זוכרים?

• פותח הנושא tde
  • פורסם בתאריך

2_be

New member
פעם אספנו מכתביות...

פעם היה רחוב סומסום נורמלי (מה זו הבדיחה הזו היום שקיפי הולך בלי נעלי קיפי?!)... פעם היו אסימונים...

VampireFlame

New member
יש לי עוד אחד../images/Emo70.gif

זוכרים ש.....
טוב אתם בטוח זוכרים, זה היה לפני שלושה חודשים שחרב עליי עולמי
אתם זוכרים את השוקולד פרה
ז"א, השוקולד של "ממרחית"

גלי®

New member
ווואלה ... זוכרים את המכתביות עם

"הולי הובי" ? ועם "strawberry shortcake" , שבעברית קראו לה "עוגתות" (מי האידיוט שתירגם את זה ? :))) ) ואת הקלפים של "העולם המופלא" ? ואת "אנציקלופדיה - תרבות" (שנים היו לי סיוטים מהאיורים שבפנים ... במיוחד מזה של האינדיאני המקרקף ... ) והרבה שנים אח"כ ,את "חבורת הזבל" ו"בוורלי הילס 90210" ?(זה כבר השנתון של המתבגרת שלי ...:)) )

Eldad S

New member
גלי! ../images/Emo24.gif

חזרת אלינו....
ואי, רציתי עכשיו להזכיר את הקלפים (אלבומים) של "העולם המופלא", של האסטרונאוטים מאפולו 11, של היווצרות בעלי החיים ושל כל מדינות העולם; וראיתי שזה כבר מופיע בהודעה שלך :(

ailag

New member
מממ, חבורת הזבל

כיתה א'. אמא שלי זרקה לי הכל
היו עוד אלבומים, אפילו כמעט השלמתי את גארפילד! זוכרים שפינגי הגיע לפרפר נחמד?

גלי®

New member
האמת , שחשבתי לכתוב , במסגרת

הנוסטלגיה : "זוכרים ...? אותי ? " :))))) מתנצלת על ההעדרות הבלתי מתוכננת ...

krina

New member
עזוב את בעיית נעלי הקיפי,

אבל זה שהוא מדבר ערבית?!

or99

New member
זוכרים את התוכניות הראשונות...

של ערוץ 2 החדש? שיר השרירים, יותר מזל משכל, עשינו עסק...

תֶּשֶׁת

New member
נראה לי

שהנחה את זה בהתחלה אברי גלעד ואחרי זה החליף אותו צביקה הדר ששינה בכל תוכנית את צבע שיערו. בכל פעם הם ניגשו למישהו מהקהל ונתנו לו משהו (מעטפה סגורה, כסף או משהו אחר). אחרי זה הם הציעו לו במקום זה משהו שנמצא בתוך קופסה או מעטפה או מאחורי וילון וכך זה נמשך עד שהוא לא הסכים להחליף את מה שמציעים לו ואז נתנו לו את מה שהוא בחר וחשפו את מה שבקופסות או מאחורי הוילונות שהוא לא בחר. לעתים קרובות היו דחלילים מאחורי הוילונות או בקופסות ואז כולם התבאסו.

אני זוכר את...

המסך הירוק...ואת דייב שנמרח על כולו, ואת דיגר, אני זוכר שפעם למצוא 10 שקל זה להיות מיליונר(לילד קטן) אני זוכר חתולי הרעם אני זוכר את פרפר נחמד

למעלה