זוכרים?
!!!

wwICEww

New member
זוכרים? ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif!!!

זוכרים לפני שנה בערך הייתה פה העונה השלישית... אחרי כל פרק כולם התרגשו ורשמו והיו שרשורים של עשרות הודעות על פרק אחד עם תמונות וכל פיסת מידע שיכולנו לכתוב על אותו הפרק ומה חשבנו עליו, העונה השלישית תמה, נגמרה בסערה שההמשך שלה צריך להיות העונה הרביעית, את העונה הרביעית רובנו ראינו ואחרי שבטעות הרסתי לעצמי עם ספויילר רק היום השתכנעתי לראות את הפרק האחרון ולגלות שהסדרה דועכת... אנשים נפגעים, מתרחקים, עכשיו בטעות קראתי את הספויילר שג'ימי יעזוב ולפי איך שהפרק האחרון הסתיים בעונה ה 4 הוא לא נראה כאילו הוא יהיה היחיד. לפני כמה חודשים שלא ידענו מה יהיה בגורל הסידרה דיברנו כבר על עונה 6, אבל עכשיו? זה נראה בלתי אפשרי, כמעט לא הגיוני... צוות הכיבוי התפוגג לו בעונה החמישית (ג'ימי ואלכס) הפאראמדיקים נשארו... השוטרים, לפי סוף העונה הרביעית נראה כאילו קרוז ופיית' לא יראו על המסך בזמן הקרוב, מה נשאר??? האנשים נעלמים והעונה ה6 כבר הפסקתי לחשוב, העונה ה 5 כנראה תהיה הזכר האחרון,אני לא קורא ספויילרים ובטעות הרסתי לי ב 2 אלה... עכשיו רק ניתן לחכות לראות את הפרקים עצמם.... מבאס נורא לחשוב על זה ואני מתאר לעצמי מבאס עד כמה וכמה יהיה לראות את הפרקים האלה אבל כנראה שהגיע הסוף... חבל... הדבר שהכי נהנתי לראות בחיים עד עכשיו בטלוויזיה מסתיים לו... נשארו רק קלטות ופרקים על המחשב... ובקרוב נשאר רק אנחנו בשביל לזכור... טוב סתם הקצנתי בסצינה דרמתית מ 233 DAYS אבל אשכרה זה נגמר...

Elicoz18

New member
אחי.. ../images/Emo18.gif

יופי של שרשור זה א'. וב' אני חייב להסכים איתך על חלק מהדברים, אבל שמע אפשר להבין את הכיבוי.. הם פשוט לא משתתפים בסדרה. בזמן האחרון (הפרקים האחרונים - ובכלל העונה האחרונה) המפיקים קצת סטו מהנושא של הסדרה והפכו אותה לסדרת משטרה (לי זה דווקא מתאים - אבל אני לא אגואיסט ואני מדבר בשם כולנו) ושירותי הכבאות בכלל נשכחו.. זאת ד"א למה אלכס עזבה.. במילים שלה. ואני משער שזאת גם הסיבה למה דוהרטי עומד לעזוב.. חבל לראות אותם הולכים.. זאת סדרת משטרה ופרמדיקים והכבאות נשכחה כליל. מצד שני, שמע יש לך עכשיו 22 פרקים חדשים לראות, תהנה כל עוד אתה יכול - ונקווה לטוב, לראות עונה חדשה שישית במספר עם אנשים חדשים שנכיר במהלך העונה החדשה. LONG LIVE THIRD WATCH.

wwICEww

New member
לא יודע....

תראה הכיבוי השתתפו, אומנם זה היה ללא יותר מדקה אבל הם השתתפו ות'אמת גם מהעונות הקודמות לא זכור לי הרבה סצנות של פעילות של הצוות חוץ מהדרמותץ הפנימיות, לדעתי הסצינה הכי גדולה שהייתה להם זה בפרק HONOR מהעונה השנייה... עם המפעל... תכלס תחשוב זה די מסובך בוא נגיד רוצים לעשות סצינה של שריפת בית או תאונה זה מסובך למצוא בית בניו יורק שאפשר להצית אותו או רכבים לשחק איתם קצת וכו' חוץ מזה להם גם יש את הציוד הכי כבד ככה שהכיבוי די דורשים הוצאות כספיות גדולות... בהתחלה היה את גו' לומבארדו, שעדיין לא הבנתי למה בכלל הוא עזב, פשוט לא רואים אותו יותר למרות שנראה לי שבעונה הרביעית הוא היה שם בצד בפרק אחד או שתיים... אלכס עזבה ג'ימי יעזוב השוטרים? מה איתם? סאלי אוטוטו יוצא לפנסיה חחח פיית' וקרוז נורתה או אחת מהשתיים ובטח לא תשתתף בעונה, אז נשארו בוסקו (אם הוא נורה או לא אני לא יודע ואל תגלו! ) טיי וסאלי, כנראה הכושית החדשה של פיית' תעבור לבוס אבל לא יודע... פאראמדיקים? דוק מתמנה לתפקיד מנהלתי ככה שזה קים וקרלוס... העונה החמישית לדעתי תהיה האחרונה, הצוות מתפרק, ות'אמת הסידרה נתנה רושם כאילו שהם חיים ביחד 24 שעות 7 ימים בשבוע ועכשיו לראות כל אחד הולך למקום אחר...
אגב לפי מה שהבנתי זה שג'ימי עוזב כדי לפתח את הקריירה או משהו כזה... אגב ~~~~ בלי ספויילרים מהעונה ה5 לשרשור הזה!!! ~~~~

wwICEww

New member
מקפיץ...

לדעתי זה אחד השירשורים הרציניים בזמן האחרון

Adi 18

New member
ספויילר מעליי../images/Emo58.gif../images/Emo5.gif

גימי עוזב זה ספויילר...

Adi 18

New member
|ספונקווה שזה לא יהיה העונה האחרונה

אני יודעת שיצטרפו שחקנים חדשים אז בטח שלא יזניחו את הכבאים וחוץ מזה גימי עוזב באמצע העונה אז יש זמן..:)

למעלה