זוכרים?

• פותח הנושא tde
  • פורסם בתאריך
אני הייתי משחילה אסימונים לשרוכים

של הנעליים... וטלפון חוגה ישן כזה - עוד יש אצל סבתא שלי. היא לא רוצה להחליף אותו.. ומשהו שעבר פעם ב"דואר": אתה ילד שנות השמונים אם...... · אתה יודע בדיוק מה זה “Wax on, Wax off”” · תמיד השתתפת בוויכוח מה יותר טוב: קומודור 64 או אטארי (והיה לך אחד מהם) · עמדת נדהם כשערוץ 2 התחיל לשדר. · הלכת לחבר עשיר שיש לו וידאו, וביחד צפיתם ב"רובוטריקים" בהילוך איטי, רק כדי להבין איך הם נהפכים למכוניות. · פלאפל היה ג´אנק פוד לגיטימי. אם רצית להתפרע- היית הולך ל"ווימפי" · רצית נורא להיות ב"גוני´ס" · "רמבו" היה ממש קול בעיניך, ו"קומנדו" היה רק חיקוי עלוב! · נורא הצטערת שרוב לאו הסתבך עם קטינות, כי נורא אהבת אותו. · "קרובים קרובים" הייתה שיא הקומדיה בעיניך · היית רוקד ברייקדנס (או נורא רצית לדעת) · הכרת (או היית) ב"ליקוויד", "פינגווין" או "קולנוע דן" · הייתה לך חולצה מבריקה של סטיב אוסטין\ הענק הירוק\ ספיידרמן · האמנת שמה שקרה ב"גרמלינס" יכול לקרות באמת. · אתה יכול, אפילו עכשיו, לזמזם את המנגינה ל"אינספקטור גאדג´ט" · שיחקת בחיילים הירוקים · אתה זוכר איך מייקל ג´קסון נראה לפני שהאף שלו נפל. · ימי הולדת במקלט נראו לך לגיטימיים לחלוטין. · חשבת שארנולד מ"על טעם ועל ריח" היה באמת ילד קטן שלא התבגר · נורא אהבת לאכול בורקס עם רוטב פטריות באירועים משפחתיים. · אתה עוד זוכר איך זה לראות טלוויזיה בשחור-לבן · לא היה שום דבר אחר לקחת לביה"ס חוץ מפיתה עם שוקולד "השחר" · יש לך פינה חמה בלב ל"בחזרה לעתיד" · היה לך את כל החומר של סמנטה פוקס, פט שופ בויז, מודרן טולקינג ועוד. · חשבת שמולי רינגוולד היא ממש קולית · חצי פיתה עם חומוס ומלפפון חמוץ עדיין נראים כמו מעדן. · הסרט הכי טוב שראית היה "ריקוד מושחת" · הלכת לספר שינפח לך את השיער בפרמננט אופנתי. (בנות) · גידלת שיער מאחור, בעוד שקיצצת אותו מקדימה. (בנים) · אספת את "חבורת הזבל" · בנית אוהלים, מבצרים ומצודת מכריות מהסלון, שמיכות ואטבים · "פולטרגייסט" הפחיד אותך נורא. · "מותחן" הפחיד אותך עוד יותר · אתה יודע מה "ג´י-פורס" אומר, ותמיד אהבת את המגמגם הזה.... · הלכת לבכורה של "אי.טי" ובכית. · למדת היסטוריה דרך "היה היה" · "הדרדסים" ממש דיברו אליך. · היה לך קלמר מדליק עם כפתורים ששולפים מגירות. · תמיד השתתפת בוויכוח מי יותר טוב – הדרדסים או הקטקטים · אתה עוד זוכר איך טלפון- חוגה נראה · היה לך BMX ולו רק בגלל סרט המופת. · בנדנה הייתה יותר מהצהרת אופנה. · היה לך צמידי בד עבים על הידיים- בשביל הזעה · כשהתגלחת, זה היה עם סכיני גילוח כחולים, חד פעמיים. · לבשת חותלות- בחיקוי נואש של "תהילה" · אתה עוד זוכר שהלכת לחנות תקליטים -וקנית אותם (או קסטות) · תמיד חשבת ש"וונדר וומן" היא אלילה · מלחמת הכוכבים היה סרט מדע בדיוני מדהים · הרעיון שלך לארוחת ערב אידיאלית הוא : חביתה, סלט ולחם. · האמנת שתצליח לפתור את הקוביה ההונגרית. · אין לך מושג למה מעריצים את מיכל ינאי. אתה יותר בקטע של דליה רבינוביץ´, ציפי שביט ורגע. · רצית להיות חלק מ"צוות לעניין" · אתה עדיין זוכר כשכל המכוניות על הכביש היו סובארו · חשבת שז´קט ג´ינס זה ממש קול! · נורא רצית שהמכונית של אימא ואבא ידברו כמו קיט · חשבת שסיימון הוא המשחק האולטמטיבי · משמש הוא לא רק פרי בשבילך (וכמה גוגואים היו לך?…) · הקליפ של "א-הא" היה שיא הטכנולוגיה בעיניך · אתה עוד זוכר מה זה אבטיח עם גרעינים. · אתה עדיין דבק לטעמי "שוקו-שוקו, שוקו-בננה ושוקו-וניל". מה זה לעזאזל סולרו? · הכרת את ג´ורג´ מייקל כשהיה ב"וואהם" (הרבה לפני הסצנות שעשה) · אספת מכתביות נו, אז עם ענית לפחות על 3 מתוך הקטגוריות ואמרת לעצמך "וואלה! נכון!", אז אתה ילד שנות ה-80!

נולדתי ב85 בדיוק לפני 18 שנה!

ואני וואלה נכון לגבי חצי מהשאלות? אז אני ילד שנות ה80'? כי אני רואה את עצמי ילד שנות ה90' משום מה :)

נֵץ

New member
האמת שאני חושב שאני עניתי

על שלושה דברים ב"כן", ואני בכלל לא זוכר כלום משנות ה-80. אני בכלל נולדתי ב-87'. מה ששידורים חוזרים יכולים לעשות... אבל לעניין הנוסטלגיה, כל האנשים רוצים שהכל יחזור להיות כמו פעם שהכל היה תמים וכזה. רק העניין הוא שאלו הם שהיו תמימים וכזה, ואם הכל היה חוזר להיות כמו שהיה פעם, אז הם היו מבינים שהדברים היו תמיד לא משהו... בעיקר אני מתכוון לעצומה של תוכניות הטלוויזיה הנוסטלגיות. לדעתי, כל הסיבה לחיבה שיש לנו לדברים נוסטלגיים היא מעצם העובדה שהם היו פעם ולא יחזרו. יכול להיות שאם היינו צופים היום בתוכניות שצפינו בהן פעם, זה היה הורס את כל החוויה. בכל מקרה, זו רק דעתי.

Eldad S

New member
מקסים.... :)

כבר הלכתי לומר: כל הכבוד, שוקולדה מתוקה! ואז נזכרתי... שכל זה היה ציטוט ממשהו שקיבלת במייל :)
, בכל מקרה, זה ממש חמוד!

ShirShir

New member
ילדי שנות השמונים - ענק!!!!../images/Emo6.gif

כ"כ נהנתי לקרוא את זה....... 90% מזה נכון!!!!!!

kit k@t

New member
yaaaaaaaaaaaaaaa

i was born in 85, and i can really relate to all tose things.... u made me do back a few years.... :) kat

almog4

New member
ועוד בעניין הטלפון

שיחה לחו"ל היתה עולה 10 שקל לדקה בערך. ולכן היה צריך מאוד לקצר.

erandb

New member
פירות

את טעם הפירות והירקות שהיו לפני 20 שנה.לא טעם כמו היום.ולכל עגבניה היה טעם של עגבנית שרי של היום.שלא נדבר על טעם התות. ולא ניתן היה להשיג ירקות ופירות שלא בעונה.

כנף

New member
ואם כבר פירות,

שהמציאו(?) את האשכוליות האדומות והאפרשזיפים למיניהם.. ושבאבטיחים תמיד היו גרעינים.

את זה אמרו כבר לפני 20 שנה.

מאז שאני זוכר את עצמי אני שומע את זה. ודווקא בשנתיים האחרונות טעם העגבניות השתפר אבל פעם, פעם העגבניות היו טעימות יותר, האוויר נקי יותר, האינטרנט מהיר יותר - ואנשים חטפו פוליו על ימין ועל שמאל.

פעם זה היה מוגזם.....

כן כן..החטיף שוקולד הזה....(נראה לי של עלית) מוגזם מוגזם מוגזאאאאאאם מוגזם מוגזם מוגזאאם! היום יש רק קדבורי

VampireFlame

New member
אני לא זוכר. אני קטן מדי ../images/Emo3.gif

(וזה לא אומר שאתם זקנים
) מה שאני כן יודע.... זהנ שפעם היו אומרים לילדים שיש אהבה ושצריך לשמור את עצמך לחתונה

למעלה