

gidionline80

New member
קיבלתם ממשרד החינוך

רשיון לפתוח גנון יש עוד אנשים שרוצים להשתכשך בבריכה בבקשה לא להוציא את המים לגמרי

D o l f i n a

New member
ניפלא...

במקרה קראתי את הפרסום הגאוני הזה שלך במקום אחר קודם, אך היה חשוב לי להגיב לך פה... בתור מישהי שאוהבת סוגים שונים של כאב, כשמדובר בכאב שאני אוהבת, אין שום קושי או אתגר בעיני בלקבל אותו. ה"אקשן" מתחיל כשמכאיבים לי לא איך שרציתי, לא איך שאני תכננתי (אני?! תכננתי?!), לא איך שבחרתי... תארת פה פנטזיה, אני לא יודעת עד כמה תרצי להיות שם באמת, אני לא יודעת עד כמה תוכלי להיות שם באמת, אני לא יודעת עד כמה אני אוכל - אך מה שבטוח נהנתי לפנטז איתך.

רוזיA

New member
מאסטר זה לא אחד שאמור להיות שפיץ..?

להבין מה הוא עושה ולהיות בעל נסיון? וואלה הגשמתם איזה חסך של שליטה..נתן לעצמו דרור בטן להרגיש מה זה לעשות מאדם סמרטוט..כולם צריכים את זה במיוחד כל מיני דומננטים..ונקבות שאוהבות להיות סמרטוט.. אבל לקרוא לו מאסטר? נראה לי קצת משחק אינפנטאלי של אנשים בוגרים שלא שיחקו מספיק בגיל העשרה..

למעלה