זוכרת אותי??

לינט

New member
זוכרת אותי??../images/Emo12.gif

שמי: 6 1 2 1 1 שם נוסף 9 5 1 3 שם משפחה 5 6 5 4 תאריך לידה 30.7.72 לאחרונה המליצו לי לשנות את שמי הנוסף ל- 3 9 בכדי "להקל על הענינים". בעבר אמרה לי מישהי כי עפ"י שמי הנוכחי אני מוגדרת כאחת מאותם אנשים כי "אין להם גורל כתוב" וכי אני זו שאחראית על גורלי. שאלתי היא, באם אכן אשנה את שמי ל- 3 9 האם הפונקציה הנ"ל תשתנה או שאשאר "חסרת גורל" ורק יהיה לי "קל יותר"??? כמו כן רציתי לדעת בבקשה אם כעת זה זמן טוב לשינויים בעבודה? בחיים בכלל????? תודה רבה.

עינת

New member
לינט

סליחה על הזמן שהמתנת. לגבי ההמלצה שנתנו לך,עמדתי שונה ואני ממליצה אם משנים לשנות לחלוטין,שימוש בשני שמות אינו תורם מאום מנסיוני (כל אחד וגישתו). גם להגדרה כי אין לך גורל כתוב איני מסכימה,לכל אחד מאיתנו יש גורל אבל בידנו הרשות נתונה לעזור לו או להפריע.

לינט

New member
תודה ו...../images/Emo39.gif

תודה על תשובתך, תמיד טוב לשמוע חוות דעת נוספת לפני שנוקטים שצעדים בלתי הפיכים.... רציתי לדעת אם תוכלי לומר לי בבקשה האם זוהי תקופה טובה כעת לעשות שינויים בקריירה?? שוב תודה

עינת

New member
לינט

השנה היא שנה עם מגמה של שינויים עבורך גם בלי שתרצי.המלצה חמה לא להחליט החלטות נמהרות כיוון שהתוצאות יביאו לחרטה ועגמת נפש. שקלי טוב כל מקרה לגופו. כמו כן עלייך לפתח יותר סבלנות ושליטה עצמית בתקופה זו.

למעלה