זוכרים?

• פותח הנושא tde
  • פורסם בתאריך

שלינקה

New member
ואוטובוס עם שלוש דלתות

ואדם שישב ליד הדלת השלישית ותפקידו היה לנקב בכרטיסיה... ושהיה אפשר לקנות חצי לחם במכולת.

אני זוכר....

שקפטן פלאנט וחתולי הרעם היו לי גיבורי ילדות שבשביל יציאה היה מספיק 40 שקל אם אתה ממש מתפרע את התכנית שבשבת שהייתה משודת אחרי מבט לחדשות את רשות הבידור עם דודו טופז ביום שישי שגולים זה משחק של קולים ואין כמו פוגים את השיר של חם ויפת מהקומדי סטור

Arana

Well-known member
מנהל
חתולי הרעם../images/Emo54.gif

זו היתה סדרת מופת. שלא לדבר על "פלטפוס" שהיו בזמנו רצועת שידור עלובה של 5 דקות בצהריים בחינוכית 23... משהו עם תפאורה של מקלט.

Eldad S

New member
ומה עם "כנפי הרעם"?

הייתי משוגע על הסדרה הבריטית הזו (נדמה לי שקראו לה Thunderbirds). חבל שכבר לא מקרינים אותה גם בימינו. והייתה גם הסדרה "האסיר", The Prisoner - נדמה לי שמועד ההקרנה שלה היה כל מוצאי שבת - משום מה, תמיד היינו צמודים למקלטים בכל פרק שלה, בתקווה שנלמד משהו חדש - אבל תמיד היו איכשהו משאירים אותנו עם סימן שאלה גדול, בסוף כל פרק. הסיום גם הוא היה מוזר מאוד - לא פתרו את התעלומה, ולא נתנו לנו להבין כיצד הסתיים הכול.

Ice machinE

New member
קרמבו ב-10 שקלים (ישנים) ../images/Emo163.gif

לבת ימים: היו 3 בתי קולנוע בעיר: עצמאות, סביון ועוד אחד ששכחתי את שמו. היו כבלים פיראטיים מחדד ועפרון היו אחלה מתנות בעולם ליומולדת שקית הפתעה חצי פיתה עם חומוס ומלפפון חמוץ במסיבות קווין ואריק ואן אריק הבית המעופף סופר בוק פעם במכולת עוד דיברו עברית...

Ice machinE

New member
אפרורו כסף ../images/Emo163.gif

פעם 10,000 שקל לא היה כ"כ הרבה כסף... פעם עוד היה שטר של שקל ושטר של 10 שקלים

א י ל ה

New member
ועוד משהו של טלוויזיה

זוכרים את הסרטים שהתחילו להקרין בשבתות בבוקר במלחמה? ב-1973 כלומר. ואם כבר מלחמות, זוכרים את ההאפלות שהיו עושים אז? הקרטונים השחורים האלה על החלונות והצביעה של פנסי המכוניות בשחור? איף, זה זיכרון פיכסי קצת.

גלי®

New member
הפנסים היו צבועים בכחול , לא ?

וזוכרים שהיו מחייבים את בעלי המכוניות לבחור יום אחד בשבוע , שבו לא יסעו במכוניתם ?

Eldad S

New member
גלי... ../images/Emo140.gif

tde

New member
מה?? אף אחד לא זוכר את מקגיוור?

אני הייתי נשארת כל לילה שהוא היה משודר (נראה לי ימי שני וחמישי בלילה) ערה לראות את זה... מה לעשות - הגבר החתיך היחידי שהיה בטלויזיה אז
היה גם את הקראטה קיד, הילד הסיני הזה שגדל אצל גבר אחד אמריקאי - גם הוא די חתיך... מעין נאש ברידג'ס קדום!

Ice machinE

New member
שושלת, ימי ראשון ב-21:00 ../images/Emo163.gif

צוות לעניין היה בימי שישי ולזהו זה היו שידורים חוזרים ביום שישי ב-13:15 בצהריים "מצטערת, ספרים זה פופטיץ" הבית של פיסטוק "לא לוקחים מפתח של חביתוש בלי רשות של רגע או דודלי" 3 4 5 וחצי, צ'ומפי ואינשם בחופש הגדול היה את התכנית האולטימטיבית 6 פלוס תוסססס עם אקי אבני, תמיר קמחי וענת דולב פיצוחים שלום הגליל (השם הקודם של ערב חדש)

Ice machinE

New member
ועוד מזהו זה ../images/Emo163.gif

הפרס היה תיק ותק(ליט) יואב קוטנר היה מרים תקליט למצלמה ומסובב כאילו באפקט

ShirShir

New member
ומה עם התוכנית-----

"רואים 6/6" בחופש הגדול.....!!!!!!! עם קובי מידן

גלי®

New member
זוכרים , ברור שזוכרים ... זה שבונה

מפקק של משחת שיניים , נייר עטיפה של מסטיק ובקבוק קולה ישן ... :))) על כל פנים , מי שבא לו להזיל דמעה ולהזכר , מוזמן ...

למעלה